Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2013.01.05. 03:03

Sziasztok!
Csaba vagyok, 50 éves ifjú titán :)
Három hete vagyok boldog tulajdonosa egy 96-os, fekete E39 528i-nek.
A baráti és rokoni körben is vannak BMW tulajdonosok, innen a fertőzés :)
A munkám egyben a hobbym is lett, jelenleg elektromos és robbanómotoros meghajtású, rádió távirányítású autó és sebességi hajómodellekkel foglalkozom. De a repülő és helikopter modellek is benne vannak a munkaköri leírásban :)

Olvasgatom a Fórumot, látom jó kis csapat jött itt össze, persze azt is látom, hogy vannak apróbb bajusz össze akasztások. Én két modellező fórumon is moderálok, ne izguljatok, ott is vannak súrlódások :)

Kétkezi "szerelős" ember vagyok, de azt vallom, hogy nem kell mindenáron megszerelni valamit, pláne, ha az jól működik... :)

Üdvözlök Minden kedves Fórumozót és az ezt lehetővé tevő Adminokat és Modikat!

Üdv: Szilágyi Csaba /SYLCSABA/, /SYL/

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SYLCSABA az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Jerry
Értékelés: 9.52%

2013.01.05. 03:22

Szia Csabi!
:e39

2013.01.06. 22:01

simi64 írta:Szia Csabi!

Szia! :)

2013.01.07. 18:41

Sziasztok!
István vagyok és BUÉK mindenkinek!
A BMW-s karrieremet 2005-ben kezdtem 24 évesen egy E30 316i-vel, amit tavaly adtam el rengeteg munka után, teljesen felújítva... :cry: , de nagyobb motorra vágytam, talán több lóra :D Így most lett egy 1997-es E39 528i-m, amit szintén imádok, csak nem ismerek, így valószínűleg fogok tőletek segítséget kérni... Szeretem én is magam javítgatni az autómat, de tisztában vagyok vele, hogy ez ennél a típusnál már nem annyira megoldható. De azért próbálkozom...
:doglotlo:

2013.01.07. 19:39

soldier1981 írta:Sziasztok!
István vagyok és BUÉK mindenkinek!
A BMW-s karrieremet 2005-ben kezdtem 24 évesen egy E30 316i-vel, amit tavaly adtam el rengeteg munka után, teljesen felújítva... :cry: , de nagyobb motorra vágytam, talán több lóra :D Így most lett egy 1997-es E39 528i-m, amit szintén imádok, csak nem ismerek, így valószínűleg fogok tőletek segítséget kérni... Szeretem én is magam javítgatni az autómat, de tisztában vagyok vele, hogy ez ennél a típusnál már nem annyira megoldható. De azért próbálkozom...
:doglotlo:

Üdv a fórumon! :e39

Izgalmas lehet a 28i a 16i után :mrgreen:

2013.01.11. 19:28

Sziasztok,
Peti vagyok, 28 éves és Budapesten lakom.
Nos hosszas keresgélés, sok sok forum olvasgatás után a mai naptól úgy néz ki jómagam is az E39 tulajdonosok táborába tartozom :)
Nem egy mai történet az enyém. Talán 520ds kolléga emlékszik még rá amikor megkértem, hogy nézzen nekem megy egy 530at Siófokon, amit aztán majdnem megvettem. De voltak bajok amik aggasztottak. Így az a bolt nem született meg.
Ez a mostani is tavaly november óta húzódott de ma pontot tettünk az ügy végére.
Egy ezüst M-Paket 530dA sedan lett. Alvázszám szerint 2000/9 havi gyártás, de 2001es üzembe helyezés.
269800 km van benne ami ránézésre valós is. Minden földi jóval felszerelt. :)
Van még egy-két hiba rajta amit ki kell javítani, de szerkezetileg nagyon egyben van. :)
Nem egy a PDC, ha rükibe teszem sipol egy hosszút és villog a led rajta, uh majd gépre kell dugni :)
A bal oldali elsötétülő tükörlap folyadékkristálya odavan, uh cserélni kell.
A board pixeles uh majd azt is javítani kell.
Meg lehet lesz még vele ez az, de majd szépen lassan rendbe rakom :)
És ime Ő :)
Kép

2013.01.11. 21:02

PeeT írta:Sziasztok,
Nos hosszas keresgélés, sok sok forum olvasgatás után a mai naptól úgy néz ki jómagam is az E39 tulajdonosok táborába tartozom :)
Nem egy mai történet az enyém. Talán 520ds kolléga emlékszik még rá amikor megkértem, hogy nézzen nekem megy egy 530at Siófokon, amit aztán majdnem megvettem. De voltak bajok amik aggasztottak. Így az a bolt nem született meg.
Ez a mostani is tavaly november óta húzódott de ma pontot tettünk az ügy végére.
Egy ezüst M-Paket 530dA sedan lett. Alvázszám szerint 2000/9 havi gyártás, de 2001es üzembe helyezés.
Van még egy-két hiba rajta amit ki kell javítani, de szerkezetileg nagyon egyben van. :)
Nem egy a PDC, ha rükibe teszem sipol egy hosszút és villog a led rajta, uh majd gépre kell dugni :)
Kép

Szia PeeT!
Természetesen emlékszem! Baker! Nem vagy egy adj Uramisten de azonnal' típus! :mrgreen: Hiszen ez két éve volt! :facepalm:
Akkor összejött az álmod! :franko:

2013.01.11. 21:52

bmw520ds írta:
PeeT írta:Sziasztok,
Kép

Szia PeeT!
Természetesen emlékszem! Baker! Nem vagy egy adj Uramisten de azonnal' típus! :mrgreen: Hiszen ez két éve volt! :facepalm:
Akkor összejött az álmod! :franko:

Igen, úgy tűnik sikerült :) Nem szoktam kapkodni, de kivártam és úgy érzem nem volt hiába :)
Máris van egy kis bibi a géppel de majd a navi topikban ;)

2013.01.11. 22:29

Kedves Fórumozók!

Szeretnék röviden bemutatkozni :) győri vagyok, jelenleg e39 TDS-em van előtte e36 320i-m volt :) Sosem érdekelt a BMW amíg nem vettem meg az e36 coupét :) azóta nem vagyok hajlandó más márkából választani :D:D:D Mindenkinek üzemanyagban gazdag új évet! :roker:

2013.01.11. 22:52

Peet és Spidi!
Gratula a kocsikhoz!
Sok gondtalan km-t kívánok hozzá!

2013.01.14. 23:37

Üdv mindenkinek !
Norbi vagyok , 34 éves , és Kőszegen lakom . Már egy jó ideje tagja vagyok a klubnak , de az első BMW-met csak most sikerült megszereznem . 2001-es 525 dA .

2013.01.14. 23:46

nono78 írta:Üdv mindenkinek !
Norbi vagyok , 34 éves , és Kőszegen lakom . Már egy jó ideje tagja vagyok a klubnak , de az első BMW-met csak most sikerült megszereznem . 2001-es 525 dA .

Szia Norbi :!:
Balesetmentes kilómétereket és jó Fünferezést!
Kőszeg a legjobb hely :roker:

2013.01.15. 08:00

Jó reggelt,szevasztok!

Robi vagyok,Nagykanizsa mellett,ma irány az új vasért Kalocsára. :)
E39 1998 évj. 525 TDS

2013.01.15. 16:16

Robika300 írta:Jó reggelt,szevasztok!

E39 1998 évj. 525 TDS

Nem is véleményeztetted a kiszemelt példányt itt, a nagytudású publikummal?! :shock: :D
Sok sikert az új kocsi vásárlásához!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Robika300
Értékelés: 4.76%

2013.01.15. 21:48

Sziaztok Jocinak hivnak!
Autokozmetikával foglalkozok, autóápolási vegyszereket értékesitek! egy 2008-as e60 530d tiprok!

2013.01.15. 21:50

Polishangel írta:Sziaztok Jocinak hivnak!
Autokozmetikával foglalkozok, autóápolási vegyszereket értékesitek! egy 2008-as e60 530d tiprok!

2013.01.15. 21:56

Helo
Gondolom Fővárosi vagy :?: :?: és véletlenül nem értékesítesz Iphone4s-t :?: :?:

2013.01.15. 22:01

lepke írta:

Helo
Gondolom Fővárosi vagy :?: :?: és véletlenül nem értékesítesz Iphone4s-t :?: :?:

Szia, nem vidéki vagyok!

2013.01.16. 07:28

Jerry írta:
Robika300 írta:Jó reggelt,szevasztok!

E39 1998 évj. 525 TDS

Nem is véleményeztetted a kiszemelt példányt itt, a nagytudású publikummal?! :shock: :D
Sok sikert az új kocsi vásárlásához!

Köszi. Épségben haza értünk.
Nagyon tetszik,jó meleg van bent,jól megy,jó választás volt.Remélem :) Volt pár autóm,de BMW-m még nem.Fura a hátsó hajtás,kicsit féltem tőle,de símán jött hazának.kaptam hozzá nyári-téli gumit,egyforma BMW. alun az összes.
Javítani való persze akad,sofőr oldali gréder gumi csere,(akinek esetleg van jöhet),hátsó ülések kopottak,üléshuzat,olaj cserék,távirányító csere,kopott,stb. Ma viszem is,van egy barátom BMW szerviz embere,régi barát.Úgy sem valami jó az idő belefér.
A többi meg majd alakul. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Robika300 2013.01.16. 08:00-kor.

2013.01.16. 07:37

Robika300 írta: Volt pár autóm,de BMV-m még nem.

Olyan még nekünk sem volt, mesélj! :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge