Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.22. 21:00

tom írta:Üdv!

Mondja már meg nekem valaki,hogy a touring szintszabályzós sportfutóművébe(NEM M-es)milyen lengéscsillapító való!
Sima,esetleg M-es?Mert úgy néz ki,hogy nagygenerálos lesz a gép.
És milyen márka?gyári 70-ért,vagy Sachs 40-ért,vagy Monroe 21-ért?
Valamint kiírt a komputer valami hibát,amit a pixelprobléma miatt nem tudok elolvasni.Amikor ráadom a gyújtást felvillan pár másodpercig,majd elalszik.Motorleállításnál hasonló.Három szóból áll,utolsó prüfen,az első középső betüje,"ü".
Fiúk,aki jó barchobából találgathat,mert nem tom merjek-e közlekedni a szervízideig vagy sem.

Monroe? Ne tegyünk már francia szart a német autóba...

2007.11.22. 21:14

Pont ezért kérek tanácsot tőletek! :D
mert én nem értek hozzá.
Akkor marad Sachs,na de milyen?

2007.11.22. 21:27

Fiúk!
Mit jelöl az "Elektronikus lengéscsillapító-szabályozás"?
Ez a kézikönyv 87. oldalán van tárgyalva, hogy miként alkalmazkodik a futómű az úthoz.
AZ EDC gomb kapcsolja? Nekem nincs ilyen... De nincs mellette a * hogy extráról lenne szó... Akkor nekem miért nincs? :(

2007.11.22. 21:51

tom írta:Üdv!

Mondja már meg nekem valaki,hogy a touring szintszabályzós sportfutóművébe(NEM M-es)milyen lengéscsillapító való!
Sima,esetleg M-es?Mert úgy néz ki,hogy nagygenerálos lesz a gép.
És milyen márka?gyári 70-ért,vagy Sachs 40-ért,vagy Monroe 21-ért?
Valamint kiírt a komputer valami hibát,amit a pixelprobléma miatt nem tudok elolvasni.Amikor ráadom a gyújtást felvillan pár másodpercig,majd elalszik.Motorleállításnál hasonló.Három szóból áll,utolsó prüfen,az első középső betüje,"ü".
Fiúk,aki jó barchobából találgathat,mert nem tom merjek-e közlekedni a szervízideig vagy sem.

Na most akkor összesen ennyi ü-s prüffent találtam:
Bremsflüssigk - fékfolyadék minimum
Rücklicht - hátsó helyzetjelző
Rückfahrlicht - tolatólámpa
Kühlwasserst - hűtővíz alacsony
Háromszavast nem találtam, de lehet hogy az első szó olyan hosszú, hogy duplának tűnik? Nebellicht vorn prüfen? Ezt pl nekem írta, mert kontakthibás volt a ködlámpám, de befújtam :)

2007.11.22. 22:02

Úgy tűnik,a hátsó Rücklicht volt a ludas.(elmozdult és nem érintkezett)
:kösz

A lengéscsillapítóról valami?

2007.11.22. 22:32

Stephanus_Rex írta:Fiúk!
Mit jelöl az "Elektronikus lengéscsillapító-szabályozás"?
Ez a kézikönyv 87. oldalán van tárgyalva, hogy miként alkalmazkodik a futómű az úthoz.
AZ EDC gomb kapcsolja? Nekem nincs ilyen... De nincs mellette a * hogy extráról lenne szó... Akkor nekem miért nincs? :(

Mert ez extra, 850 dolcsi darabja csak magának a lengéscsillapítónak. Nem rossz dolog, nekem is van, tudod keményíteni vele a kocsi elejét. A legdurvább az M5 ben van belőle - abban nem extra ha jól tudom.

2007.11.22. 22:45

:cry:
Tutttttam!
Pedig nem tettek csillagot mellé a könyvbe...
Na akkor b***ák meg skót édesanyjukat a friccek! kisajnálták... :)
Egyébként mintha ezen a fórumon láttam volna egy képet arról, hogy néz ki a maximális kiszereltséggel rendelkező modell középkonzolja (a váltó előtti részt értem ez alatt). Vagy nem jól emlékszem?
Nem tud valaki dobni egy képet vagy linket róla?

2007.11.22. 23:53

Helló!

Lenne egy kérdésem. :)
Milyen árban vannak a díszlécek?Az első lökhárító kivételével.
Chromline-t szeretném lecserélni,shadowline-ra,mert tervben van
egy M5-optik első lökhárító :)

Köszi a segítséget! :)

CD tár

2007.11.23. 10:02

Sziasztok!

Gondolkodom Cd tár beépítésén! :roll: Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem? :?: Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem? :roll:

A másik kérdésemre senkinek nincs ötlete? (az erősító panel) :?:

2007.11.23. 11:13

ViSoR írta:Az attól függ, hol lax. Ha pl Pellérden laksz... akkor tudok egy jót a 10. kerületben!

5er Kft, 1106. Keresztúri út 202.
Tel./Fax:
06-1-264-2569

És ha pécsett?

2007.11.23. 11:52

blz írta:
ViSoR írta:Az attól függ, hol lax. Ha pl Pellérden laksz... akkor tudok egy jót a 10. kerületben!

5er Kft, 1106. Keresztúri út 202.
Tel./Fax:
06-1-264-2569

És ha pécsett?

Akkor Miskolcon :)

Re: CD tár

2007.11.23. 12:26

vaszarig írta:Sziasztok!

Gondolkodom Cd tár beépítésén! :roll: Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem? :?: Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem? :roll:

Helló!

Igen,kb ennyibe megy a CD-tár.
Nem tudom milyen vezeték kell hozzá.De ha adják hozzá ennyibe,az jó.
Szerintem érdemes beszerelni,ha nem érdekel a DVD és a TV :)

2007.11.23. 13:52

Anti520i írta:Helló!

Marha drága!

Nekem kellett vennem párat , a fényes feketének 15-20 rugó körül mozgott darabja. A matt fekete a fele, 40%-a de egyenként értendő, és gyakran meg kell venned bele a gumicsíkot is ami külön van és nem moindenesetben tudod majd feltétlenül visszatenni a régit pl. a vízzáró csíknál. Bontottban meg elég ritka az ami nem gányolt de nem kizárt hogy találsz.

2007.11.23. 14:14

Anti520i írta:

Helló!

Hali!

Én is ezért gondolkodom csak rajta, mert kompletten el tudnám hozni úgy, hogy ráadásul én szerelem ki a másik autóból! :wink:
Ami a TV-t, illetve a GPS-t illeti, akarnék én is, de ahogy számolgattam, akkor inkább gyüjtögetek még picit, s veszek majd egy fiatalabbat, amiben már mindezek benne lesznek! :P

2007.11.23. 14:25

vaszarig írta:
Anti520i írta:

Helló!

Hali!

Én is ezért gondolkodom csak rajta, mert kompletten el tudnám hozni úgy, hogy ráadásul én szerelem ki a másik autóból! :wink:
Ami a TV-t, illetve a GPS-t illeti, akarnék én is, de ahogy számolgattam, akkor inkább gyüjtögetek még picit, s veszek majd egy fiatalabbat, amiben már mindezek benne lesznek! :P

Helló!

Ha jól emlékszem,akkor 4db csavarral van rögzítve a CD-tár a tartóhoz és 7-es villáskulcs kell hozzá :)
De gondolom a vezetékeit nem lesz egyszerű kibontani :)

2007.11.23. 14:32

Főleg, hogy az autó gazdája nem tud a dologról :lol:

2007.11.23. 14:35

Diabolica írta:
Anti520i írta:Helló!

Marha drága!

Nekem kellett vennem párat , a fényes feketének 15-20 rugó körül mozgott darabja. A matt fekete a fele, 40%-a de egyenként értendő, és gyakran meg kell venned bele a gumicsíkot is ami külön van és nem moindenesetben tudod majd feltétlenül visszatenni a régit pl. a vízzáró csíknál. Bontottban meg elég ritka az ami nem gányolt de nem kizárt hogy találsz.

Köszi a gyors választ :)

Erre nem számítottam :oops: Sajnos a chromline lécekkel nem lenne jó az M5-optik lökhárító :( Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.Norbi530d gépén láttam egy ilyen átalakítást.A képtárban van 2 kép.Egyiken még chromline,másikon már ezüst és M5-optik lökhárító.Majd valami megoldást találok :)

2007.11.23. 16:40

Anti520i írta: Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.

hát ez így nem feltétlenül igaz: rhantos az enyémről kb 2,5 perc alatt szedte le körbe az összeset, és ez idő alatt fel is tette az övére, plusz az övéről leszedetteket felrakta az enyémre... (kicsit bonolultabban fogalmazva azt, hogy megcseréltük a két gépen a díszléceket körbe :lol: )

2007.11.23. 16:47

Ha nem feltétlen csak CD tárban gondolkodsz akkor nézz be az MP3 topicba.

PMiki

2007.11.23. 17:30

Sziasztok!

Csak egy aprócska kérdésem volna: Nektek is változok a rádió/Cd.. hangereje egy picivel, minél gyorsabban a száguld a paripa, vagy csak én hallucinálok? Már egy ideje észrevettem, de csak most jutott eszembe, hogy megkérdezzem.

Lehet, hogy már nem csak én kepzelődöm, mert ezt az egyik haver is megjegyezte, mikor vittem.
....Szóval ezt nekem nem a hangok mondták :D

Üdv,

Labi
Hozzászólás küldése

VigLink badge