![]() |
2007.11.22. 21:00
tom írta:Üdv!
Mondja már meg nekem valaki,hogy a touring szintszabályzós sportfutóművébe(NEM M-es)milyen lengéscsillapító való!
Sima,esetleg M-es?Mert úgy néz ki,hogy nagygenerálos lesz a gép.
És milyen márka?gyári 70-ért,vagy Sachs 40-ért,vagy Monroe 21-ért?
Valamint kiírt a komputer valami hibát,amit a pixelprobléma miatt nem tudok elolvasni.Amikor ráadom a gyújtást felvillan pár másodpercig,majd elalszik.Motorleállításnál hasonló.Három szóból áll,utolsó prüfen,az első középső betüje,"ü".
Fiúk,aki jó barchobából találgathat,mert nem tom merjek-e közlekedni a szervízideig vagy sem.
2007.11.22. 21:14
2007.11.22. 21:27
2007.11.22. 21:51
tom írta:Üdv!
Mondja már meg nekem valaki,hogy a touring szintszabályzós sportfutóművébe(NEM M-es)milyen lengéscsillapító való!
Sima,esetleg M-es?Mert úgy néz ki,hogy nagygenerálos lesz a gép.
És milyen márka?gyári 70-ért,vagy Sachs 40-ért,vagy Monroe 21-ért?
Valamint kiírt a komputer valami hibát,amit a pixelprobléma miatt nem tudok elolvasni.Amikor ráadom a gyújtást felvillan pár másodpercig,majd elalszik.Motorleállításnál hasonló.Három szóból áll,utolsó prüfen,az első középső betüje,"ü".
Fiúk,aki jó barchobából találgathat,mert nem tom merjek-e közlekedni a szervízideig vagy sem.
2007.11.22. 22:02
2007.11.22. 22:32
Stephanus_Rex írta:Fiúk!
Mit jelöl az "Elektronikus lengéscsillapító-szabályozás"?
Ez a kézikönyv 87. oldalán van tárgyalva, hogy miként alkalmazkodik a futómű az úthoz.
AZ EDC gomb kapcsolja? Nekem nincs ilyen... De nincs mellette a * hogy extráról lenne szó... Akkor nekem miért nincs?
2007.11.22. 22:45
2007.11.22. 23:53
2007.11.23. 10:02
2007.11.23. 11:13
ViSoR írta:Az attól függ, hol lax. Ha pl Pellérden laksz... akkor tudok egy jót a 10. kerületben!
5er Kft, 1106. Keresztúri út 202.
Tel./Fax:
06-1-264-2569
2007.11.23. 11:52
blz írta:ViSoR írta:Az attól függ, hol lax. Ha pl Pellérden laksz... akkor tudok egy jót a 10. kerületben!
5er Kft, 1106. Keresztúri út 202.
Tel./Fax:
06-1-264-2569
És ha pécsett?
2007.11.23. 12:26
vaszarig írta:Sziasztok!
Gondolkodom Cd tár beépítésén!Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem?
Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem?
![]()
A másik kérdésemre senkinek nincs ötlete? (az erősító panel)
2007.11.23. 13:52
Anti520i írta:Helló!
Lenne egy kérdésem.![]()
Milyen árban vannak a díszlécek?Az első lökhárító kivételével.
Chromline-t szeretném lecserélni,shadowline-ra,mert tervben van
egy M5-optik első lökhárító![]()
Köszi a segítséget!
2007.11.23. 14:14
Anti520i írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Gondolkodom Cd tár beépítésén!Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem?
Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem?
![]()
Helló!
Igen,kb ennyibe megy a CD-tár.
Nem tudom milyen vezeték kell hozzá.De ha adják hozzá ennyibe,az jó.
Szerintem érdemes beszerelni,ha nem érdekel a DVD és a TV
2007.11.23. 14:25
vaszarig írta:Anti520i írta:vaszarig írta:Sziasztok!
![]()
Helló!
Igen,kb ennyibe megy a CD-tár.
Nem tudom milyen vezeték kell hozzá.De ha adják hozzá ennyibe,az jó.
Szerintem érdemes beszerelni,ha nem érdekel a DVD és a TV
Hali!
Én is ezért gondolkodom csak rajta, mert kompletten el tudnám hozni úgy, hogy ráadásul én szerelem ki a másik autóból!![]()
Ami a TV-t, illetve a GPS-t illeti, akarnék én is, de ahogy számolgattam, akkor inkább gyüjtögetek még picit, s veszek majd egy fiatalabbat, amiben már mindezek benne lesznek!
2007.11.23. 14:32
2007.11.23. 14:35
Diabolica írta:Anti520i írta:Helló!
Lenne egy kérdésem.![]()
Milyen árban vannak a díszlécek?Az első lökhárító kivételével.
Chromline-t szeretném lecserélni,shadowline-ra,mert tervben van
egy M5-optik első lökhárító![]()
Köszi a segítséget!
Marha drága!
Nekem kellett vennem párat , a fényes feketének 15-20 rugó körül mozgott darabja. A matt fekete a fele, 40%-a de egyenként értendő, és gyakran meg kell venned bele a gumicsíkot is ami külön van és nem moindenesetben tudod majd feltétlenül visszatenni a régit pl. a vízzáró csíknál. Bontottban meg elég ritka az ami nem gányolt de nem kizárt hogy találsz.
2007.11.23. 16:40
Anti520i írta: Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.
2007.11.23. 16:47
vaszarig írta:Sziasztok!
![]()
2007.11.23. 17:30