![]() |
2009.11.14. 21:01
2009.11.14. 21:12
tRebroN írta:Üdv!
Vki próbálta már a Nav N Go Limousine nevü termékét? Duettnél azt mondták navi-tv-dvd minden lehetséges, gondolom amit muszáj leszhasználni az a 16:9-es gyári BMW kijelző viszont annak akinek nincs gyárilag vagy van, de csak 4:3-as cucca és szeretne ilyet szerintetek értelmes alternatíva lehet? Nekem cakk-pakk hozzávetőleg 3 kilót mondtak az egészre, a TV modul árában nem volt biztos az ember, de úgy 80-100k huf 30k a szerelés és 160k a Nav N Go. Vélemények?
Nav N Go Limousine
2009.11.14. 21:28
3kilóból a gyári rendszer is megvan.A 16:9-es kijelzőt magában a hajadra kenheted mert semmire nem jó!tRebroN írta:Üdv!
Vki próbálta már a Nav N Go Limousine nevü termékét? Duettnél azt mondták navi-tv-dvd minden lehetséges, gondolom amit muszáj leszhasználni az a 16:9-es gyári BMW kijelző viszont annak akinek nincs gyárilag vagy van, de csak 4:3-as cucca és szeretne ilyet szerintetek értelmes alternatíva lehet? Nekem cakk-pakk hozzávetőleg 3 kilót mondtak az egészre, a TV modul árában nem volt biztos az ember, de úgy 80-100k huf 30k a szerelés és 160k a Nav N Go. Vélemények?
Nav N Go Limousine
2009.11.14. 21:37
2009.11.14. 21:39
admin írta:3kilóból a gyári rendszer is megvan.A 16:9-es kijelzőt magában a hajadra kenheted mert semmire nem jó!
2009.11.14. 21:43
tRebroN írta:
Ok...mondjuk nem tom a gyári BMW full Eu térképnek mekkora a lefedettsége a Nav N Go-é elég jó. Nálam volt kölcsön pár hétig igaz csak Magyarországon használtam, de mindig kis pöcs utcába elvitt. Igazából azt nem tudom a gyári BMW-s részegységeket mennyire lehet felhasználni ez esetben. Nekem a duett-es pali azt mondta, hogy tv modult külön meg kell venni (és m van ha már van olyanom?), nem tudom azt se pl a részegységeken lévő csatlakozók általános szabványnak felel meg vagy saját BMW-s mert akkor tényleg aftermarket cuccokból kell felépíteni a rendszert és csak a 16:9-es kijelző lesz ami marad ha vki TV-Navit vagy TV-DVD-Navit akar.
Ugye azt jól tudom, hogy MK4-es navi egység csak Navi CD-t meg DVD-t olvas?
Gondolom, ha vki DVD-t is akar nézni a kocsiba ahhoz egy külön egység kell 50k huf a gyári bömös újba ITT. Ami miatt érdekes alternatíva lehet a Nav N Go ha annyi zsetonból mint a gyári összeségében jobbat kapsz és természetesen harmonikusan illeszthető gyári közegbe.
Szerintetek??
2009.11.14. 21:44
tRebroN írta:admin írta:3kilóból a gyári rendszer is megvan.A 16:9-es kijelzőt magában a hajadra kenheted mert semmire nem jó!
Kijelzőre szükség van a tárgyalt rendszer nem tartalmaz kijelzőt a gyári csomagban. Önmagában mennyi egy kijelző?
2009.11.14. 22:52
Na hogy tisztán lástRebroN írta:admin írta:3kilóból a gyári rendszer is megvan.A 16:9-es kijelzőt magában a hajadra kenheted mert semmire nem jó!
Kijelzőre szükség van a tárgyalt rendszer nem tartalmaz kijelzőt a gyári csomagban. Önmagában mennyi egy kijelző?
2009.11.17. 03:09
vaszarig írta:Helló!
Akinek MK3 vagy annál régebbi olvasója van, és CD-n kell a térkép, itt egy link:
http://www.mininova.org/tor/2692155
Kipróbáltam, nekem az MK4 szépen olvasta!
Csak gondoltam hátha valaki nem akar kemény ezreket adni érte!
2009.11.17. 08:15
Janek írta:vaszarig írta:Helló!
Akinek MK3 vagy annál régebbi olvasója van, és CD-n kell a térkép, itt egy link:
Szia!
MK3-ashoz hol lehet beszerezni a legfrissebb navi lemezt?
Enyém régebbi lehet,és nem magyarul vaker.
2009.11.17. 10:58
Janek írta:vaszarig írta:Helló!
Szia!
2009.11.17. 14:54
vaszarig írta:Janek írta:vaszarig írta:Helló!
Szia!
Amit feltettem az a legfrissebb navi lemez!
Már ami a térképet illeti. Ha magyar nyelvű menüt és hangot szeretnél, akkor ajánlom neked naviprofit, ahogy írta is, vagy bömbölö klubbtársakat. Jó pénzért megoldják neked!
2009.11.23. 01:31
2009.11.23. 01:45
basildon írta:Vki meg tudja mondani, hogy a navigaciohoz DVD kell vagy CD?
Mar ugy ertem, lemez. RAM, vagy mi a neve szaknyelven.
A navigacio be van epitve a kocsiba, csak azert kerdezem, hogy ha ujitani akarom a terkepet, akkor merre keressem az uj verziot. Van vmi link, ahonnan letoltheto, vagy csak boltban lehet kapni, kozuleti szamlara?
Ha vki ezt el tudna nekem mondani hulyefelhasznalonyelven, azt nagyon megbecsulnem.
Termeszetesen az is jo, ha megmondjatok, meddig lapozzak vissza, csak ne kelljen mar ezt a sok blablat vegignyalazni, hogy megleljem.
Egy sotet felhasznalo, aki nem erti ezeket a vackokat, csak a gombokat tudja nyomkodni, de nem tudja, mikor melyiket szabad megnyomni.
2009.11.23. 04:36
2009.11.23. 04:42
űadmin írta:basildon írta:Vki meg tudja mondani, hogy a navigaciohoz DVD kell vagy CD?
A navigacio be van epitve a kocsiba, csak azert kerdezem, hogy ha ujitani akarom a terkepet, akkor merre keressem az uj verziot. Van vmi link, ahonnan letoltheto, vagy csak boltban lehet kapni, kozuleti szamlara?
Ha vki ezt el tudna nekem mondani hulyefelhasznalonyelven, azt nagyon megbecsulnem.
Termeszetesen az is jo, ha megmondjatok, meddig lapozzak vissza, csak ne kelljen mar ezt a sok blablat vegignyalazni, hogy megleljem.
Egy sotet felhasznalo, aki nem erti ezeket a vackokat, csak a gombokat tudja nyomkodni, de nem tudja, mikor melyiket szabad megnyomni.
Ha meg mondanád milyen naviról van szó akkor könnyeb lenne segíteni!Mivel nincs kitöltve az adatlapod.
2009.11.23. 20:25
Szerintem ez MK2 esetén a GPS modul kábele!Pocilaci írta:Helló!
Valaki akinek 4:3-as navija van TV + cd tár + ugye rádiómodul...lefotografálná a kábelezést a kofferban! Sokat lendítene a projekten!
Most lettem kész a kábelezéssel és maradt egy kábelem ami nem passzol sehová! MK2 es a cucc elvileg nem kell más hozzá!
A rádió megy a cd tár vált! A kijelzőn viszont csak annyi van hogy tegyem be a megfelelő lemezt!
Mennie kellene navi cd nélkül is a dolognak...Ja és nem tudom előcsalogatni a menüt sem illetve csak a kulcsat akapcsol ki.
Mi lehet....hibás gomb ( fejegység) vagy az a kábel...
http://www.travisbeste.com/i/automobile ... .small.jpg
ez a kábel maradt ki!
Üdv!
2009.11.23. 23:03
Pocilaci írta:űadmin írta:basildon írta:Vki meg tudja mondani, hogy a navigaciohoz DVD kell vagy CD?
Ha meg mondanád milyen naviról van szó akkor könnyeb lenne segíteni!Mivel nincs kitöltve az adatlapod.
Hali!
Ha a navid MK1 vagy MK2 vagy MK3 akkor CD kell neki
Mk4 esetében mindegy, megeszi mind a kettőt. Azt hogy mi van a kocsidban megtudod ha figyelmesen elolvasod
http://bmw.e39.hu/naviazonositas.htm
eztetetittene
Üdv!
2009.11.24. 02:04
basildon írta:Pocilaci írta:űadmin írta:basildon írta:Vki meg tudja mondani, hogy a navigaciohoz DVD kell vagy CD?
Hali!
Ha a navid MK1 vagy MK2 vagy MK3 akkor CD kell neki
Mk4 esetében mindegy, megeszi mind a kettőt. Azt hogy mi van a kocsidban megtudod ha figyelmesen elolvasod
http://bmw.e39.hu/naviazonositas.htm
eztetetittene
Üdv!
Halas koszonet!
Akkor Mk4
Es merre keressek hozza frissitest? Kicsit feljebb valaki linkelt egy torrent lapot. Esetleg mas mód?
A sotetfelhasznalo, aki Torrent(e)t, a madridi lokotot ismeri, de ezt a torrent-izet nemannyira vagja...
2009.11.24. 02:07
admin írta:Szerintem ez MK2 esetén a GPS modul kábele!Pocilaci írta:Helló!
Valaki akinek 4:3-as navija van TV + cd tár + ugye rádiómodul...lefotografálná a kábelezést a kofferban! Sokat lendítene a projekten!
Most lettem kész a kábelezéssel és maradt egy kábelem ami nem passzol sehová! MK2 es a cucc elvileg nem kell más hozzá!
A rádió megy a cd tár vált! A kijelzőn viszont csak annyi van hogy tegyem be a megfelelő lemezt!
Mennie kellene navi cd nélkül is a dolognak...Ja és nem tudom előcsalogatni a menüt sem illetve csak a kulcsat akapcsol ki.
Mi lehet....hibás gomb ( fejegység) vagy az a kábel...
http://www.travisbeste.com/i/automobile ... .small.jpg
ez a kábel maradt ki!
Üdv!