![]() |
2014.12.07. 11:23
Sokkal könnyebben indul, sokkal egyenletesebben húz minden tartományban. 2014.12.07. 14:28
waresz írta:Üdv!
Szolenoid cserélve, berágtam, vettem gyári siemens vezérműtengely jeladót. Most már végre tudom, milyen érzés a vroooooooommmmmmm!nagyon brutál jó lett az autó!
Sokkal könnyebben indul, sokkal egyenletesebben húz minden tartományban.
2014.12.07. 23:32
atti523i írta:waresz írta:Üdv!
Szolenoid cserélve, berágtam, vettem gyári siemens vezérműtengely jeladót. Most már végre tudom, milyen érzés a vroooooooommmmmmm!nagyon brutál jó lett az autó!
mennyibe kerül egy gyári jeladó?én is úgy érzem jobban kellene húznia,főleg alsó fordulaton.megtisztítottam a légtömegmérőt,egy ideig jól is húzott,de most megint nem.
2014.12.08. 09:43
waresz írta:Az enyémben nem, mert valami lelkiismeretes bunkótróger a jeladó csere helyett kibarmolta belőle. Ha ez a lámpa nem világít, akkor a titkos menü 2-es pont álló motornál, és, ha akkor sem világít, akkor te is meg vagy tréfálva.
2014.12.09. 00:30
Jerry írta:waresz írta:Az enyémben nem, mert valami lelkiismeretes bunkótróger a jeladó csere helyett kibarmolta belőle. Ha ez a lámpa nem világít, akkor a titkos menü 2-es pont álló motornál, és, ha akkor sem világít, akkor te is meg vagy tréfálva.
Ugye milyen rosszul esik, ha más trógerkodik?!![]()
Lehet, hogy hihetetlen, de én már hallottam olyanról is, aki a 3000 Ft-os fékkopásjelzőt is kitrógerolta a kocsijából. Pár év múlva olvassuk majd az új tulaj hasonlóan keserű hozzászólását erről a szakbarbárról.
2014.12.09. 21:14
Jerry írta:waresz írta:Az enyémben nem, mert valami lelkiismeretes bunkótróger a jeladó csere helyett kibarmolta belőle. Ha ez a lámpa nem világít, akkor a titkos menü 2-es pont álló motornál, és, ha akkor sem világít, akkor te is meg vagy tréfálva.
Ugye milyen rosszul esik, ha más trógerkodik?!![]()
Lehet, hogy hihetetlen, de én már hallottam olyanról is, aki a 3000 Ft-os fékkopásjelzőt is kitrógerolta a kocsijából. Pár év múlva olvassuk majd az új tulaj hasonlóan keserű hozzászólását erről a szakbarbárról.
2014.12.11. 19:10
waresz írta:atti523i írta:waresz írta:Üdv!
mennyibe kerül egy gyári jeladó?én is úgy érzem jobban kellene húznia,főleg alsó fordulaton.megtisztítottam a légtömegmérőt,egy ideig jól is húzott,de most megint nem.
Nem foglalkozom ezzel túl régen, de szerintem félig rossz jeladó nincs. És a check engine lámpa is csak diagnosztikai beavatkozás során törölhető. Márpedig ha van valami jeladó hiba, akkor check engine tutira világít,( és a diagnosztika is kimutatja). Az enyémben nem, mert valami lelkiismeretes bunkótróger a jeladó csere helyett kibarmolta belőle. Ha ez a lámpa nem világít, akkor a titkos menü 2-es pont álló motornál, és, ha akkor sem világít, akkor te is meg vagy tréfálva.a gyári jeladó pedig VDO dobozban érkezik, kedvezmény nélkül kb 30ezer ft-ért, de ha van valami cimborád, akár féláron is hozzajuthatsz pl unixnal. Vigyázat! Többféle van. Impulzus jeladókent fut, és úgy is van vagy 3 féle.
2015.03.11. 14:13
2015.03.11. 17:44
Johny540 írta:Debrecen környékén kihez vigye a srác,aki tutira érti a dolgát,és 100% hogy be tudja jól állítani a vanost?
2015.05.29. 21:23
2015.05.29. 21:43
2015.05.30. 11:58
491523 írta:Johny540 írta:Debrecen környékén kihez vigye a srác,aki tutira érti a dolgát,és 100% hogy be tudja jól állítani a vanost?
Én Budapestről a BST -hez (Nyíregyháza) vittem az autót amikor az akkumulátor fordított polaritású behelyezése miatt nagyon sok minden elromlott.
2015.08.19. 06:33
2015.08.19. 07:41
Jerry írta:Kipuff oldali vezermutengely jeladot kell cserelnem a kocsiban.
A RealOEM 116$ koruli arat hoz. Az ebayen egy Lett gyerek hirdet 21.55-ert. Azt mondja, genuine, vagyis eredeti. Meg az is ott van, hogy FEBI Bilstein. A ketto nem uti egymast? Tenyleg a FEBI a gyari beszallito?
Az en kocsimhoz ezt hozza a katalogus:
12147518628
A hirdetesben:
12147506273
Ha jol lattam, akkor a 273-ast valtotta a 628-as.
Most akkor jo-e ez nekem vagy sem?
HIRDETES
2015.08.19. 07:50
Jerry írta:Kipuff oldali vezermutengely jeladot kell cserelnem a kocsiban.
A RealOEM 116$ koruli arat hoz. Az ebayen egy Lett gyerek hirdet 21.55-ert. Azt mondja, genuine, vagyis eredeti. Meg az is ott van, hogy FEBI Bilstein. A ketto nem uti egymast? Tenyleg a FEBI a gyari beszallito?
12147518628
A hirdetesben:
12147506273
HIRDETES
2015.08.19. 08:05
Zo78 írta:Jerry írta:Kipuff oldali vezermutengely jeladot kell cserelnem a kocsiban.
12147518628
A hirdetesben:
12147506273
HIRDETES
Amennyire tudom, ebből a jeladóból (is) a gyári jöhet csak szóba. Hogy a gyári alatt mit (milyen beszállítót) kell érteni, majd a hozzáértőbbek megmondják, de szerintem nem Febi... Korábban itt valaki írta, hogy Swag-gel próbálkozott, sikertelenül. Inkább egy bontott, de jó gyári, mint egy új akármilyen.
2015.08.19. 08:13
2015.08.19. 15:00
Jerry írta:Igy tudom én is. Csak a gyári, de ki a gyári gyártója? Ezek szerint nem a FEBI BILSTEIN páros?
2015.08.19. 19:09
waresz írta:Amit én vettem a 96 os autóba,az VDO dobozban jött,és tuti gyári Siemens volt,mert nem csak hogy tökéletesen ugyanolyan volt(még a fröccsöntési sorják is) hanem még a siemens,és bmw felirat is egyértelműen kivehető volt rajta,csupán látható szándékossággal el voltak barmolva ezek a jegyek(mintha forrasztó pákával elkenték volna a műanyagot) tehát gyári volt,csak nem bmw-s csomagolásban gondolom nem adhatnak bmw alkatrészt. Mint a bmw emblémás és az embléma nélküli lemförder lengőkar..
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
2015.08.19. 19:35
nagy.matyika írta:waresz írta:Amit én vettem a 96 os autóba,az VDO dobozban jött,és tuti gyári Siemens volt,mert nem csak hogy tökéletesen ugyanolyan volt(még a fröccsöntési sorják is) hanem még a siemens,és bmw felirat is egyértelműen kivehető volt rajta,csupán látható szándékossággal el voltak barmolva ezek a jegyek(mintha forrasztó pákával elkenték volna a műanyagot) tehát gyári volt,csak nem bmw-s csomagolásban gondolom nem adhatnak bmw alkatrészt. Mint a bmw emblémás és az embléma nélküli lemförder lengőkar..
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
Ahogy mondod. Én a Corteco toronycsapágyakkal voltam ugyan így. Ott is szépen ki volt reszelve a gyári szám