Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.03. 16:52

Most készültek el a tanúsítványok a LED-ekhez Még laminálás alatt vannak. E13 Luxemburgi szabvány lett
Elég ügyes a gyártó :lol: Ha valakinek kell szívesen adok, holnap fogom tesztelni a Mozaik utcába az NKH-nál.
Viszek vizsgára egy szép állapotú de öreg Audi S80-ast, mindent kicserélek LEDre kivéve a tompított fényt és a hátsó izzókat, ezen kívül helyzetjelző elől, és rendszámtábla. ( Elvileg meg kell buknia a vizsgán, direkt nem ismerőshöz megyek, mert viszem a tanúsítványt :lol: )

2010.11.03. 17:47

XenonBalazs írta:Meg is vannak :lol:

...E39 Angel Eye nem megoldható...

Ezt szomorúan olvasom :(
De legalább nincs bizonytalanság, találgatás, meg próbálkozás! :wink:

2010.11.03. 20:05

Beraktam én is hátra a LED-eket. Nagyon szépen bevilágítja az autó hátulját. Köszi Balázs :sör:
Bajonettes izzók mentek vissza bontatlanul.

2010.11.04. 00:17

Megkaptam a Fritz-en tanusítványokat :lol:
Ha valakinek kell 4 üveges Heineken, akik tőlem rendelték, azoknak ingyenes ( Spider2 Turing )
Holnap tesztelem a Mozaik utcában az NKH-nál.

2010.11.04. 11:37

Örömmel értesítek mindenkit, hogy átment a LED-es audi 80 a vizsgán, mikor meglátta ismerősöm a ledeket, azt kérdezte, mért nem hozzám hoztad? :lol: Akihez meg ment első mondata ebben az audiban nem gyári felszereltség a led, így megbukott ( megjegyezte, hogy mért nem cseréltem ki vizsga idejére ) Ekkor elővettem a tanúsítványt, nézte, mint paraszt a vakablakot, mint, ha értene hozzá, és mondta, akkor megkezdődik a vizsgáztatás, majd pár kollégája lebaszta, hogy nem vette észre a LED-eket, mikor nekik is megmutatta a tanúsítványt, ekkor benyögtem, hogy ez nem a gagyi hanem darabja 12.000,- MAXLUX. Ekkor megértette mi a különbség :lol:
Wolfba tegnap megnézte aa helyzetjelzőt a kz540i ( szomszédom ) mondta, hogy nem is kell tompított fény, mert úgy világít :lol:
Kép

2010.11.04. 19:14

XenonBalazs írta:Kép

Többet nem ihatok!
Kezdenek a betűk elhomályosodni előttem! 8O

2010.11.04. 19:19

simi64 írta:
XenonBalazs írta:

Többet nem ihatok!

Vagy vegyél szemüveget!

2010.11.04. 23:39

admin írta:
simi64 írta:
XenonBalazs írta:

Többet nem ihatok!

Vagy vegyél szemüveget!

Azért jó lett a cucc nem?

2010.11.13. 11:52

Olcsóbb szofita LED.
Nem tud annyit, mint a MAXLUX élettartamba, de egész jól világít. ( beltérbe kiváló )
Ha valakinek kell LED megint hozattam, van bőven most már ilyen is.
MAXLUX 2750,- -ről felment 2800,- -ra Ez a másik fajta meg 1800,-
Itt a másik fajta:
Kép

2010.11.13. 12:13

XenonBalazs írta:Olcsóbb szofita LED.
Nem tud annyit, mint a MAXLUX élettartamba, de egész jól világít. ( beltérbe kiváló )
Itt a másik fajta:
Kép

:) nekem a helyzetjelzőbe kellene valami.

2010.11.13. 12:30

szekeres írta:
XenonBalazs írta:Olcsóbb szofita LED.

:) nekem a helyzetjelzőbe kellene valami.

Az 2800,- darabja sajnos

2010.11.13. 15:26

Sziasztok!

Szeretnék a ebben a LED témában én is segítséget kérni.... Vázolom a helyzetett illetve a történést.... vettem a touringomba hátsó fehér indexes GYÁRI LED lámpát.... viszont.... berakás után elkezdett strobizni a helyzetjelző rész. alap helyzetben nem felkapcsolt lámpánál.... gondolta a villamossági szerelő, hogy NO PROBLEM, mert akkor adunk neki egy ellenállást, (próbáltuk 21-es,??? és 50-es ellenállással is ) hogy az majd megoldja..... DE nem így lett.... az ellenállás túlmelegszik... :( próbálta egy plusz izzó bekötésével is, de az sem lett eredményes..... :( vagyis az csak részben ugyanis felkapcsolt állapotban alap esetben folyamatosan világít bár, de olyan mintha " reszketne ", de lekapcsolt lámpánál stroboszkópozik tovább .... kérdésem.... van eme hiba kiküszöbölésére valami ötletetek???

Előre is köszönöm!!!

2010.11.13. 15:37

Sancool írta:Sziasztok!

Szeretnék a ebben a LED témában én is segítséget kérni.... Vázolom a helyzetett illetve a történést.... vettem a touringomba hátsó fehér indexes GYÁRI LED lámpát.... viszont.... berakás után elkezdett strobizni a helyzetjelző rész. alap helyzetben nem felkapcsolt lámpánál.... gondolta a villamossági szerelő, hogy NO PROBLEM, mert akkor adunk neki egy ellenállást, (próbáltuk 21-es,??? és 50-es ellenállással is ) hogy az majd megoldja..... DE nem így lett.... az ellenállás túlmelegszik... :( próbálta egy plusz izzó bekötésével is, de az sem lett eredményes..... :( vagyis az csak részben ugyanis felkapcsolt állapotban alap esetben folyamatosan világít bár, de olyan mintha " reszketne ", de lekapcsolt lámpánál stroboszkópozik tovább .... kérdésem.... van eme hiba kiküszöbölésére valami ötletetek???

Előre is köszönöm!!!

Ha jösz hozzám, megnézem, de 2 problem lehet. 1 szarul lett betéve és sokáig felvolt cserélve a + - 2. gagyi olcsó szart vettél, és nem jó a cucc. ( MAXLUX a király )
Lehet félreértettem az írásod, mert te egész lámpát vettél, amiben az optikai szálak világítaniak, mint 520ds-nek is van. Ennél csak egy tipp ami sok embernek bejött: frissíteni kell a világítás vezérlésnél valamit, de ebben nem vagyok otthon, nekem is csak mondták.

2010.11.13. 15:41

Fulll GYÁRI a cucc!!!!! Komplett hátsó lámpákról beszélek... :) Az a fajta ami csíkosan világít.... :)

2010.11.13. 15:52

Sancool írta:Fulll GYÁRI a cucc!!!!! Komplett hátsó lámpákról beszélek... :) Az a fajta ami csíkosan világít.... :)

Ok akkor azt vágom, annyiba tudok segíteni, hogy valami frissítés kell, és akkor nem fog strobizni.

2010.11.13. 17:09

Sancool írta:Sziasztok!

Előre is köszönöm!!!

Vásárolnod kell 2 db átalakító kábelt elektronikával. Dani árul ilyen cuccot.
http://www.mobilgumi.hu/

2010.11.13. 23:53

Nemááá!
Itt mindenki az 0000-t majmolja??? 8O

2010.11.13. 23:58

héhéhéééé!!!! Ha elolvasnád GYÁRI BMW HÁTSÓ LÁMPÁRÓL VAN SZÓ!!!!! :) Kinek kell fosvágentől bármi is!!! :)

2010.11.14. 00:10

Sancool írta:héhéhéééé!!!! Ha elolvasnád GYÁRI BMW HÁTSÓ LÁMPÁRÓL VAN SZÓ!!!!! :) Kinek kell fosvágentől bármi is!!! :)

Akkor ezt mondtam, ez tényleg tuti cucc, igaz nem olcsó, ha tehetném 3000-ért megcsinálnám, de nem értek hozzá. ( Fosvágennel lehet körbeautózok pár embert :lol: )
Kíváncsi vagyok a lámpádra, szerintem nagyon király ez az optikai szálas cucc, ha lenne 7-eshez nekem is ilyen lenne.

2010.11.14. 00:16

XenonBalazs írta:
Sancool írta:héhéhéééé!!!! Ha elolvasnád GYÁRI BMW HÁTSÓ LÁMPÁRÓL VAN SZÓ!!!!! :) Kinek kell fosvágentől bármi is!!! :)

Akkor ezt mondtam, ez tényleg tuti cucc, igaz nem olcsó, ha tehetném 3000-ért megcsinálnám, de nem értek hozzá. ( Fosvágennel lehet körbeautózok pár embert :lol: )
Kíváncsi vagyok a lámpádra, szerintem nagyon király ez az optikai szálas cucc, ha lenne 7-eshez nekem is ilyen lenne.

Ezt nem sértésnek szántam.... bocs ha megbántottam vele bárkit is.... Nincs hangsúly az írásban, így a mondanivalót is félre lehet érteni... A lényeg mégis igaz.... attól hogy LED az nem egyenlő off autó koppintással.... :)
Köszi Touring a tanácsot.... biztos nincs valami ember és pénztárca barátibb megoldás???
Hozzászólás küldése

VigLink badge