![]() |
2012.04.23. 20:09
Tano írta:ChPh írta:Nem rossz, de bírta a tartós -20 °C-ot? Vagy garázsban áll az autó?
A gyári navis 16:9-es MKIII-hoz képest mivel tud többet (a multimédia kivételével, az egyértelmű:) )
Alapvetően garázsban tartom, de sokszor éjszakázott az idei szezonban -1x hidegben is, és nem ártott meg neki.
Pontosan nem tudom mire képes a gyári 16:9 MKIII. A navi az iGo, tehát naprakészebb szerintem mint a gyári. A rendszer előnye szerintem az, hogy teljesen testreszabható és bővíthető, mivel egy PC-ről van szó.
2012.04.23. 20:46
ChPh írta:Uhum, azzal egyetértek, hogy egy pc jobb
Agyalnék valami arm+meego/linux rendszeren, hátha nem csak windows-os van.
2012.04.23. 20:50
PapaBoss írta:ChPh írta:Uhum, azzal egyetértek, hogy egy pc jobb
Agyalnék valami arm+meego/linux rendszeren, hátha nem csak windows-os van.
DE most komolyan, linux a carpcbe, mi a f@xxnak?![]()
![]()
2014.11.25. 09:43
2014.11.25. 11:25
PeterE39 írta:Ilyesmit próbált már valaki beüzemelni?
IBUS-USB konverter féleség
2014.11.25. 12:03
csiatt írta:PeterE39 írta:Ilyesmit próbált már valaki beüzemelni?
IBUS-USB konverter féleség
Ez tetszik! erről infókat! Még-még-még. akarom-akarom-akarom
2014.11.25. 20:08
2014.11.25. 20:22
Tano írta:Hi!
Én használok ilyen IBUS-USB adaptert, mégpedig a Reslers-féle verziót. Én hátul a csomagtartóban a PDC vezérlőnél kötöttem rá az IBUS vezetékre, mivel nálam hátul van a PC a csomaggtartóban. A teljes IBUS forgalomhoz hozzáfér, de a megfelelő üzenetekre reagál a PC-s szoftver része. Nekem pl. a carPC-s progi kezelőfelületének az irányítása van belőve a multikormányos gombokhoz, így keveset kell nyomkodni a képernyőt, gombokkal sokminden elérhető kapcsolható. És nem mellesleg egyéb adatokhoz is hozzáfér a PC, pl a BC-s adatokhoz, sebességhez, fordulatszámhoz stb. Szerintem hasznos kütyü.
2014.11.25. 20:29
Tano írta:Hi!
Én használok ilyen IBUS-USB adaptert, mégpedig a Reslers-féle verziót. Én hátul a csomagtartóban a PDC vezérlőnél kötöttem rá az IBUS vezetékre, mivel nálam hátul van a PC a csomaggtartóban. A teljes IBUS forgalomhoz hozzáfér, de a megfelelő üzenetekre reagál a PC-s szoftver része. Nekem pl. a carPC-s progi kezelőfelületének az irányítása van belőve a multikormányos gombokhoz, így keveset kell nyomkodni a képernyőt, gombokkal sokminden elérhető kapcsolható. És nem mellesleg egyéb adatokhoz is hozzáfér a PC, pl a BC-s adatokhoz, sebességhez, fordulatszámhoz stb. Szerintem hasznos kütyü.
2014.11.25. 21:03
PeterE39 írta:A reslers féle is programozható, azaz a kütyü tartalmazza az IBUS üzenetek, és a billentyűkódok közötti váltást, vagy egy PC-s program?
2014.12.25. 12:44
2014.12.25. 17:14
2014.12.25. 21:53
Imco írta:Most beszéltem / 1-2 hete/ málna PC-t forgalmazó barátommal. Mutatta, hogy van valami new cucc ami már DC procival megy és a lapon van egy SSDnek a hely. Kb. 2 tenyérnyi méretű. Talán felizgat valakit. Bővebb infóért írjatok.