Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.12.01. 00:00

pappkari írta:sziasztok kérdésem az lenne hogy keresek magyar nyelvű gépkönyvet a kocsihoz valót használati utasitást a cdhez telefonhoz.
honnan tudnám ezt beszerezni 96 os 528 iA hoz kéne de normális cucc nem valami fénymásolt gémkapcsos szétfujja a szél tákolmány:D

elörre is köszi :bmw

Szia!

Megmondom öszintén, én még nem láttam magyar nyelvűt.
Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs ilyen.
Üdv

2006.12.01. 10:07

kbhont írta:Megmondom öszintén, én még nem láttam magyar nyelvűt.
Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs ilyen.

pedig itt az oldalon a letöltések között van egy... :wink:

2006.12.01. 10:11

Hero írta:Énis üdvözöllek a klubban és kérj klubkártyát! :) :wink:

Bizony-bizony. A klubkártyának kézzel fogható (pénzbeli) előnyei vannak, és lehet, hogy már az első használat során megtérül a tagsági díj. Én már többször használtam és amikor a BMW-és oldalát meglátják az emberre is másképp néznek :D

2006.12.01. 17:03

VZoltan írta:
Hero írta:Énis üdvözöllek a klubban és kérj klubkártyát! :) :wink:

Bizony-bizony. A klubkártyának kézzel fogható (pénzbeli) előnyei vannak, és lehet, hogy már az első használat során megtérül a tagsági díj. Én már többször használtam és amikor a BMW-és oldalát meglátják az emberre is másképp néznek :D

meg lettem győzve :)

2006.12.01. 17:17

és mellette még szép is a kártya:D
és csinálhatsz fényképes társkártyát az asszonykának:DDDD

ja én a polót várom már nagyon aki tud róla valamit az szóljon:DDDD

2006.12.01. 21:09

pappkari írta:és mellette még szép is a kártya:D
és csinálhatsz fényképes társkártyát az asszonykának:DDDD

ja én a polót várom már nagyon aki tud róla valamit az szóljon:DDDD

Mikor rendeltél?

2006.12.01. 21:16

mit mikor rendeltem ??,
kártyát?
azt 1 hete kaptam meg a polot azt nem tudom honnan lehetne és most akarok asszonykának egy társkártyát csináltatni:D

2006.12.01. 21:31

pappkari írta:mit mikor rendeltem ??,
kártyát?
azt 1 hete kaptam meg a polot azt nem tudom honnan lehetne és most akarok asszonykának egy társkártyát csináltatni:D

A pólós topicot olvastad? Keresd Apa8-at.

2006.12.01. 21:34

zoli kaptál pü-t küldtem????

2006.12.01. 22:41

nem olvastam csak asszem egyszer belekukucskáltam de akkor ráugrok most:D

2006.12.01. 22:58

Tényleg!
Mi lehet Apa8-al?

Rég nem hallottunk felőle. Megcsináltatta a mintát és azóta semmi.
Valaki tud róla valamit?

Sepi

2006.12.01. 22:59

senki semmit de nagyon várjuk:DDD

2006.12.01. 23:48

pappkari írta:senki semmit de nagyon várjuk:DDD

Csatlakozok a várók táborához! :lol:

2006.12.02. 08:27

pappkari írta:zoli kaptál pü-t küldtem????

Megkaptam, az e-mail címemre gondoltál?

2006.12.02. 17:53

igen arra vagy ha esteleg van msn cimed az is jó:D

2006.12.02. 19:41

Ma reggel sasoltam le, hogy Rossi csizmájának a sarkán lent egészen a bokájánál vagy egy kicsi, alig 3 centis BMW embléma (nem éppen fő helyen de ott van...). Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért? Nézegetem a neten, de nem találtam semmit....

2006.12.13. 12:53

Ma be mentem a helyi autós boltba,vízpumpa űgyben.
Nem olyan nagy,de elég jól felszerelt bolt,többek közt az UNIXAL is kapcsolatban áll.
Mikor rá találtunk a keresett tárgyra az UNIX neve alatt,akkor jutott csak eszembe,hogy nekem van egy kis kártyám amivel 5-10%-ot le faraghatok az árból.
Mikor szembesítettem az eladót a kártyának hívott tárgyal,idézem:"ph hö ksz..klubkártya?!(lefitymálóan) eeeeezt neeem"
Kifele menet azon gondolkoztam,hova áljak az autóval,a pult elé,vagy mögé,annyira fel ba.zott agyilag. :evil:
Na most kérdem én mint "károsult" hol fogadják be a CARD-ot?csak a fő boltban(UNIX székház) vagy mindenhol ahol fel van a kártyán tüntetve és ilyen alkatrész márkákat viszont eladnak?
Tehát holnap én jogosan tolom be az eladó szemét vagy nem?,és itt nem az 1000 forintos ár résről van szó,hanem a bánásmódról.....

2006.12.13. 15:55

Dezs írta:Ma be mentem a helyi autós boltba,vízpumpa űgyben.
Nem olyan nagy,de elég jól felszerelt bolt,többek közt az UNIXAL is kapcsolatban áll.
Mikor rá találtunk a keresett tárgyra az UNIX neve alatt,akkor jutott csak eszembe,hogy nekem van egy kis kártyám amivel 5-10%-ot le faraghatok az árból.
Mikor szembesítettem az eladót a kártyának hívott tárgyal,idézem:"ph hö ksz..klubkártya?!(lefitymálóan) eeeeezt neeem"
Kifele menet azon gondolkoztam,hova áljak az autóval,a pult elé,vagy mögé,annyira fel ba.zott agyilag. :evil:
Na most kérdem én mint "károsult" hol fogadják be a CARD-ot?csak a fő boltban(UNIX székház) vagy mindenhol ahol fel van a kártyán tüntetve és ilyen alkatrész márkákat viszont eladnak?
Tehát holnap én jogosan tolom be az eladó szemét vagy nem?,és itt nem az 1000 forintos ár résről van szó,hanem a bánásmódról.....

Told be a szemét a szemétnek!!!! :D
Mit képzel a szarházi! :lol: :lol: :lol:

2006.12.13. 20:47

Szerintem csak a UNIX boltokba a viszonteladóknál nem fogadják el.És még ott ahol az edc logo kivan rakva.De itt megnézheted http://www.eurodc.net/search.php

2006.12.13. 23:29

admin írta:

Szerintem csak a UNIX boltokba a viszonteladóknál nem fogadják el.És még ott ahol az edc logo kivan rakva.De itt megnézheted http://www.eurodc.net/search.php

Hm... nem találtam....mind1 holnap szemét veszti a szemtelen 8) :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge