![]() |
2015.06.09. 13:17
2015.06.09. 13:24
Pitbull írta:Sracok, nem indul el a futes motorom, ha megy az auto es van menetszel akkor jon a hideg/meleg, klima is dolgozik, csak a venti nem megy ami nyomna be rendesen.
Inpat toltam neki, de nem igazan tudom hol keressem a bajt, a body reszben a legkondinal olvastattam ki a hibat es ezt irta:
http://www.kephost.com/image/Ff36
Koszi
2015.06.09. 16:19

2015.06.09. 16:38
2015.06.09. 17:22
Attila525 írta:Sziasztok.
Segítségeteket kérném.Vetem egy e39 525TDS bringát. Furcsáltam miért nem világit a légzsák visszajelző. Óra csoport szétszed és láss csodát valami barom befestette a ledet feketére!!!
Rátettem diagra kidobálta a hibákat! Semmit nem enged törölni! Áram megy a vezérlőhöz azt kimértem.Lehetséges ,hogy a vezérlőegység megdöglött?
Ezeket irja a diag.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv Attila
2015.06.09. 18:04
Gallaca írta:Attila525 írta:Sziasztok.
Segítségeteket kérném.Vetem egy e39 525TDS bringát. Furcsáltam miért nem világit a légzsák visszajelző. Óra csoport szétszed és láss csodát valami barom befestette a ledet feketére!!!
Rátettem diagra kidobálta a hibákat! Semmit nem enged törölni! Áram megy a vezérlőhöz azt kimértem.Lehetséges ,hogy a vezérlőegység megdöglött?
Ezeket irja a diag.
Üdv Attila
Valószínűleg vezérlőt kell cserélned. A hibákat kijavítottad a törlés előtt? Övfeszítő, ülésfoglaltság érzékelő jól vannak már?
2015.06.09. 19:10
Attila525 írta:Gallaca írta:Attila525 írta:Sziasztok.
Ezeket irja a diag.
Üdv Attila
Valószínűleg vezérlőt kell cserélned. A hibákat kijavítottad a törlés előtt? Övfeszítő, ülésfoglaltság érzékelő jól vannak már?
Köszi a választ. Én már igy vettem.Légzsák mind benne van.Gyáriak.Hibakódot nem is engedett törölni.
Üdv Attila
2015.06.09. 19:42
rockerekhu írta:Attila525 írta:Gallaca írta:Attila525 írta:Sziasztok.
Ezeket irja a diag.
Üdv Attila
Köszi a választ. Én már igy vettem.Légzsák mind benne van.Gyáriak.Hibakódot nem is engedett törölni.
Üdv Attila
Addig nem is tudod törölni a hibát mig ki nem javitotad.
2015.06.09. 20:01
Attila525 írta:rockerekhu írta:Attila525 írta:Gallaca írta:Attila525 írta:Sziasztok.
Ezeket irja a diag.
Üdv Attila
Üdv Attila
Addig nem is tudod törölni a hibát mig ki nem javitotad.
Hibakódot lehet törölni ha nincs javítva! Következő gyújtásnál vissza is dobja!Ez nem is engedi törölni! Mind egy kivágom belőle a vezérlőt.
2015.06.09. 20:32
Ülésfoglaltság érzékelő hibám volt,mig nem lett orvosolva addig nem tudták törölni,van amit javitás nélkül nem is enged törölni.HIBATÖRLÉSTÖL NEM FOG JÓ LENNI AMI ROSSZ.
2015.06.09. 21:32
Attila525 írta:Ülésfoglaltság érzékelő hibám volt,mig nem lett orvosolva addig nem tudták törölni,van amit javitás nélkül nem is enged törölni.HIBATÖRLÉSTÖL NEM FOG JÓ LENNI AMI ROSSZ.
Nem az a célom,hogy rossz legyen és ki üssem a hibát!! De nem kommunikál a vezérlővel! Az a célom,hogy tökéletes legyen.Ki kell derítenem mi a hiba de ahhoz valszeg cserélnem kell a vezérlőt!Mint a képeken is látod mindenre hibát ír!Vezérlővel kezdem a cserét.Az ülésfoglaltság érzékelőt mivel orvosoltad?
2015.06.10. 17:04
2015.06.10. 17:53
kajku írta:Helló mindenkinek van 1 e39 530d-m. Az a problémám vele hogy nem úgy gyorsul ahogy kellene. Ha 100-nál 4-ben ( manuál váltós) meglépem pillanatnyi fogyasztásmérő beáll kb 15 és 20 közé és ott meg is áll és lassan gyorsul az autó ha eléri kb a 120-130 km/h sebességet akkor érezhetően még jobban elvesz a gázból ,gyorsul ugyan csak lassan. Hibakódokban ezeket adja :0480 Hűtőventilátor ( ez állandó hiba rögtön vissza is jön 3505 izzítógyertya Modul Vezérlő Áramkör 0400 Kipufogógáz visszaforgás . És ha kevesebb van a tankban akkor még beadta ezeket is kb 5 liter üzemanyagnál: 09f6 csőnyomás megfigyelés csőnyomás túl alacsony indítás során 0260 Tápszivattyú vezérlő rendszer. Alapjáraton magas üzemanyag nyomás 450bar alapjárat fordulaton 750 is volt terheléssel nem néztük. Egr-t kitakarítottam ultrahanggal bár azóta még nem próbáltam változott -e. Arra gyanakszok hogy a ventilátor miatt elveszi a gázt, bár nem tudom hogy az csinálhat e ilyet hogy elvegye a gázt.
2015.06.10. 19:11
Haminda írta:kajku írta:Helló mindenkinek van 1 e39 530d-m. Az a problémám vele hogy nem úgy gyorsul ahogy kellene. Ha 100-nál 4-ben ( manuál váltós) meglépem pillanatnyi fogyasztásmérő beáll kb 15 és 20 közé és ott meg is áll és lassan gyorsul az autó ha eléri kb a 120-130 km/h sebességet akkor érezhetően még jobban elvesz a gázból ,gyorsul ugyan csak lassan. Hibakódokban ezeket adja :0480 Hűtőventilátor ( ez állandó hiba rögtön vissza is jön 3505 izzítógyertya Modul Vezérlő Áramkör 0400 Kipufogógáz visszaforgás . És ha kevesebb van a tankban akkor még beadta ezeket is kb 5 liter üzemanyagnál: 09f6 csőnyomás megfigyelés csőnyomás túl alacsony indítás során 0260 Tápszivattyú vezérlő rendszer. Alapjáraton magas üzemanyag nyomás 450bar alapjárat fordulaton 750 is volt terheléssel nem néztük. Egr-t kitakarítottam ultrahanggal bár azóta még nem próbáltam változott -e. Arra gyanakszok hogy a ventilátor miatt elveszi a gázt, bár nem tudom hogy az csinálhat e ilyet hogy elvegye a gázt.
Kezd ott hogy kipucolod az egr szelepet és kicseréled a vákuum csövét. (ha az sem segít akkor egr csere)
Tapatalk-kal küldve az én C6603-el
2015.06.10. 19:14
kajku írta:Haminda írta:kajku írta:Helló mindenkinek van 1 e39 530d-m. Az a problémám vele hogy nem úgy gyorsul ahogy kellene. Ha 100-nál 4-ben ( manuál váltós) meglépem pillanatnyi fogyasztásmérő beáll kb 15 és 20 közé és ott meg is áll és lassan gyorsul az autó ha eléri kb a 120-130 km/h sebességet akkor érezhetően még jobban elvesz a gázból ,gyorsul ugyan csak lassan. Hibakódokban ezeket adja :0480 Hűtőventilátor ( ez állandó hiba rögtön vissza is jön 3505 izzítógyertya Modul Vezérlő Áramkör 0400 Kipufogógáz visszaforgás . És ha kevesebb van a tankban akkor még beadta ezeket is kb 5 liter üzemanyagnál: 09f6 csőnyomás megfigyelés csőnyomás túl alacsony indítás során 0260 Tápszivattyú vezérlő rendszer. Alapjáraton magas üzemanyag nyomás 450bar alapjárat fordulaton 750 is volt terheléssel nem néztük. Egr-t kitakarítottam ultrahanggal bár azóta még nem próbáltam változott -e. Arra gyanakszok hogy a ventilátor miatt elveszi a gázt, bár nem tudom hogy az csinálhat e ilyet hogy elvegye a gázt.
Kezd ott hogy kipucolod az egr szelepet és kicseréled a vákuum csövét. (ha az sem segít akkor egr csere)
2-3 mm vastagon koxos volt az egr 1 óra ultrahang 75-80 fokon + előtte takarítás. Kiváncsi leszek erősebb lesz-e tőle bár régebben amikor még nem jelezte az egr hibát, csak a venti és izzítás hibát már akkor is elvette a gázt. Csak tudnám milyen hibák miatt veheti el a gázt.
2015.06.10. 19:22
Haminda írta:kajku írta:Haminda írta:kajku írta:Helló mindenkinek van 1 e39 530d-m. Az a problémám vele hogy nem úgy gyorsul ahogy kellene. Ha 100-nál 4-ben ( manuál váltós) meglépem pillanatnyi fogyasztásmérő beáll kb 15 és 20 közé és ott meg is áll és lassan gyorsul az autó ha eléri kb a 120-130 km/h sebességet akkor érezhetően még jobban elvesz a gázból ,gyorsul ugyan csak lassan. Hibakódokban ezeket adja :0480 Hűtőventilátor ( ez állandó hiba rögtön vissza is jön 3505 izzítógyertya Modul Vezérlő Áramkör 0400 Kipufogógáz visszaforgás . És ha kevesebb van a tankban akkor még beadta ezeket is kb 5 liter üzemanyagnál: 09f6 csőnyomás megfigyelés csőnyomás túl alacsony indítás során 0260 Tápszivattyú vezérlő rendszer. Alapjáraton magas üzemanyag nyomás 450bar alapjárat fordulaton 750 is volt terheléssel nem néztük. Egr-t kitakarítottam ultrahanggal bár azóta még nem próbáltam változott -e. Arra gyanakszok hogy a ventilátor miatt elveszi a gázt, bár nem tudom hogy az csinálhat e ilyet hogy elvegye a gázt.
2-3 mm vastagon koxos volt az egr 1 óra ultrahang 75-80 fokon + előtte takarítás. Kiváncsi leszek erősebb lesz-e tőle bár régebben amikor még nem jelezte az egr hibát, csak a venti és izzítás hibát már akkor is elvette a gázt. Csak tudnám milyen hibák miatt veheti el a gázt.
Ac?
2015.06.10. 19:55
2015.06.10. 20:05
hamoriarpi írta:Egr vákuumcsőcsonkot ledugóztad ultrahangos fürdetés előtt?
Összes vákuumcső csere. Üanyag nyomások szemrevételezése élő adatokban. Egy jó szerelő fél nap alatt talpraállítja.
2015.06.11. 22:07
2015.06.11. 22:11
kimleiz írta:Sziasztok!
Nekem a következő problémám van a szeretett e39 525 tds em el
:Szét eset az ablaktörlő mechanika és beszorult (persze a legnagyobb szakadó esőbe),kijavítottam a mechanikus hibát ,de az ablaktörlő nem működik szét szedtem a csatlakozót nem megy áram a motorra ,ha valaki tudna segíteni az nagyon meg köszöném