![]() |
2007.11.28. 20:48
Stephanus_Rex írta:Anti520i írta:Üdv. Bombolo![]()
Lámpánként 2db állító van?(ami eltörhet)
Akkor ez mennyi pénzbe van 2 lámpához?
Köszi
17000 ft a két lámpa
És jószívvel tudom ajánlani, mert királyul megcsinálta. És nem csak az állítót, de még azt is, amit a hülye fejemmel elbaxtam a pillanatragaccsal...
Szóval, aki ebédre E39-es lámpát tesz a mikróba, annak respect!![]()
2007.12.07. 11:48
2007.12.07. 12:32
2007.12.07. 16:04
2007.12.08. 17:43
2007.12.08. 17:58
lukacsas írta:Sziasztok kedves klubtagok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A facelift utáni xenon lámpám elég gyengén világít. Az izzónak nincs baja szerintem, a bura belseje viszont merő por. Olvastam a Tippek Trükkök között a lámpa sütögetős megoldást a lámpa szétszedésére, és az érdekélne, hogy ki csinál ilyet Budapesten, vagy ha van valami más megoldás akkor azt is írjátok le legyetek szívesek, valamint a xenon lámpaemelő javítását is szeretném megcsináltatni. Segítségeteket előre is köszönöm.
2007.12.08. 18:00
sxoe írta:lukacsas írta:Sziasztok kedves klubtagok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A facelift utáni xenon lámpám elég gyengén világít. Az izzónak nincs baja szerintem, a bura belseje viszont merő por. Olvastam a Tippek Trükkök között a lámpa sütögetős megoldást a lámpa szétszedésére, és az érdekélne, hogy ki csinál ilyet Budapesten, vagy ha van valami más megoldás akkor azt is írjátok le legyetek szívesek, valamint a xenon lámpaemelő javítását is szeretném megcsináltatni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Bömbölö tud neked ebben segíteni!
Itt megtalálod az elérhetőségét:
www.mobilgumi.hu
2007.12.08. 18:57
lukacsas írta:sxoe írta:lukacsas írta:Sziasztok kedves klubtagok!
www.mobilgumi.hu
Köszönöm sxoe a gyors választ.
2007.12.08. 20:43
lukacsas írta:sxoe írta:lukacsas írta:Sziasztok kedves klubtagok!
www.mobilgumi.hu
Köszönöm sxoe a gyors választ.
2007.12.08. 23:51
2007.12.13. 23:07
2007.12.13. 23:53
2007.12.21. 23:41
2007.12.22. 00:21
2007.12.22. 01:07
ViSoR írta:Az én csodálatos xenonom ma a következőt produkálta: eleinte fel-le billegtetés után beállt a legalsó állásba és úgy kellett közlekednem, hogy kb 4 méterre világított el. Későbbi alkalommal pedig fel-le billegtette vagy 1 percig mire valahova belőtte magát, aránylag jó helyre. Hát nem f@sza?
Lassan nincs olyan hiba-topic ahová ne pofáztam volna vazzzzzzzzzzzz.
2007.12.22. 11:09
2007.12.22. 11:11
2007.12.22. 11:31
Laci320d írta:Sziasztok mindenki én még új vagyok itt nem rég regisztráltam.A másik hogy nekem e 46 om van és lenne egy kérdésem hozzátok.Raktam bele utólagos xenont viszont van egy kis gond,hogy nincs vetitési képe a lámpáknak,próbáltam másik égővel is de semmi sztetek mi lehet.Köszönöm a segítséget.A lámpa nem projektoros.
2007.12.22. 11:46
Anti520i írta:Laci320d írta:Sziasztok mindenki én még új vagyok itt nem rég regisztráltam.A másik hogy nekem e 46 om van és lenne egy kérdésem hozzátok.Raktam bele utólagos xenont viszont van egy kis gond,hogy nincs vetitési képe a lámpáknak,próbáltam másik égővel is de semmi sztetek mi lehet.Köszönöm a segítséget.A lámpa nem projektoros.
Hello!
Milyen lámpád van?Én azt vettem észre,hogy az utólagos xenon képe igazából
projektoros lámpánál olyan mint a H7 izzóé.Vagy esetleg beállításra lenne szükség.
Nekem is van utólagos xenon 4300K 35W.
2007.12.22. 12:16
Laci320d írta:Anti520i írta:Laci320d írta:Sziasztok mindenki én még új vagyok itt nem rég regisztráltam.A másik hogy nekem e 46 om van és lenne egy kérdésem hozzátok.Raktam bele utólagos xenont viszont van egy kis gond,hogy nincs vetitési képe a lámpáknak,próbáltam másik égővel is de semmi sztetek mi lehet.Köszönöm a segítséget.A lámpa nem projektoros.
Hello!
Milyen lámpád van?Én azt vettem észre,hogy az utólagos xenon képe igazából
projektoros lámpánál olyan mint a H7 izzóé.Vagy esetleg beállításra lenne szükség.
Nekem is van utólagos xenon 4300K 35W.
Hali! Parabola alakú foncsoros lámpa van benne h7 izzóval.Utolagosan 6000k xenon lett beletéve,aztmondták az agyasok hogy nem tudják beállítani mert nincs fókusz pontja az égőknek.