![]() |
2009.01.01. 18:29
Labi írta:MChris írta:Labi írta:admin írta:Labi írta:Laci! miért van egy külön kárpitkeretben a négy egység? (lámpák, nyitó, elektromos tetőablak és az a rácsos ..talán hangfelismerő? ..?) az összes egy külön panelben van. de miért?
Az egy lapba van beszerelve. a kapunyitó,tető ablak,mikrofon.
de gondolom simán berakhatom a nélkül a lap nélkül is csak a nyitót nem? csak kitudom vágni a kárpitot, hogy "beszoruljon!"?
Persze benne van az EBA doksiban amit küldtem a beépítés is
igen, de ott is van egy külön lap. ...de biztos be lehet applikálni gusztusosan! majd elmojolok vele!
2009.01.01. 18:40
2009.01.01. 18:49
2009.01.01. 18:51
Labi írta:asszem ez csöppet szétcsúszott Laci!![]()
már megint az a sör!![]()
amúgy köszi, hogy külön topicot kapott!!
2009.01.01. 18:52
admin írta:Labi írta:asszem ez csöppet szétcsúszott Laci!![]()
már megint az a sör!![]()
amúgy köszi, hogy külön topicot kapott!!
Ezt kerestem hova tünt![]()
![]()
2009.01.01. 19:00
MChris írta:Labi írta:admin írta:Labi írta:Laci! miért van egy külön kárpitkeretben a négy egység? (lámpák, nyitó, elektromos tetőablak és az a rácsos ..talán hangfelismerő? ..?) az összes egy külön panelben van. de miért?
de gondolom simán berakhatom a nélkül a lap nélkül is csak a nyitót nem? csak kitudom vágni a kárpitot, hogy "beszoruljon!"?
2009.01.01. 19:02
admin írta:Ezt már csak így tudtam át hozni
MChris írta:Labi írta:admin írta:Labi írta:Laci! miért van egy külön kárpitkeretben a négy egység? (lámpák, nyitó, elektromos tetőablak és az a rácsos ..talán hangfelismerő? ..?) az összes egy külön panelben van. de miért?
igen, de ott is van egy külön lap. ...de biztos be lehet applikálni gusztusosan! majd elmojolok vele!
2009.01.01. 19:03
2009.01.01. 19:23
Labi írta:köszönjük a külön topicot így is!
![]()
![]()
2009.01.01. 20:06
MChris írta:Labi írta:köszönjük a külön topicot így is!
![]()
![]()
Csatlakozom Én is,elvileg a feltöltésekhez uton van hozzá a doksi is.
2009.01.01. 20:22
2009.01.01. 20:26
e39chip írta:És akinek az autójában nincs a tetőkárpitban olyan ami ki van vágva és be lehet rakni a kapunyitót??
2009.01.01. 20:56
MChris írta:e39chip írta:És akinek az autójában nincs a tetőkárpitban olyan ami ki van vágva és be lehet rakni a kapunyitót??
csak olvasó és térképlámpád van,semmi mikrofon,tetőablak kapcsoló?
2009.01.01. 21:21
2009.01.01. 21:25
e39chip írta:MChris írta:e39chip írta:És akinek az autójában nincs a tetőkárpitban olyan ami ki van vágva és be lehet rakni a kapunyitót??
Semmi más!!
2009.01.01. 21:26
simi64 írta:A Hörmann és a Tuto úgy tudom, nem kompatibilis!
Ha ilyened van, inkább hagyd!
2009.01.01. 21:29
Náluk ilyenMChris írta:simi64 írta:A Hörmann és a Tuto úgy tudom, nem kompatibilis!
Ha ilyened van, inkább hagyd!
Simi a Hörman nem ilyen.
2009.01.01. 21:51
MChris írta:e39chip írta:MChris írta:e39chip írta:És akinek az autójában nincs a tetőkárpitban olyan ami ki van vágva és be lehet rakni a kapunyitót??
Semmi más!!
Akkor kell venn egy olyan kárpitot amit Admin képén is láthatsz,üres nincs.
ha tetőablakosat tudsz venni akkor vagy meghagyod vagy kicseréled mikrofonra és tovább adod a kapcsolót,de láttam már az ebay-en "vak-kapcsolót"is gondolóom utángyártott.
2009.01.01. 21:53
Mikrofonhoz is van utólagos keret én is azt vágtam be ehhez is van biztos.Labi írta:MChris írta:e39chip írta:MChris írta:e39chip írta:És akinek az autójában nincs a tetőkárpitban olyan ami ki van vágva és be lehet rakni a kapunyitót??
Semmi más!!
Akkor kell venn egy olyan kárpitot amit Admin képén is láthatsz,üres nincs.
ha tetőablakosat tudsz venni akkor vagy meghagyod vagy kicseréled mikrofonra és tovább adod a kapcsolót,de láttam már az ebay-en "vak-kapcsolót"is gondolóom utángyártott.
nekem is csak lámpakapcsolós van, semmi más. sztem be lehet rakni így is. ...remélem.
vagy most akkor mindenképp le kell cserélni a jelenlegi tetőkárpitot olyanra ami "ki van vágva"?
2009.01.01. 21:55