Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.03.26. 09:18

Palika írta:
Én tudok egy frissen behozottat Németből.

Érdekel. Bővebb infó?

2006.03.26. 13:59

houdini írta:
Palika írta:
Én tudok egy frissen behozottat Németből.

Érdekel. Bővebb infó?

Évjárat:2000.04.07. 182.000km. Szervízkönyv.kifogástalan.
Ár: 9.800EUR + reg.adó
Szín: (438) Japanrót, belül Fekete antrhrazit (F4AT)
Extrák:0534 Klimaautomata
0500 Fényszórómosó
0555 Bordcomputer
0401 Elektromos tető
0430 Belső, külső tükrök sötétedőek
0465 Silécdugó
0481 Sportülések
0508 Tolatóradar (PDC)
0522 Xenon világítás
0540 Tempomat
0704 M Sportfutómű

2006.03.27. 18:57

Sajna ez a regadó miatt vastagon 4 misi fölött van. Ennyit nekem ez a bömös nem ér meg.

Azért köszi!

2006.04.04. 00:47

Hi Mindenki!

e39 tulajdonos lennék szivesen!

Keresek egy leinformálható, karbantartott darabot. Benzines, automata elönyben vagy inkább csak. max. 2 millió!

Üdv, :bmw

2006.04.13. 21:15

houdini írta:Sajna ez a regadó miatt vastagon 4 misi fölött van. Ennyit nekem ez a bömös nem ér meg.

Azért köszi!

Hi, szerintem 3,6

Üdv.Palika

2006.04.13. 21:16

armani írta:Hi Mindenki!

Keresek egy leinformálható, karbantartott darabot. Benzines, automata elönyben vagy inkább csak. max. 2 millió!

Én is szeretnék ilyet.

Üdv.

2006.04.14. 00:08

Palika írta:
armani írta:Hi Mindenki!

Én is szeretnék ilyet.

Üdv.

:lol:

Használtautó

2006.04.28. 08:46

Sziasztok!

523-at használt már valaki kíváncsi lennék milyen vagy inkább 528.

Uff

2006.05.03. 19:20

Hali, szeretnék igazi klubbtaggá válni! De ehhez még szükségem lenne egy e39 525tds-re! Lehetőleg 97-99 közötti évjárattal manuális váltóval, előny a vezetett szervízkönyv és a bézs bőr belső. Jó állapotú szakszerűen szerelt autók jelentkezését várom, készpénzes felvásárlásra!

Re: Uff

2006.05.03. 20:04

tshabba írta:Hali, szeretnék igazi klubbtaggá válni! De ehhez még szükségem lenne egy e39 525tds-re! Lehetőleg 97-99 közötti évjárattal manuális váltóval, előny a vezetett szervízkönyv és a bézs bőr belső. Jó állapotú szakszerűen szerelt autók jelentkezését várom, készpénzes felvásárlásra!

Ez nem lesz egyszerü :!: :!:
De remélem szerencséd lesz és csatlakozol a csapathoz.

2006.05.04. 11:54

Ezt a variációt nem biztos, hogy megtalálod.
Én több hónapig kerestem, krém bőrrel összesen 2db volt ez alatt, mind a kettő automata és kék. ..és TV-NAVIs. Nem adták olcsón, de asszem az egyik még mindíg fent van a használtautón. Sőt, eleve bőrösből nehezen találsz szerintem kézit, bár már hallottam róla. De hidd el, ha kifogsz egy jó automatát, tetszeni fog. Én is így voltam vele...
Amikor keresgettem, a végén már csak az volt a cél, hogy 3m-ig legyen és extrás. Mindegy volt a szín, touring v. sedan, 528, 540, tds...stb. Rengeteget megnéztem és sajnos szőrnyű a felhozatal. :(
Már kezdtem feladni ezt a nyarat- mikor szerencsém lett... ekkor jött ez a tds. Igaz a bőr fekete (én is jobban örültem volna a krémnek), de fullos.
Meg szerintem kérdezd meg kinek van itt krém bőröse, biztos tud egy- két rossz ill. jó oldalát. Ha repedezik ill. kikopik- nagyon csúnya. Ilyet már láttam...

2006.05.04. 15:53

Hali! Köszi, hogy ilyen gyorsan reagáltatok! Igen, volt szerencsém nemrég kipróbálni egy fennt említett 97-es 525tds típust. Bézs bőr, faberakás, barna műszerfal. Gyönyörű! Említetted a negatívumként a repedezettséget. Ez valóban probléma, de szerintem a bőr strapabírobb anyag, mint a plüs kárpit, tisztán tartani is egyszerűbb(Ezt csak sejtem nekünk csak bőr ülőgarnitúránk van bőrös autó még sajna nuku). Az autó sötétzölt, az összhatás rendkívül jól néz ki. Az erőforrás számomra meggyőző, teljesen megfelelő lenne.
Gondoltam, hogy nem egyszerű egy jó állapotban lévő ilyen példányt felkutatni, ezért is fordultam az e39.hu klub tagjaihoz, akik mégiscsak közelebb állnak ezekhez az autókhoz és segítenek, hogy mielőbb valóra válljon az álmom! :D

2006.05.04. 16:44

Sziasztok!

Bocsánat ,hogy beleavatkozom a bézsszinü bör megitélésébe,de szerintem nagyon nehéz 7-8 éves autoban olyan bört találni ebben a szinben amibe még ne ült volna bele a kosz :roll:

Nekem speciel fekete bör van fekete müszerfal és fekete metál a verda,mondhatom CSODÁLATOS!!!! 8) 8) 8)

2006.05.04. 23:27

Nekem 7 éves a verdám és vaj-bézs bőr van benne az első ülések kicsit kopottak,de szerinetm túl van lihegve az a nézet,hogy ez a szín roppantul kényes ,mert egyáltalán nem koszolódik jobban mint bármilyen más kárpit,ősszel és tavasszal mindíg kitisztítom és némi kopás ellenére jó állapotban van és nincs kitöredezve,hátul meg gyári állapotúak az ülések.Valóban ritka ez a bőr,de annál szebb,a képtárban meg is pillázhatjátok. :wink:

2006.05.05. 20:51

Üdv!

Én 5 hónapig "keresgéltem" és igen sokat megnéztem ezalatt. Tényleg láttam olyan bőrt ami össze-vissza volt repedzve, és láttam bézs színűt ami mint az új olyan volt, pedig 7 éves volt a verda. Az enyém is 7 éves és olyan mint az új, igaz fekete. Szerintem sok múlik azon hogy milyen gazdája volt. Én 3-4 hetente kenem méhviaszos bőrápolóval mióta megjött az intenzív napsütés, hogy ne töredezzen össze. Több helyen utána olvastam és mindenhol ezt találtam, mint a legjobb kezelést.

Sepi

2006.05.06. 01:46

Sepi írta:Üdv!

Én 5 hónapig "keresgéltem" és igen sokat megnéztem ezalatt. Tényleg láttam olyan bőrt ami össze-vissza volt repedzve, és láttam bézs színűt ami mint az új olyan volt, pedig 7 éves volt a verda. Az enyém is 7 éves és olyan mint az új, igaz fekete. Szerintem sok múlik azon hogy milyen gazdája volt. Én 3-4 hetente kenem méhviaszos bőrápolóval mióta megjött az intenzív napsütés, hogy ne töredezzen össze. Több helyen utána olvastam és mindenhol ezt találtam, mint a legjobb kezelést.

Sepi

Én is Sonax(fekete flakonos) méhviaszos börápolóval kényeztettem,nagyon bevált portéka :!:

2006.05.08. 20:03

Már sokszor akartam ezt kérdezni: mivel lehet 'ápolni' a bőrt.
Ezt a méhviaszos bőrápolót hol lehet kapni? Autósbolt?
Nekem még nem repedezett, de a két első helyenként már kezd kifényesedni..:-(
Gondolkoztam már mindenen, de mindíg arra jutottam, hogy mi van ha utánna beleülök fehér nadrággal... :-(

2006.05.08. 21:38

Norbi540 írta:Már sokszor akartam ezt kérdezni: mivel lehet 'ápolni' a bőrt.
Gondolkoztam már mindenen, de mindíg arra jutottam, hogy mi van ha utánna beleülök fehér nadrággal... :-(

Olyan benzinkúton tudsz venni ahol forgalmaznak Sonaxot!
Nem kell félni töle nem fogja meg a ruhát,ez fehér szinü folyadék,puha ruhával átkened,majd pár perc múlva szintén puha ruhával "átpolirozod"
Meglátod minél többször használod annál szebb lesz! :wink:

2006.05.08. 22:34

Én ERDAL nevűt használok. Ez valamilyen német cucc és a DM-ben lehet kapni vagy Rossmann-ban is talán, kb 2-3 eFt volt. Szórófejes flakonja van, fehér és állaga mint a tej. Rá kell spriceelni, hagyni kell állni, majd puha ronggyal áttörölni. Nagyon jó puhává válik utána a bőr. Egy darabig nekem csúszós marad. Egyébként ahol a legjobban látszik a napnak a hatása a hátsó fejtámlák hátulja.

Mentoslaci!
Milyen a SONAX kicsit bővebben?

Sepi

2006.05.08. 22:50

Sepi írta:

Én ERDAL nevűt használok. Ez valamilyen német cucc és a DM-ben lehet kapni vagy Rossmann-ban is talán, kb 2-3 eFt volt. Szórófejes flakonja van, fehér és állaga mint a tej. Rá kell spriceelni, hagyni kell állni, majd puha ronggyal áttörölni. Nagyon jó puhává válik utána a bőr. Egy darabig nekem csúszós marad. Egyébként ahol a legjobban látszik a napnak a hatása a hátsó fejtámlák hátulja.

Mentoslaci!
Milyen a SONAX kicsit bővebben?

Sepi

állag szempontjából ugyan olyan mint amit te használsz,megjelenésre pedig a szokásos kihajló kupakos sonax megoldás fekete flakon szinben.
a második használat után szembetünő a hatása a szernek,az én tapasztalatom szerint.az ára kb 2500 Ft.

öszintén megvalva én sonax mániás vagyok,sampont,rovar eltávolitót,felni tisztitót,müszerfal ápolót is ebböl a márkából használom és eddig nem csalódtam 8)
Hozzászólás küldése

VigLink badge