![]() |
2008.06.17. 06:40
MChris írta:H!
Ez így van, szerintem hangszóró téren teljeskörű felvilágosítást kapott a topik.![]()
Délelött jelentkezem!
Üdv.
2008.08.01. 15:20
2008.08.01. 15:44
szekkk írta:Sziasztok!
Engem is érdekelne honnan lehet AUX kimenetet készíteni RCA-hoz. NAVI-s rádióm van 2002. 07. (E39). Szeretnék én is egy 2 utas hangszórót hátra a kalaptaróba és egy mélyládát a csomiba. Én is úgy szeretném megcsinálni hogy csak a hátsó 2 hangszórót és a ládát kötnén az erősítőre, az elejét hagynám gyárilag illetve max a hangszórókat cserélném ki. Átolvastam az összes hifi-s topicot, de igazából csak egy képet láttam hogy honnan lehetne a jelet leszedni a panelről az erősítőhöz...
Van valakinek ezzel kapcsolatban bővebb tapasztalata? Esetleg képek is?
Igaz az, hogy a hátsó hangszórókra csak mély és közép megy, magas nem?
Köszi.
szekkk
2008.08.17. 18:41
2008.08.17. 18:50
2008.08.19. 19:34
2008.08.19. 20:22
zsolte39 írta:Ahogy látom, akkor hátul is 13-as hangszórók vannak? Én még nem szedtem szét a kalaptartót, de tervezem, hogy a meglévő erősítő + láda mellé berakok egy négycsatornást, de ki akarom cserélni az első hangszórókat is, és a hátsókat is.
Szerintetek a gyári kábel mennyire használható komponens szettekhez, illetve a hátsó hangszórókat ráköthetem az erőlködőre a meglévő kábellel?
Üdv
Zsolt
2008.08.19. 20:40
PMiki írta:zsolte39 írta:Ahogy látom, akkor hátul is 13-as hangszórók vannak? Én még nem szedtem szét a kalaptartót, de tervezem, hogy a meglévő erősítő + láda mellé berakok egy négycsatornást, de ki akarom cserélni az első hangszórókat is, és a hátsókat is.
Szerintetek a gyári kábel mennyire használható komponens szettekhez, illetve a hátsó hangszórókat ráköthetem az erőlködőre a meglévő kábellel?
Üdv
Zsolt
Igen hátul is 13cm-es hangszoró van, ha nem akasz aktív 2 utat előre akkor szerintem használhatod a gyári kábeleket is (persze lézezett gyárilag is aktív 3 utas rendszer is akkor minden kábel megvan)
Nekem ég és föld a gyári ill. a VISATON hangszorókkal a gyári fejegységgel egy sor eddig nem létező frekvencia előkerült.
PMiki
2008.08.21. 11:47
2008.08.21. 21:50
zsolte39 írta:Mi ez a kis doboz a jobb első ajtóban? Tegnap én is miszlikre szedtem az autót belül, de fogalmam sincs, mijaz ott ni.
PMiki mennyire kellett barkácsolnod a Visaton hangszórókkal? Előre bementek rendesen? Jah és ha valaki tudna pontos beépítési mélységet az első és hátsó hangszórókhoz, megköszönném. Tegnap sikeresen elfelejtettem megmérni.![]()
Zsolt
2008.08.21. 21:59
PMiki írta:zsolte39 írta:Mi ez a kis doboz a jobb első ajtóban? Tegnap én is miszlikre szedtem az autót belül, de fogalmam sincs, mijaz ott ni.
PMiki mennyire kellett barkácsolnod a Visaton hangszórókkal? Előre bementek rendesen? Jah és ha valaki tudna pontos beépítési mélységet az első és hátsó hangszórókhoz, megköszönném. Tegnap sikeresen elfelejtettem megmérni.![]()
Zsolt
Szia !
A jobb első ajtóban az a doboz a motoros ablak vezérlő doboza, a bal elsőben egybe van építve a kapcsolóllak. A magast nem kell bántani de a mély hangszoró kosarát meg kell fexelni. Presze nem csak a VISATON jó bele ez csak az én választásom volt.
A hangszoró paramétereit pedig MChris jóvoltából --> INNEN <-- letölthetd.
PMiki
2009.06.07. 19:23
2009.06.07. 21:13
2009.06.07. 21:23
2009.06.07. 21:26
2009.06.07. 21:27
lepke írta:Helo PMiki
Ez nem semmi
GRATULÁLOK![]()
![]()
üdv zoli
2009.06.07. 21:29
PMiki írta:lepke írta:Helo PMiki
Ez nem semmi
GRATULÁLOK![]()
![]()
üdv zoli
Köszi !
De azért nem siettem el... másfél év és pikk-pakk 95%-ban kész van.
PMiki
2009.06.07. 21:34
lepke írta:PMiki írta:lepke írta:Helo PMiki
Ez nem semmi
GRATULÁLOK![]()
![]()
üdv zoli
Köszi !
PMiki
Helo Miki
Mennyi a ráforditott munka óra![]()
![]()
üdv zoli
2009.06.08. 11:11
PMiki írta:lepke írta:PMiki írta:lepke írta:Helo PMiki
Ez nem semmi
GRATULÁLOK![]()
![]()
üdv zoli
Köszi !
PMiki
Helo Miki
Mennyi a ráforditott munka óra![]()
![]()
üdv zoli
Nem tudom pontosan de olyan 300+
Túl sok vakvágányt néztem meg.
PMiki
2009.06.08. 20:20
cantor írta:G R A T U L Á L O K.
Mesterségedet tanítanod kellene, elmehetnél gyári BMWekbe hifiket fejleszteni...
Külön elismerés a gyári külső megtartásáért... Leginkább ezért fogott meg a munkád...
Mennyit kellene győzködni Téged, hogy bevállalj még egy autót?:)
U.i.: amelyik autóban nincs sízsák, azt is meg lehet így oldani valahogy? Subis módszer nagyon tetszik.
Hülye kérdés, de a sízsák pontosan mit takar? Hátsóülésnél a könyöklő mögött van egy nyílás, vagy hogy?
Subra a gyári takarót honnan szedted? Ilyen van az M5os szubin?
Remélem egyszer az én autóm is a Te kezed alá kerül.