![]() |
2007.05.28. 12:58
2007.05.28. 13:23
L5a4c0i írta:Nos srácok, ugy néz ki most kinéztem egyet. Esetleg ismeri vki?
M5
Sajnos nem M-es kerekek vannak rajta, nincsenek már meg a tulaj eladta.
Ha esetleg ismeritek az autót infókat megköszönöm. Holnap mennék megnézni.
2007.05.28. 22:29
collins írta:
összességében szerintem szép.
esetleg:
első lökkös jobb oldalt elől nem áll el?
a bőrt azért ápolhatták volna, mert valós 123k km alatt így nem lenne szabad elkopnia.
mindenképp nézesd át rendesen szerelővel is!
ez esetleg?
2007.05.28. 23:07
L5a4c0i írta:collins írta:
esetleg:
a bőrt azért ápolhatták volna, mert valós 123k km alatt így nem lenne szabad elkopnia.
ez esetleg?
Köszi a választ. Mindenképp átnézetem ha eljutunk odáig hogy érdemes. A másik amit linkeltél, azt nézegettem már én is, nekem kicsit sok az ára, hitelezni nem akarom, pláne ugy hogy az M5 lenne a 4-ik autó ami az udvaron áll
2007.05.28. 23:17
efer írta:ezzel valami nagy furcsaság van: én úgy tudtam, hogy a díszlécek az M-en feketék körben. gyorsan meg is néztem a katalógusomat: és tényleg. lehet, hogy évjárattal ez változott?
meg valahogy a kipufogók is másképp néznek ki. biztos hogy M5?
2007.05.28. 23:26
efer írta:L5a4c0i írta:collins írta:
esetleg:
ez esetleg?
Köszi a választ. Mindenképp átnézetem ha eljutunk odáig hogy érdemes. A másik amit linkeltél, azt nézegettem már én is, nekem kicsit sok az ára, hitelezni nem akarom, pláne ugy hogy az M5 lenne a 4-ik autó ami az udvaron áll
ezzel valami nagy furcsaság van: én úgy tudtam, hogy a díszlécek az M-en feketék körben. gyorsan meg is néztem a katalógusomat: és tényleg. lehet, hogy évjárattal ez változott?
2007.05.29. 01:47
2007.05.29. 15:18
efer írta:ezzel valami nagy furcsaság van: én úgy tudtam, hogy a díszlécek az M-en feketék körben. gyorsan meg is néztem a katalógusomat: és tényleg. lehet, hogy évjárattal ez változott?
2007.05.29. 15:41
Buzat86 írta:efer írta:ezzel valami nagy furcsaság van: én úgy tudtam, hogy a díszlécek az M-en feketék körben. gyorsan meg is néztem a katalógusomat: és tényleg. lehet, hogy évjárattal ez változott?
Mondasz valamit efer... M5-nek (meg egyáltalán bármilyen gyári M-es lökösnek) sohasem volt szinre fújt diszléce.
Az ülések is M-esek, viszont a vesék az orrán tuti nem gyáriak, mert túl vannak krómozva... Lámpák cserélve, mert 2000/6 még nem facelift.
M5 az, csak:
-Vagy túl buzgó volt a tulaj, ami a külső optikát illeti
-Vagy szarrá törték, és igy sikerült a "restauráció"
Mert valljuk be, nem kell nagy tudomány egy M5 hazavágásához..
2007.05.29. 16:17
Janika_86 írta:Az utóbb belinkelt M5-ötöt én is megfogom nézni sztem személyesen,ugyis utba esik hazafelé menet,és ha érdekel a dolog akkor komolyabban meg is nézegetem,hátha segít a döntésben!
2007.05.29. 17:50
L5a4c0i írta:A kocsi telifényt kapott mert karcolások voltak rajta......peeersze!!!!!
2007.05.29. 17:58
Buzat86 írta:L5a4c0i írta:A kocsi telifényt kapott mert karcolások voltak rajta......peeersze!!!!!
Höhö... Telifényt... Höhö... Karcolások... Höhöhö.. Ez tetszik!
2007.05.29. 18:08
sxoe írta:Buzat86 írta:L5a4c0i írta:A kocsi telifényt kapott mert karcolások voltak rajta......peeersze!!!!!
Jjjjaaaaaajjjjj de rosszindulatuak vagytok!!!!!!!!!!! Most mér kell megganúsítani??? Lehet, hogy csak igényesre akarta csinálni és azért fújatta telibe!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2007.05.29. 18:14
Buzat86 írta:sxoe írta:Buzat86 írta:L5a4c0i írta:A kocsi telifényt kapott mert karcolások voltak rajta......peeersze!!!!!
Jjjjaaaaaajjjjj de rosszindulatuak vagytok!!!!!!!!!!! Most mér kell megganúsítani??? Lehet, hogy csak igényesre akarta csinálni és azért fújatta telibe!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sxoe! Neked van igazad... Vettem egy M5-öst, de a mosóban megkarcolták az oldalát. Gondoltam, ne csinájjátok máán, hát lefújatom az egészet telire mint a sicc! Aztán, már a gyári M-es vesék sem tetszettek, úgyhogy kivágtam a fenébe őket. Tettem bele utángyártott kinait, hehe! Ja, és a gyári felniket is lecseréltem, mert olyan csúúúúnyák voltak. pfuj.
-Micsoda? Dehogy! Ugyan már! Miből gondoljátok, hogy szemétté törtem őket? Vigyáztam az én kis M5-ömre. Csak azt nem értem, hogy a fránya BMW-nek miért rohad szét a belseje, amikor csak százennyimennyit hajtottam bele.. Nem értem..
Eladó. Megveszitek?![]()
Hihi
2007.05.29. 18:28
L5a4c0i írta:Buzat86 írta:efer írta:ezzel valami nagy furcsaság van: én úgy tudtam, hogy a díszlécek az M-en feketék körben. gyorsan meg is néztem a katalógusomat: és tényleg. lehet, hogy évjárattal ez változott?
Mondasz valamit efer... M5-nek (meg egyáltalán bármilyen gyári M-es lökösnek) sohasem volt szinre fújt diszléce.
Az ülések is M-esek, viszont a vesék az orrán tuti nem gyáriak, mert túl vannak krómozva... Lámpák cserélve, mert 2000/6 még nem facelift.
M5 az, csak:
-Vagy túl buzgó volt a tulaj, ami a külső optikát illeti
-Vagy szarrá törték, és igy sikerült a "restauráció"
Mert valljuk be, nem kell nagy tudomány egy M5 hazavágásához..
Nos, megnéztem. Felejtős.....
A kocsi telifényt kapott mert karcolások voltak rajta......peeersze!!!!! Én meg hülye vagyok.
Vesék nem erediek, kerekek nincsenek meg(a gyári). bal első ablak automatája nem müxik, + el van törve maga az egész kapcsolóház és vmi fekete ragadós szarral van kitömve a hiányzó rész. Klimagombok elrepedve. Lökősök lógnal elöl-hátul.
Motorja ugy jár mint egy 1millió km futott diesel.
Km. tuti nem valós benne, váltógomb annyira kopott hogy foszladozik....
2007.05.29. 18:51
2007.05.29. 19:03
Buzat86 írta:Ha azt nézzük, használható egy M5 mindennapi autónak. Igy gyorsan bele lehet nyomni a kilómétereket... Szerencsére kevés ilyen van.
Apropó! A telifényről, a karcolásokról és a szinre fújásról jut eszembe: Szeptembertől rendelhető az M5 és M6 MANUÁLIS VÁLTÓVAL!!!!![]()
Ha valaki mélyebben belemerülne az M5 témába, ajánlom figyelmetekbe a www.m5board.com weboldalt. Jó szórakozást.
2007.05.29. 19:16
collins írta:Buzat86 írta:Ha azt nézzük, használható egy M5 mindennapi autónak. Igy gyorsan bele lehet nyomni a kilómétereket... Szerencsére kevés ilyen van.
Apropó! A telifényről, a karcolásokról és a szinre fújásról jut eszembe: Szeptembertől rendelhető az M5 és M6 MANUÁLIS VÁLTÓVAL!!!!![]()
Ha valaki mélyebben belemerülne az M5 témába, ajánlom figyelmetekbe a www.m5board.com weboldalt. Jó szórakozást.
azért szerintem még ha rettentő drága is egy M5, a legtöbben mindennapi kocsinak használják. aki ilyet vesz, az úgysem jár bevásárolni, de ennyi év alatt simán bele lehet nyomn 200-at. bár ez csak az én elképzelésem...
2007.05.29. 20:39
Buzat86 írta:collins írta:Buzat86 írta:Ha azt nézzük, használható egy M5 mindennapi autónak. Igy gyorsan bele lehet nyomni a kilómétereket... Szerencsére kevés ilyen van.
azért szerintem még ha rettentő drága is egy M5, a legtöbben mindennapi kocsinak használják. aki ilyet vesz, az úgysem jár bevásárolni, de ennyi év alatt simán bele lehet nyomn 200-at. bár ez csak az én elképzelésem...
Lehet, hogy igazad van, bár aki megengedhet magának egy 0 km-es M5-öst, annak valószinűleg van másik autója is, amivel szaladgálhat ide-oda.. Persze kivétel mindig akad, meg ugye nem egyszerű kibirni, hogy ne hajtsd, vááááááá!![]()
Itt egy off példa: Egy cimborám (ott volt velem klubtalin), szüleinek van (többek között) egy 2005-ös Opel Vectra GTS-e (full-full extrta). Zsirújan vették 2005-ben. Azóta eltelt 2 év, az autóban kb. 8000 km van. Nem mondod meg róla hogy már 2 éves.
Csak azért hoztam fel, hogy szemléltessem, megvigyázott autót mindig lehet találni. Csak hozzáállás kérdése, hogy ki hogy éli szét az új autóját.. Ahány ház..
Admin, bocs az offért, többet nem fordul elő..
2007.05.29. 22:26
Buzat86 írta:Ha azt nézzük, használható egy M5 mindennapi autónak. Igy gyorsan bele lehet nyomni a kilómétereket... Szerencsére kevés ilyen van.