![]() |
2015.01.07. 07:53
2015.01.07. 11:56

2015.01.07. 12:33
2015.01.07. 15:42
papa29 írta:Igen Xenon!
2015.02.09. 17:31
2015.02.09. 17:38
Bor3sz írta:Szeretnék foncsorozást csináltatni/cserélni (nem értek hozzá, ehhez sem),hogyan kell ezt elképzelni,illetve spéci evvel foglalkozó "műhely"-t kell keresnem? Mivel nem igen járok szervízbe, egyéb szakbarbárhoz ,így nagyon minimális az elképzelésem erről a dologról.
A lámpabúra polírozást már ismerőssel letisztáztam,hogy megyek hozzá,de evvel nem vagyok képben.
A segítséget előre is köszönöm.
2015.02.09. 17:47
jlaci74 írta:Bor3sz írta:Szeretnék foncsorozást csináltatni/cserélni (nem értek hozzá, ehhez sem),hogyan kell ezt elképzelni,illetve spéci evvel foglalkozó "műhely"-t kell keresnem? Mivel nem igen járok szervízbe, egyéb szakbarbárhoz ,így nagyon minimális az elképzelésem erről a dologról.
A lámpabúra polírozást már ismerőssel letisztáztam,hogy megyek hozzá,de evvel nem vagyok képben.
A segítséget előre is köszönöm.
http://www.foncsorozas.hu/
http://mobilgumi.hu/lampak/BMW_lampak_f ... _xenon.htm
2015.02.09. 17:49
2015.02.09. 20:49
Imco írta:Bor3sz írta:
erősen messze van tőlem BP ,ezért kérdeztem,hogy spéci helyet kell keresnem,vagy ügyesen megoldható sufniban is?
gugli nem a barátom
A posta jelentősen lerövidíti a távolságot!
2015.02.09. 23:35
Bor3sz írta:Imco írta:Bor3sz írta:
erősen messze van tőlem BP ,ezért kérdeztem,hogy spéci helyet kell keresnem,vagy ügyesen megoldható sufniban is?
gugli nem a barátom
Ez így van! De mivel nem vagyok egy nagy kézügyességű valaki, így helyben próbálnék meg megoldást találni. Ezért kérdeztem hogy, spéci ember/helyen/környezetben végzi vagy a műhely sarkában Jóskapista is megbirkózik vele.
Szifonról voltam
2015.02.09. 23:52
jlaci74 írta:Bor3sz írta:Imco írta:Bor3sz írta:
gugli nem a barátom
Ez így van! De mivel nem vagyok egy nagy kézügyességű valaki, így helyben próbálnék meg megoldást találni. Ezért kérdeztem hogy, spéci ember/helyen/környezetben végzi vagy a műhely sarkában Jóskapista is megbirkózik vele.
Szifonról voltam
Egy hőlégfúvó kell és egy kis kézügyesség ... Lehet, hogy Jóskapistának pont lesz mindkettő ...
2015.02.10. 10:12
admin írta:jlaci74 írta:Bor3sz írta:Imco írta:Bor3sz írta:
gugli nem a barátom
Szifonról voltam
Egy hőlégfúvó kell és egy kis kézügyesség ... Lehet, hogy Jóskapistának pont lesz mindkettő ...
Ha mégse akkor vesz Szabitól egy lámpa garnitúrát
2015.02.15. 12:42
2015.02.15. 14:52
Afterdark írta:Jelenleg gyári Hella angel eye van a kocsimban. Kiment a jobb oldali helyzetjelző foglalat, a balon is kezd betegeskedni a foncsor, fel akarom újítani.
http://olx.hu/hirdetes/bmw-e39-angel-ey ... 37Ugn.html
Szemezek ezzel a sárga készlettel, mert gyári kinézetre törekszem. Kicsit erősebbnek tűnik a fénye mint a gyári láma. Mi a véleményetek ezekről a cuccokról, illetve dob e hibaüzenetet a rendszer miattuk?
Köszönöm a választ.
2015.02.15. 15:25
jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
2015.02.15. 16:40
PeterE39 írta:jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
Korosabb LCM modulok esetén nem.
2015.02.15. 19:28
Afterdark írta:PeterE39 írta:jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
Az enyém 97-es, az elég koros? Minőségről mit tudunk? A gyári foglaltnak 7 rongy darabja, árban ugyanott vagyok, csak fényereje miatt tetszik jobban mint a gyári.
2015.02.15. 20:50
jlaci74 írta:Afterdark írta:PeterE39 írta:jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
Az enyém 97-es, az elég koros? Minőségről mit tudunk? A gyári foglaltnak 7 rongy darabja, árban ugyanott vagyok, csak fényereje miatt tetszik jobban mint a gyári.
Mi baja a foglalatnak, hogy nem elég az izzócsere?
2015.02.15. 21:05
Afterdark írta:PeterE39 írta:jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
2015.02.15. 21:15
bendegúz írta:Afterdark írta:PeterE39 írta:jlaci74 írta:Hibaüzenet nincs, viszont alap helyzetben villogni fog a hidegteszt miatt, bár ez szoftveresen kikapcsolható.
A minőségről annyit,hogy nekem nem bírt ki 10 hónapot.