Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: -.-

2008.09.13. 17:50

Celtic írta:
MChris írta:
lukacsas írta:Be tudsz nekem linkelni egy ETK rajzot ha nem nagy kérés?
Előre is köszönöm

Én?

Akkor hogy tudom légteleniteni?

Csináltam képeket,felrakom a képtárba,pár perc mulva.

2008.09.13. 17:54

MChris írta:
Celtic írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Húúúú... nagyon szépen köszönöm, rendes Tőled :)

2008.09.13. 18:13

MChris írta:
Celtic írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Én is csatlakozom

2008.09.13. 18:25

lukacsas írta:
MChris írta:
Celtic írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Szívesen!

Felszenvedtem a képtáramba a képeket!

2008.09.13. 18:36

MChris írta:
lukacsas írta:
MChris írta:
Celtic írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Szívesen!

fasza
légtelenités akkjor, azt a fekete pöcköt lecsavarom, és járatom a motort és ennyi?

2008.09.13. 18:51

Celtic írta:
MChris írta:
lukacsas írta:
MChris írta:
Celtic írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Szívesen!

fasza
légtelenités akkjor, azt a fekete pöcköt lecsavarom, és járatom a motort és ennyi?

Igen,mi úgy csináltuk,hogy utántöltő "kupakot" HIDEG állapotban levettük és a kicsi csavart is kihajtottuk,majd járó motor mellett után töltöttük a mennyi kellett (közebn megnéztük a fagyálló "fokát" is (-32fokot mértünk) Másnap reggel ellenőrízve lett és akkor még kellett utána tölteni! Azota többször ellenőríztem (havonta szoktam mindent ellenőrízni) de nincs semmi fogyás.

2008.09.13. 18:59

20-30 km után a gumicső milyen kemény? mennyire meleg?

2008.09.13. 19:05

Celtic írta:20-30 km után a gumicső milyen kemény? mennyire meleg?

Azt nem tudom nem méztem soha,mert apám autószerelő és javította meg a "fűtés" gondomat,akkor megnézte és utána egy még egyszer,és azt mondta minden OK! Így ezért nem nézegettem. Ha úgy alakul akkor megnézem!

2008.09.13. 19:11

Celtic írta:20-30 km után a gumicső milyen kemény? mennyire meleg?

nekem ennyi km után bőven üzem meleg. hidegen a cső összenyomható, melegen (nem sokat fogdostam) de kemény lett. nem összenyomható. ilyenkor a ventim is gyorsabban áll meg, (ha megpörgetem) azaz nagyobb az ellenállás mint hidegen. (persze nem járó motornál néztem) :lol:

2008.09.13. 19:11

Megnéztem, köszönöm szépen. Ennyivel is okosabb lettem

2008.09.13. 19:16

nagyon szépen köszönöm a segitségeteket.

2008.09.13. 19:18

Celtic írta:nagyon szépen köszönöm a segitségeteket.

Szívesen!

2008.09.13. 20:39

MChris írta:
lukacsas írta:
MChris írta:
lukacsas írta:
MChris írta:
Előre is köszönöm

Én?

Hát én rád gondoltam, de más is felrakhatja... :)

Akkor itt van,bár itt nem nagyon látszik amire én gondolok.
Szerintem a 6-os az de csinálok fényképet 6 után ha kell.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05

Köszönöm, a feltöltő nyílás melletti kis csavar az?
Gondolom üzemmeleg állapotban kell leengedni.

Leengedni? Én a hűtőrendszer légtelenitésére irtam,hogy van egy kicsi műanyag csavar a betöltő nyílás mellett. Leengedő csavar nem tudom hol van,nálam a fűtéscső repedt meg és ez miatt kellett utántölteni és légteleniíteni,de azt nem kell alul arra van a kicsi műanyagcsavar.

Félre értettem valamit?
Celtic hozzászolására írtam a "csavart"
felsőt, ami a tartályból jön ki.
Nem vagyok szaki, de olyan előfordulhatott hogy a cserénél levegő került oda és ezért volt nyomás alatt, ami miatt felmelegedett? Anno az első kocsimnál E30 simán hagytam járni és készis volt a légtelenités

Nálam a legutóbbi hűtővíz cserénél elég volt a beöntő melletti légtelenítőt letekerni, aztán amikor elkezdett folyni a víz a szelepből, akkor csavar vissza, és annyi. Ezt 2-3 alkalommal csináltam meg egymás után rövid időn belül, azóta 100-as a hűtő.

2008.09.13. 20:49

Bocsika félreírtam, nem leengedésre, hanem légtelenítésre gondoltam.

2008.09.13. 20:53

lukacsas írta:Bocsika félreírtam, nem leengedésre, hanem légtelenítésre gondoltam.

:lol: Nem baj megkaptad arra a választ! :) Csak össze hoztuk :!:

2008.09.13. 20:55

Hát igen és mégegyszer köszönöm

2008.09.13. 23:36

a kérdésem a következő: fordult e már elő vkivel hasonló és hogyan orvosolta?

döcögök a pályán és szépen lassan megy le a mutató...azaz a tank mutatója. ezzel nincs is gond, hiszen jókora távolságot teszek meg. de mikor megállok, majd idővel újraindítom, a mutató magasabbra kuszik, mint amit korábban mutatott. ...ez kb 10 liternyi különbség volt...
...egyszer meg produkált olyat, hogy beültem, gyujtás rá, majd kb 10 literes mutatószint után szépen kezdett lefele konyulni egészen nulláig, mígnem kiírta: RANGE_ _ _ .....mentem vele, majd a következő használatkor újra gyújtás és visszaállt oda, ahol előzőleg volt. :roll:

2008.09.14. 13:46

Labi írta:a kérdésem a következő: fordult e már elő vkivel hasonló és hogyan orvosolta?

döcögök a pályán és szépen lassan megy le a mutató...azaz a tank mutatója. ezzel nincs is gond, hiszen jókora távolságot teszek meg. de mikor megállok, majd idővel újraindítom, a mutató magasabbra kuszik, mint amit korábban mutatott. ...ez kb 10 liternyi különbség volt...
...egyszer meg produkált olyat, hogy beültem, gyujtás rá, majd kb 10 literes mutatószint után szépen kezdett lefele konyulni egészen nulláig, mígnem kiírta: RANGE_ _ _ .....mentem vele, majd a következő használatkor újra gyújtás és visszaállt oda, ahol előzőleg volt. :roll:

Nekem folyamatosan ezt csinálja, 15 liter alatt egy ideig tartja, majd hirtelen elkezd lezuhanni, kb autópályán másodpercenként csökken 1 km-rel a range 130-nál. Ellenben fél tankot meg tartja olyan 100 km-en keresztül. Nekem az utolsó problémádat még nem produkálta, éppen fordítva van 10-12 liter a tankba. Indítás- zero benzinmutatás, majd szép lassan elkezd felkúszni a mutató, ahogy melegszik a motor. Viszont már meleg a motor és megállok majd újraindítom és jóval magasabb a szint mint megálláskor volt, de idővel ugyanúgy elkezd leesni mint azt az elején írtam.
Javaslom ilyenkor nézd meg a tanktartalmat a titkos menüben 7.1 vagy 7.2 asszem, mert én már egyszer range 0 val értem egy benzinkúthoz, hála a 2 liter tartalék benzinnek :) Jelzem kb 10 perccel elötte még a sárga fölött volt a mutató, bár ezt benzinszűrő óta nem csinálja, valószínű helyrerakták az úszót is, márha van benne

2008.09.14. 14:23

értem! köszi a választ! nekem is produkálja amit neked: szép lassan ahogy melegszik a motor (nem tudom egyáltalán ezzel összefüggésben van e) kúszik felfele a mutató. a benzinszűrőmet nemrég cseréltük (Muhaati imádja) :lol: ...de nincs változás.
sztem kezd behalni a szintjelző. megnézetem majd ha lehet és írok mi volt vele.

2008.09.14. 14:24

azért is gondolom hogy kezd behalni...jut eszembe, mert korábban ezt nem csinálta és egyre rapszodikusabb! :?
Hozzászólás küldése

VigLink badge