Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.03.01. 01:05

Morello írta:Sziasztok,
e-bayről szokott valaki vásárolni?
Én eddig egyszer próbáltam venni szemöldököt, átutaltam a pénzt előre, és nem is kaptam cserébe semmit...
Viszont vannak jó dolgok, csak miután benyelték azt a pár ezer Ft-ot, azóta nem merek venni semmit. :roll:

Hali!

Nekem az öcsém a függője a dolognak... és eddig 99%-ban megjött minden!!!
Eddig csak egy 3000Ft-os ps2-es játlk maradt le...
De 3 hete nekem 2db. dj-cdjátszó jött Canadából és minden ok-volt csak itthol a vámudvar kinlódott egy hetet... ugye uniós országgal nincs gondd mert egyből házhoz viszik!!!

2008.03.01. 22:33

Labi írta:..jajj még egy kérdés:

lassan itt a jó idő és úgy gondoltam, hogy elvégeztetek egy motormosást (tavaszi nagytakarítás)
a kérdésem az volna, hogy javasolt, vagy ellenjavalt? nem cseszek ki az elektronikával, vagy a vezetékkekkel? ...szeretném, ha a motor is tiszta lenne! :D

és még egy kérdés: érdemes egy 11 éves autónál alvázvédelmet elvégezni?

köszi,

Labi

2008.03.01. 23:02

lassan itt a jó idő és úgy gondoltam, hogy elvégeztetek egy motormosást (tavaszi nagytakarítás)
a kérdésem az volna, hogy javasolt, vagy ellenjavalt? nem cseszek ki az elektronikával, vagy a vezetékkekkel? ...szeretném, ha a motor is tiszta lenne! :D

Én 2 havonta kérem azt is. Nem mondom, hogy jobban megy tőle, de hogy ártani nem árt...

2008.03.02. 19:32

ViSoR írta:

Én 2 havonta kérem azt is. Nem mondom, hogy jobban megy tőle, de hogy ártani nem árt...

aha.. megpróbálom akkor, de egy picit tartok tőle. :oops: ...az esetleges elektromos hibáktól azért félek...

2008.03.03. 12:31

Egy "kicsit" drága, nem? 8O 8O 8O

BMW 528

2008.03.03. 13:05

sxoe írta:Egy "kicsit" drága, nem? 8O 8O 8O

BMW 528

hát nem olcsó, de nem is csúnya! :D ...nem rossz a fotók alapján..

2008.03.03. 16:39

Labi írta:

BMW 528

De ennyiért már vehetek 2001-es 25i vagy 30i-t is! Szóval szerintem gy 500-al olcsóbban simán elmenne.

2008.03.03. 19:30

sxoe írta:
Labi írta:

BMW 528

De ennyiért már vehetek 2001-es 25i vagy 30i-t is! Szóval szerintem gy 500-al olcsóbban simán elmenne.

hát igen! de ha vki ennyiért elviszi, akkor jól járt, de ha lealkudják akkor is, hiszen árán adta el! :D

525tds

2008.03.06. 19:35

Sziasztok!

Ma elvitték a picikém! :cry: Már most hiányzik! Elég rossz, így BMW nélkül! De remélem mielőbb tudom pótolni a hiányát!
Attila, ha olvasod, akkor kívánom, hogy neked is annyi örömöd legyen benne legalább, mint amennyi nekem volt! :)

2008.03.07. 00:24

Sőt az enyémet is megvették :lol: Kemény és hosszú napunk volt...

2008.03.07. 09:04

gratula nektek a sikeres biznicért :)

Auto

2008.03.07. 09:47

ViSoR írta:Sőt az enyémet is megvették :lol: Kemény és hosszú napunk volt...

Gratula neked is Visor! Neked sem tartott sokáig az árulgatás! :) :wink:

Re: Auto

2008.03.07. 10:06

vaszarig írta:

Nem semmi, hogy elkapkodják őket! 8O ..gratula!!

Re: Auto

2008.03.07. 10:57

Labi írta:
vaszarig írta:

Nem semmi, hogy elkapkodják őket! 8O ..gratula!!

Tudod Labi, ami jó az jó! :P
Egyébként köszi! :wink:

2008.03.07. 11:16

Igen, most talicskával tologatjuk majd a pénzt, egyeten baj, hogy BKV-zni kell :hányás

talicska

2008.03.07. 12:19

ViSoR írta:Igen, most talicskával tologatjuk majd a pénzt, egyeten baj, hogy BKV-zni kell :hányás

Nekem van biciklim, hehe! :lol: :wink:

Re: talicska

2008.03.07. 19:42

vaszarig írta:
ViSoR írta:Igen, most talicskával tologatjuk majd a pénzt, egyeten baj, hogy BKV-zni kell :hányás

nekem meg van pár talicskám! szívesen kölcsönadok egyet, ha kell, tologathatjátok benne a másikat, persze felváltva! :lol:
Visor a hegyen dolgozik, szóval Vaszarig nehéz dolgod lesz! 8)

Re: talicska

2008.03.07. 20:21

Labi írta:
vaszarig írta:

nekem meg van pár talicskám! szívesen kölcsönadok egyet, ha kell, tologathatjátok benne a másikat, persze felváltva! :lol:
Visor a hegyen dolgozik, szóval Vaszarig nehéz dolgod lesz! 8)

Oh, sebaj, én meg a hegyen lakom, szóval talán menni fog! :)

lécci

2008.03.07. 20:28

tuti roszz helyre irom de ne harizatok rám! ujjonc vok!
ismeri valaki az oxigin felni márkát milyenek azok neekm a lexor tetszik belölük ! mit gondolotok? köszi társak!

2008.03.08. 16:02

Az előbb unalmamban nézegettem a a mobile.de-t. Néztem, hogy X5-ösök már nagyon olcsón vannak kint. 10-12.000 €-ért már elég jókat lehet kapni. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy e39 vagy X5? Aztán olvastam a Totalcar-on a Népítéletet. Tényleg ennyi baj van ezekkel? Ha jól vettem ki az írásokból, akkor ugyanaz az automata van a 3.0 D-be mint az e39-ben. Tudtok valami infóval szolgálni? X5-ből könnyebb találni olyan felszereltségű gépet amilyet szeretnék. De ha ennyi baj van velük mint ahogy írják, akkor felejtős.
Szal ha valaki tudna infókkal szolgálni azt megköszönném!
Hozzászólás küldése

VigLink badge