![]() |
2010.12.10. 15:24
Egy picit jobb!) 2010.12.10. 17:12
fegyveri írta:Na de uraim!! Elég a civakodásból, egy "család" vagyunk vagy mi!?
Mind a kettő nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Talán aEgy picit jobb!)
egy kicsit jobb 2010.12.10. 18:03
kzolee írta:fegyveri írta:Na de uraim!! Elég a civakodásból, egy "család" vagyunk vagy mi!?
(Talán aEgy picit jobb!)
Azér remélem látjátok, hogy mindenki rakott smileyt is a mondandója mellé![]()
Ezek itt nem vérre menő viták, csak cukkoljuk egymást, mert nem hiszik, hogy aegy kicsit jobb
2010.12.10. 20:53
fegyveri írta:kzolee írta:fegyveri írta:Na de uraim!! Elég a civakodásból, egy "család" vagyunk vagy mi!?
(Talán aEgy picit jobb!)
Azér remélem látjátok, hogy mindenki rakott smileyt is a mondandója mellé![]()
Ezek itt nem vérre menő viták, csak cukkoljuk egymást, mert nem hiszik, hogy aegy kicsit jobb
Igen jobb!! Csak,hogy mindenki értse!!
Kzolee! Nekünk egyforma verdánk van? jól látom?
Na azért nem egészen egyforma,ugyanis az enyém jobb,mivel szedán!!!! Ezért gyorsabb!!! (Pokolba vele,hogy milyen anyaggal megy!)
![]()
![]()
2010.12.10. 21:19
apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
2010.12.10. 21:37
admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
Jó pár éve dieselezek de még ilyen ok miatt nem volt probléma az indulással.
Nagyon régesrég még az Áfor kutaknál volt ilyen probléma.De akkor még a benzin is vizes volt
2010.12.10. 21:42
Ezért nem szabad kis forgalmú kutakon tankolni.apa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
Nagyon régesrég még az Áfor kutaknál volt ilyen probléma.De akkor még a benzin is vizes volt
Én még attól is régebben kezdtem a Dieseles pályafutásomat és voltak rossz tapasztalataim.
Tankolás után,10-15 perccel leállt az autó,természetes egyből a gázolajat néztem,tápszivattyút nem lehetett működtetni a szűrőház szétszerelése következett,teljes átmérőben egy merő kocsonya volt a szűrőbetét.Egymásután többször megismétlődött ez a jelenség és a szolgáltatónál történt reklamáció során,a szakember előadta,hogy abban az üzemanyagban amit tankoltam még nem volt dermedés g. adalék,de ha megfelelő mennyiségű benzint teszek hozzá,nem fog ledermedni.Nincs még tíz éve hogy így jártam.![]()
2010.12.10. 21:43
apa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
Én még attól is régebben kezdtem a Dieseles pályafutásomat és voltak rossz tapasztalataim.
Tankolás után,10-15 perccel leállt az autó,természetes egyből a gázolajat néztem,tápszivattyút nem lehetett működtetni a szűrőház szétszerelése következett,teljes átmérőben egy merő kocsonya volt a szűrőbetét.Egymásután többször megismétlődött ez a jelenség és a szolgáltatónál történt reklamáció során,a szakember előadta,hogy abban az üzemanyagban amit tankoltam még nem volt dermedés g. adalék,de ha megfelelő mennyiségű benzint teszek hozzá,nem fog ledermedni.Nincs még tíz éve hogy így jártam.![]()
2010.12.10. 21:50
Én nagyon szívesen levideózom Neked -10 alatt a hidegindítást. Beindítom, aztán a titkos menüben odalépegetek a hűtőközeg aktuális hőmérsékletéhez, meg láthatod a külső hőmérő értékét is. De akár a higanyos hőmérő is ott lehet. Ezt én sajnos nem tudom érvnek elfogadniapa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
2010.12.10. 22:27
bmw520ds írta:Ez csak önámítás az extrém hőmérséklet miatti megnövekedett üzemanyagban dús és üzemanyagtartályban egyre ritkább mennyiségű, drága benya miatt
2010.12.10. 22:48
bmw520ds írta:Én nagyon szívesen levideózom Neked -10 alatt a hidegindítást. Beindítom, aztán a titkos menüben odalépegetek a hűtőközeg aktuális hőmérsékletéhez, meg láthatod a külső hőmérő értékét is. De akár a higanyos hőmérő is ott lehet. Ezt én sajnos nem tudom érvnek elfogadniapa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
![]()
![]()
Ez csak önámítás az extrém hőmérséklet miatti megnövekedett üzemanyagban dús és üzemanyagtartályban egyre ritkább mennyiségű, drága benya miatt
2010.12.10. 23:11
apa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
2010.12.11. 12:10
lepke írta:apa írta:admin írta:apa írta:Olyannal kedves Fegyveri klubtárs,ha az üzemanyag forgalmazó nem tette bele a dermedésgátló adalékot időben,a jövőhéten sok Diesel megáll,a benzines meg megy mint ha semmi sem történt volna.![]()
![]()
Helo
Az meglehet hogy így jártál csak az nem egy BMW-volt ezt is le kellene írni Kedves barátom
2010.12.11. 15:33
2010.12.11. 15:48
Blackangel írta:Szervusztok!
Egy voksal gyarapítottam a benzines tábort!![]()
Gyors Pacsi hatalmas azoknak akik kitartanak a benzines melett ezekben a drága időszakokban is!
Férfias nyomatékos kézfogás a dízeleseknek is!
2010.12.11. 16:09
Köszönöm az együttérzést és a voksot,szükségünk van rá!![]()
Olyan nyomatékos legyen a kézfogás,hogy ropogjon a csontjuk.![]()
Az adatlapodat töltsd ki légy szíves,nem tudjuk milyen géped van?
2010.12.11. 16:14
Blackangel írta:
Köszönöm az együttérzést és a voksot,szükségünk van rá!![]()
Olyan nyomatékos legyen a kézfogás,hogy ropogjon a csontjuk.![]()
Az adatlapodat töltsd ki légy szíves,nem tudjuk milyen géped van?
Azt látom,hogy a dízeles BMW-sek sokkal többen vannak. Mi is vagyunk azért jó néhányan.
Ok,én kitölteném,csak nemtalálom hova kell kattintanom az adataim beírásához,ami a kocsira vonatkozik.
2010.12.11. 16:30
2010.12.11. 16:40
Blackangel írta:Köszönöm Simi,siker!![]()
A kézfogás jár,elismerésre méltó a ti technikátok is!![]()
A benzines kombit nem adnám oda már..meggyőzött.
Huh,olyan sok topik van..oda is majd ejutok remélem.
2010.12.11. 16:49
simi64 írta:Blackangel írta:Köszönöm Simi,siker!![]()
A kézfogás jár,elismerésre méltó a ti technikátok is!![]()
A benzines kombit nem adnám oda már..meggyőzött.
Huh,olyan sok topik van..oda is majd ejutok remélem.
Hát a Fegyveri-t ismered-e?(háttal nem kezdünk mondatot)
Mármint hogy ő is faludbeli![]()
És a szőlőlevet nem köpöd ki Te sem