![]() |
2014.02.17. 19:35
barbrady írta:
Levi írta régebben:
Rejtett hőtároló: imádom![]()
Napokig megörzi a motor melegét! Tegnap reggel, indítás után máris langyos.
Ezért gondoltam a 2-3 napot.
Tapatalk
2014.03.02. 19:57

2014.03.02. 20:03
Norbert27 írta:Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide írok,de az e65-nél nem találtam a kiegészítő fűtéssel foglalkozó topicot.
Vettem egy e65-ös BMW-t és a bal oldali lengécsillapító tornyon találtam egy ilyen matricát:
Most akkor van állófűtésem?A vin (dr49362)alapján ha rákeresek nem igazán írják és a idrive menüjében sem találok utalás állófűtésre.
Vagy csak össze-vissza ragaszgatják a matricákat?
2014.03.02. 20:34
jlaci74 írta:Norbert27 írta:Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide írok,de az e65-nél nem találtam a kiegészítő fűtéssel foglalkozó topicot.
Vettem egy e65-ös BMW-t és a bal oldali lengécsillapító tornyon találtam egy ilyen matricát:
Most akkor van állófűtésem?A vin (dr49362)alapján ha rákeresek nem igazán írják és a idrive menüjében sem találok utalás állófűtésre.
Vagy csak össze-vissza ragaszgatják a matricákat?
Van kályhád , csak alap esetben kiegészítő fűtésként működik teljesen automatikusan ...
2014.03.10. 22:35
2014.03.23. 15:38
2014.03.23. 18:43
supreme írta:Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
2014.03.23. 19:56
Gallaca írta:supreme írta:Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
Én ezt most nem értem, de lehet, hogy a kérdést nem! Ha beindul az állószellőztetés, akkor mit kell még nézni rajta, hogy működik-e? Szerintem működik!
2014.03.23. 20:18
supreme írta:Gallaca írta:supreme írta:Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
Én ezt most nem értem, de lehet, hogy a kérdést nem! Ha beindul az állószellőztetés, akkor mit kell még nézni rajta, hogy működik-e? Szerintem működik!
Akkor jóáj láv jú tígedet
![]()
2014.03.24. 09:15
kanyobence írta:supreme írta:Gallaca írta:supreme írta:Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
![]()
Csak hogy az nem állófűtés / kieg.fűtés !
2014.03.24. 11:04
kzolee írta:kanyobence írta:supreme írta:Gallaca írta:supreme írta:Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
![]()
Ezért írta, hogy állószellőztetés.
2014.03.24. 11:36
kanyobence írta:kzolee írta:kanyobence írta:supreme írta:Gallaca írta:[quote="supreme"]Helló sajnos nincsidőm végig lapozni mind a 95 oldalt..:\ Most raktam vissza a gyári magnót meg komputert..és van nekem is ilyen lüft ein és lüft aus...namostén amikor rámegyek a lüft ein ra akkor beindul a ventillátor meg villog a bc mellett nekem is a piros kis led...hogy tudom megnézni,hogy akkor most ez működik nekem vagy nem? ÜDV MINDENKINEK!!
![]()
Ezért írta, hogy állószellőztetés.
2014.03.24. 11:45
Gallaca írta:Jaja remélem nem gondolta, hogy a MID- től nőtt egy kályha a verdában.
2014.06.01. 12:48
2014.06.01. 12:54
Pannonos írta:Sziasztok. Elvileg van az autómban (e39 530d) webasto thermo top z/c-d csak nemtudom miként kell használni, bekapcsolni. Valaki tudna benne segíteni?
Tapatalk-kal küldve az én C5303-el
2014.06.01. 12:59
csiatt írta:Pannonos írta:Sziasztok. Elvileg van az autómban (e39 530d) webasto thermo top z/c-d csak nemtudom miként kell használni, bekapcsolni. Valaki tudna benne segíteni?
Az alapból csak motor gyors melegítésére szolgál. ez automatikusan működik. Ahhoz hogy állófűtésnek használni tudd, ahhoz fel kell prgoramozni. És a menüben látni fogsz egy állófűtés funkciót.
2014.06.01. 16:17
Pannonos írta:csiatt írta:Pannonos írta:Sziasztok. Elvileg van az autómban (e39 530d) webasto thermo top z/c-d csak nemtudom miként kell használni, bekapcsolni. Valaki tudna benne segíteni?
Az alapból csak motor gyors melegítésére szolgál. ez automatikusan működik. Ahhoz hogy állófűtésnek használni tudd, ahhoz fel kell prgoramozni. És a menüben látni fogsz egy állófűtés funkciót.
És hogyan kell felprogramozni?
2014.06.25. 00:03
2014.06.25. 00:19
kapitany írta:Üdv.
Állófűtéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval, 4:3-as navim van, ott van egy szellőztetéssel kapcsolatos menüpont. 2 időpontot előre tudok programozni, illetve direktbe is be tudom kapcsolni.
Amikor próbáltam a direkt módot, akkor hideget fújt, de ezt a motor leállítása után csináltam, tehát előtte ment a klíma.
Szóval a kérdéseim:
Ha direktbe kapcsolom be, akkor 16 fok felett hűt, 16 alatt meg fűt?
A programozható helyre ha időpontot állítok be télen, akkor felfűti nekem az autót?
Miért van az, hogy direktet nem tudom mindig bekapcsolni?
Ha megy az állófűtés, kikapcsol mielőtt leszívná az akksit?
Segítségeteket köszönöm.
2014.06.25. 01:34
A szelloztetes az csak szelloztetes, ha allofutest akarsz, akkor fel kell programozni, az idopontok is csak szelloztetesre vonatkoznak a te esetedben. Ha fel van programozva, akkor kapsz meg egy menupontot a futesnek, ugyan ugy ket idopont plusz direkt lehetoseggel.
A kalyha magatol lekapcsol bizonyos akksi feszultseg alatt, hogy a kocsi (jo esetben) indithato maradjon, amugy meg max fel orat megy.