![]() |
2015.09.24. 16:02
muhaati írta:Gallaca írta:Lexx írta:Üdv! E39 525Tds.
Nem műkődik az ablakspriccelőm... a biztósítékot néztem az jó. Mi teendőm? mit nézzek,vagy cseréljek? Probálok minden magamnak javítani hogy megismerjem az autót.
A szivattyút a jobb hátsó kerék mögött valószínűleg.
Én a jobb első kerék mögött cserélném ki a szivattyút.
2015.09.24. 16:04
Jerry írta:muhaati írta:Gallaca írta:Lexx írta:Üdv! E39 525Tds.
Nem műkődik az ablakspriccelőm... a biztósítékot néztem az jó. Mi teendőm? mit nézzek,vagy cseréljek? Probálok minden magamnak javítani hogy megismerjem az autót.
A szivattyút a jobb hátsó kerék mögött valószínűleg.
Én a jobb első kerék mögött cserélném ki a szivattyút.
Én is inkább elől próbálkoznék.
De mielőtt nekiesel a nagy melónak, húzd le a csövet a spriccniről és nézd meg, hogy odáig nyomja-e a naftát. Ha nem, akkor lásd az előző hozzászólásokat. Ha igen, akkor meg pucold ki a spricniket, mert tele vannak szmötyivel.
2015.09.25. 08:32
2015.09.27. 13:56
2015.09.27. 15:00
Lexx írta:Sziasztok!e39 525 tds(1997)
Segitséget kérnék ismét!
Tegnap kicseréltem az axialokat az auton. És ugye az axiáloban van a gömbfej abbol jön a tengely és ott van egy törés, nem egyenesen. És attól félek nem jól raktam össze. Mi a szerepe annak a döntésnek? Ha van hogyan áll eredetileg.. Tud esetleg valaki videót hogyan kell cserélni,állítani.. vagy legalább annak a döntésnek merre kell állnia?? Segitsetek!
2015.09.27. 15:37
2015.09.27. 16:33
muhaati írta:Lexx írta:Sziasztok!e39 525 tds(1997)
Segitséget kérnék ismét!
Tegnap kicseréltem az axialokat az auton. És ugye az axiáloban van a gömbfej abbol jön a tengely és ott van egy törés, nem egyenesen. És attól félek nem jól raktam össze. Mi a szerepe annak a döntésnek? Ha van hogyan áll eredetileg.. Tud esetleg valaki videót hogyan kell cserélni,állítani.. vagy legalább annak a döntésnek merre kell állnia?? Segitsetek!
Hátrafelé néz a görbület, de ha egy picit odafigyelsz, megtalálod rajtuk a feliratot. L , R . ( bal, jobb a menetirány szerint. )
2015.09.27. 17:07
Lexx írta:muhaati írta:Lexx írta:Sziasztok!e39 525 tds(1997)
Segitséget kérnék ismét!
Hátrafelé néz a görbület, de ha egy picit odafigyelsz, megtalálod rajtuk a feliratot. L , R . ( bal, jobb a menetirány szerint. )
Hogy értve hátra felé? Ha egyenesen tartom hátrafele hajlik az axial tengelye vagy forditva?
2015.09.27. 17:29
muhaati írta:Lexx írta:muhaati írta:Lexx írta:Sziasztok!e39 525 tds(1997)
Segitséget kérnék ismét!
Hogy értve hátra felé? Ha egyenesen tartom hátrafele hajlik az axial tengelye vagy forditva?
Akkor még egyszer. BELE VAN ÖNTVE AZ ÖSSZEKÖTŐKBE : L betű bal oldal, R betű jobb oldal.

2015.09.27. 17:42
Lexx írta:muhaati írta:Lexx írta:muhaati írta:Lexx írta:Sziasztok!e39 525 tds(1997)
Segitséget kérnék ismét!
Akkor még egyszer. BELE VAN ÖNTVE AZ ÖSSZEKÖTŐKBE : L betű bal oldal, R betű jobb oldal.
Án magárol az axialcsukloról beszélek azt látom hogy a kormány összekötőbe belevan irva.... de az axialcsukló (amit a fogaslécbe befogatsz) annál a csuklónál van egy kicsi görbület!
Ott ahol a csukló rész van, a gömböl jön ki a tengely és ott a vékony rész nekem nem egyenes hanem hajlitott. És azt nem tudom merre kell állnia
2015.09.27. 18:07

2015.09.27. 18:16
2015.09.27. 18:29
muhaati írta:http://kepfeltoltes.hu/view/150927/ewq_ ... es.hu_.gif Ez bizony meg lett erőltetve, el lett görbítve.
2015.09.27. 18:36
2015.09.28. 14:42
bendegúz írta:Lexx kolléga. Könyörgöm vidd el az autódat szerelőhöz, még nagyobb baj nem lesz, mert ügyvédet keresek topic nincs nálunk!
Legalább a kormány ,és fékjavításra ha másra nem is!
2015.09.28. 17:55
Lexx írta:bendegúz írta:Lexx kolléga. Könyörgöm vidd el az autódat szerelőhöz, még nagyobb baj nem lesz, mert ügyvédet keresek topic nincs nálunk!
Legalább a kormány ,és fékjavításra ha másra nem is!
Futómű beállitásnál átnézetem az autót! Nyugalom. Csak amit lehet én cserélek és javítok.(De a legroszabb hogy ezt az autot is elvittem már 2 szerelőhöz a fék miatt, abs miatt, és mindegyiktől csak azt kaptam hogy szerintem ez, szerintem az a hiba. Egyszerűen nem találok olyat aki felesleges költségek nélkül megmondaná mit kell cserélni vagy javítani! Kicseréltem a lengő villákat elöl hátul mert a szerelő olyan árat és időt mondott hogy túlzásnak éreztem, megvetették a jeladókat velem erre kiderült hogy nem az a hiba, utána megvetették velem a csapágyakat "mert azt nem biztos hogy meghallod hogy rosszak és attól is rossz lehet az abs". Nem találok senkit aki egyértelmű válaszokat adna! Amugy meg soha nem hordtam szerelöhőz csak ha nagyon muszály volt jó pár autom volt már igaz nem bmw, (fiat tipo,uno,skoda ezekből is több) nem volt dolgom még ilyen autóval de ezt is meglehet tanulni. Itt ugy látom elég jó intrókat kapok, mert sokan vagytok akik benne vannak a témában, és ezt köszönöm is!
2015.09.28. 19:01
2015.09.28. 20:15

2015.09.28. 21:56
2015.09.28. 22:10