Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.25. 23:38

Hát ezek élőben szólnak szépen. Én csak gyáriban hallottam mindkettőt és gyönyörűen és brutális szól az E39 M5, de az E60... ÚrIsten... Az az igazi gyilkos Forma-1-es V10-es visítás! Bekönnyeztem egyből...

2007.10.26. 16:52

sxoe írta:
kzoli819 írta:Szerintetek ennek van jobb hangja,

http://www.youtube.com/watch?v=YvXsRvgy1uQ

vagy ennek

http://www.youtube.com/watch?v=fe6oF0rmz2w

8) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: 8)

Na és akkor itt van még 2 csemege. HAMANN VIP voltam a Luxusautó show-n és ott vettem fel ezt a kettőt:

BMW M6 Hamann:
http://www.youtube.com/watch?v=k83iZjzB7rY

Lamorghini Gallardo Hamann:
http://www.youtube.com/watch?v=M6L6aMMjs_c

Annak az M6-nak jobban odapörkölhettek volna, hogy jobban élvezhessük a hangját 8) :lol:

16x1 vagy 18x1.5?

2007.10.27. 13:41

Sziasztok,

nem tudja valaki véletlenül,hogy a kormányműnél lévő csuklón a menet ami a kormányműbe megy 16x1 vagy 18x1.5?
A Lemforder is hozza mindkettőt a Unixnál.
Vagy nincs más út és szét kell szednem?
Az autó 1996 11 havi sedan 2000 benzines.

Előre is köszi

2007.10.27. 15:02

Megvolt az olajcsere, kéne nullázni a szervizintervallum-kijelzőt, de nem megy. Összekötöttem a 7-es és 19-es lábát a csatlakozónak, ráadtam a gyújtást, vártam, de semmi... Valamit biztos nem jól csinálok, de mit? Fekete kakast kell áldozni holdtöltekor?

karter

2007.10.29. 14:28

Sziasztok
Vki emlegette vmikor a kartergáz szűrőt.
Ezt mikor kell cserélni, van ilyen dízelben és benzinesben is?
Mennyibe fáj ez?

2007.10.29. 15:18

BMWOnline.hu üzletében mindig van, 5 ezer pénz. Dízelben van.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek ViSoR az itt látható tagok köszönték meg: jobodo
Értékelés: 4.76%

2007.10.29. 15:24

ViSoR írta:BMWOnline.hu üzletében mindig van, 5 ezer pénz. Dízelben van.

de honnan tudom, hogy kell cseréni? bár azt írja , hogy 60ekm-enként nem árt, na most az enyémben tököm tudja mikor volt, mióta a gép nálam van (8hónap) egy huszast már én is beleraktam

2007.10.29. 15:34

a.) turbo meghal olajhiány miatt
b.) kiadsz kicsit túl korán egy negyedtank árányi pénzt, de nyugodtan alszol

na merre billen a mérleg serpenyője?

2007.10.29. 16:37

ViSoR írta:a.) turbo meghal olajhiány miatt

úgy vagyok vele, hogy lassan mindent ami szükséges szeretnék cserélni, de jó lenne tudni mikor mit.
errefele kutyaütő és zsivány szerelők vannak, szart se értenek sokan és mégtöbben le is szarják, nem mondják meg mi lenne a jó.
amikor megvettem rögtön olaj és összes szűrő csere volt
ennek a kartergáz szűrőnek mi is a szerepe?
mi van még amit érdemes megnézetni?

2007.10.29. 17:17

bekog írta:

úgy vagyok vele, hogy lassan mindent ami szükséges szeretnék cserélni, de jó lenne tudni mikor mit.
errefele kutyaütő és zsivány szerelők vannak, szart se értenek sokan és mégtöbben le is szarják, nem mondják meg mi lenne a jó.

van egy 530d kartergázszűrő topik, ott elég részletesen le van írva a történet.

2007.10.29. 18:37

efer írta:
bekog írta:

van egy 530d kartergázszűrő topik, ott elég részletesen le van írva a történet.

okay, megvizsgálom

2007.10.29. 22:10

ytse írta:Megvolt az olajcsere, kéne nullázni a szervizintervallum-kijelzőt, de nem megy. Összekötöttem a 7-es és 19-es lábát a csatlakozónak, ráadtam a gyújtást, vártam, de semmi... Valamit biztos nem jól csinálok, de mit? Fekete kakast kell áldozni holdtöltekor?

Szeva!Majdnem jól csináltad :) Csak gyújtáson kell lennie,amikor összezárod a két lábat és gyújtáson maradnia,amikor szétkapcsolod...De a Tippek és trükkökben le van írva részletesen :D
Nekem sikerült :)

2007.10.30. 09:43

Anti520i írta:
ytse írta:Megvolt az olajcsere, kéne nullázni a szervizintervallum-kijelzőt, de nem megy. Összekötöttem a 7-es és 19-es lábát a csatlakozónak, ráadtam a gyújtást, vártam, de semmi... Valamit biztos nem jól csinálok, de mit? Fekete kakast kell áldozni holdtöltekor?

Szeva!Majdnem jól csináltad :) Csak gyújtáson kell lennie,amikor összezárod a két lábat és gyújtáson maradnia,amikor szétkapcsolod...De a Tippek és trükkökben le van írva részletesen :D
Nekem sikerült :)

Na, akkor ezt b...tam el, én először összezártam, aztán adtam rá a gyújtást... :)

2007.10.30. 15:20

Szeva!

Ha sikerült visszaállítani az inspekciót és az olajcsere intervallumot,akkor írj:D
De azért nem tudom,h benzinszűrő csere és egyéb volt-e?

Hello!

2007.10.31. 11:29

Tudtok olyan szervízt a XIX ker közelében, ahol meg tudják vizsgálni a futóművemet? Mert be van állítva, de cserélni kéne ezt-azt pl. a gátlók tuti döglöttek és beméretném stb. :?:

2007.10.31. 12:26

ViSoR írta:Tudtok olyan szervízt a XIX ker közelében, ahol meg tudják vizsgálni a futóművemet? Mert be van állítva, de cserélni kéne ezt-azt pl. a gátlók tuti döglöttek és beméretném stb. :?:

Nefelejcs utcai autóklub állomás, ott van lengéscsillapító-mérés. :wink:

2007.10.31. 13:40

atiTDI írta:
ViSoR írta:Tudtok olyan szervízt a XIX ker közelében, ahol meg tudják vizsgálni a futóművemet? Mert be van állítva, de cserélni kéne ezt-azt pl. a gátlók tuti döglöttek és beméretném stb. :?:

Nefelejcs utcai autóklub állomás, ott van lengéscsillapító-mérés. :wink:

Köszi szépen, az király, úgyis Fater klubtag!

2007.11.01. 00:13

Hali!

Pappkari,van már izzó a fehér lámpához?
Mert szerintem oda diadémizzó lenne a legjobb :D
Jobb tuningboltban van ilyen.

2007.11.01. 18:50

Infúzióra kellett tenni a kicsikémet :( , ami azzal jár, hogy le kellett venni az akkusarut. Ilyenkor ne m szál el az inmobilizer vagy a riasztó vagy valami más?

2007.11.01. 19:17

kzoli819 írta:Infúzióra kellett tenni a kicsikémet :( , ami azzal jár, hogy le kellett venni az akkusarut. Ilyenkor ne m szál el az inmobilizer vagy a riasztó vagy valami más?

Nem. én is vetem már ki egész éjszakára!Csak arra vigyáz amit mondtam a csomagtér ajtóra.
Hozzászólás küldése

VigLink badge