![]() |
2015.08.23. 19:15
2015.08.24. 23:44
Sandi69 írta:Kedves és kedvtelen BMW-s társaim!
A hétfői árvízben vízütés érte szeretett vasamat (a térdig érő vizet már nem díjazta...), engem pedig majdnem szélütés ezért.
-184LE-s 530d-m van/volt és a blokk korrekt pótlásában kérek segítséget. A turbóm, meg minden sallangom megvan, így "elég" lenne egy megkímélt, lehetőleg ismert előéletű blokk kartelltől szelepdekliig.
- A 193 LE-változat miben tér el az enyémtől? A térfogat még megegyezik. Nem csak elektronikai fejlesztés volt?
- Lehet, hogy elektronikai problémám is lett, mivel ha az akkut csatlakoztatom, azonnal beindul a kieg.fűtés, pedig nincs olyan hideg (a külső hőmérőm jó, mert a korrektet mutatja).
Ezekben kérem a Szakik segítségét.
2015.08.26. 15:14
2015.08.26. 17:59
admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
2015.08.26. 19:03
Gallaca írta:admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
Kb ott, ahol most a lyuk van. Nincs benne gyárilag, ha nincs benne intenzív mosó.
2015.08.27. 01:04
admin írta:Gallaca írta:admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
Kb ott, ahol most a lyuk van. Nincs benne gyárilag, ha nincs benne intenzív mosó.
Hát kifúrni nem fogom az biztos
2015.08.27. 08:46
Jerry írta:admin írta:Hát kifúrni nem fogom az biztos
Én is pont emiatt tettem le erről a projectről.
2015.08.27. 12:14
admin írta:Jerry írta:admin írta:Hát kifúrni nem fogom az biztos
Én is pont emiatt tettem le erről a projectről.
Több mint egy éve itt van csak nem foglalkoztam vele. Csak tegnap hátsó szélvédő mosó szivatyút cseréltem így oda próbáltam. De akkor most megint jegelem egy darabig.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.08.27. 14:49
admin írta:Gallaca írta:admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
2015.08.27. 15:16
kovessyroli írta:admin írta:Gallaca írta:admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
Ha jársz erre Kanizsa felé, ezen ne múljon, majd én átbököm egy 6-os fúróval sec perc alatt.
Évek mulva meg ha kirohad beletudom majd tenni a 6-os csavart 2015.08.27. 15:50
admin írta:kovessyroli írta:admin írta:Gallaca írta:admin írta:Hol van gyárilag az intenzív mosótartály felfogató csavarja? Mert én hiába nézelődök nem látom.Alul még lenne is hely neki de fönt.....
Ha jársz erre Kanizsa felé, ezen ne múljon, majd én átbököm egy 6-os fúróval sec perc alatt.
De ha önmetcőt nyomok bele akkor csak 3-as luk lesz és nem kell kibontani a műanyag dobbetétetÉvek mulva meg ha kirohad beletudom majd tenni a 6-os csavart
2015.08.27. 22:02
2015.08.28. 18:43
a motortérből jön egy fura csörgő zorgő hang, de csak alapjáraton ha meleg a motor... ha tekerem a kormányt jobbra... balra, változik a tónusa, nem lehet kivenni pontosan honnan jön, kormányszervoban az olajszint tökéletes ... hidegen indításkor nincs mert kicsit magasabb az alapjárat, ha bemelegszik akkor előjön, de ha kicsit gázt adok elhallgat teljesen... nem rég kaptam szét az autót, cseréltem hűtőt, termosztátot, vízpumpát, ha már le volt bontva az eleje minden görgőt, ékszíjat is kicseréltem, mindent megtekergettem ami forog, generátort is, minden tárcsa, forgó kacat jónak tűnik, összeraktam, és ugyan úgy zörög... esetleg valakinek valami tipp ? diagra nem tettem gondolván valami mechanikai dolog kell legyen.... hja és a süni... behalt a ventim, 4 éve volt cserélve a süni ugyan ezért, valeo volt benne ennyit bírt, most meyle-t sikerült rendelni kiváncsi leszek...
2015.08.28. 20:03
Fido írta:Sziasztok ! javítanám, szerelgetném, csak nem tudom mita motortérből jön egy fura csörgő zorgő hang, de csak alapjáraton ha meleg a motor... ha tekerem a kormányt jobbra... balra, változik a tónusa, nem lehet kivenni pontosan honnan jön, kormányszervoban az olajszint tökéletes ... hidegen indításkor nincs mert kicsit magasabb az alapjárat, ha bemelegszik akkor előjön, de ha kicsit gázt adok elhallgat teljesen... nem rég kaptam szét az autót, cseréltem hűtőt, termosztátot, vízpumpát, ha már le volt bontva az eleje minden görgőt, ékszíjat is kicseréltem, mindent megtekergettem ami forog, generátort is, minden tárcsa, forgó kacat jónak tűnik, összeraktam, és ugyan úgy zörög... esetleg valakinek valami tipp ? diagra nem tettem gondolván valami mechanikai dolog kell legyen.... hja és a süni... behalt a ventim, 4 éve volt cserélve a süni ugyan ezért, valeo volt benne ennyit bírt, most meyle-t sikerült rendelni kiváncsi leszek...
2015.08.29. 00:28
Zo78 írta:Fido írta:Sziasztok ! javítanám, szerelgetném, csak nem tudom mita motortérből jön egy fura csörgő zorgő hang, de csak alapjáraton ha meleg a motor... ha tekerem a kormányt jobbra... balra, változik a tónusa, nem lehet kivenni pontosan honnan jön, kormányszervoban az olajszint tökéletes ... hidegen indításkor nincs mert kicsit magasabb az alapjárat, ha bemelegszik akkor előjön, de ha kicsit gázt adok elhallgat teljesen... nem rég kaptam szét az autót, cseréltem hűtőt, termosztátot, vízpumpát, ha már le volt bontva az eleje minden görgőt, ékszíjat is kicseréltem, mindent megtekergettem ami forog, generátort is, minden tárcsa, forgó kacat jónak tűnik, összeraktam, és ugyan úgy zörög... esetleg valakinek valami tipp ? diagra nem tettem gondolván valami mechanikai dolog kell legyen.... hja és a süni... behalt a ventim, 4 éve volt cserélve a süni ugyan ezért, valeo volt benne ennyit bírt, most meyle-t sikerült rendelni kiváncsi leszek...
Műtét után bent hagytál egy villáskulcsot...
2015.09.09. 00:58
2015.09.12. 13:34

2015.09.13. 00:57
FuReady írta:]az első ajtókon az ablakemelő gumi nyikorog,
2015.09.13. 07:01
morv írta:FuReady írta:]az első ajtókon az ablakemelő gumi nyikorog,
Erre van gyari megoldas, valami paszta vagy ilyesmi formajaban. Mar tobbszor szerepelt a cikkszama itt. En is tervezem a beszerzeset, nalam is hangoskodik.
2015.09.13. 08:53
FuReady írta:Sziasztok!
Azon gondolkodom erősen, hogy több gumi elemet kicserélnék az autómon:
- elsőként elől-hátul a belső ajtókédereket (1), melyhez találtam a youtube-on DIY videót, így nem tűnik nehéz feladatnak
- az első ajtókon az ablakemelő gumi nyikorog, és ha logikusan végiggondolom, akkor a belinkelt képen a 3-as jelű gumit kéne kicserélnem mindkét ajtón, mivel ha esik az eső és vizes, elhallgat: ez már neccesebbnek tűnik, de talán megoldható: DIY videó
- viszont amitől nagyon tartok az az első-hátsó szélvédő külső gumitömítésének a cseréje, ami nálam repedezett és néhol hiányos: szerintetek meg lehet csinálni úgy, ahogy ezen a DIY videón vagy az itt olvasható leíráson megcsinálták?
Ezek a beavatkozások szerintetek kivitelezhetőek szerelőbe menetel nélkül?