![]() |
2011.10.07. 20:32
kzolee írta:simi64 írta:Kedden indulunk meg, de rengeteg még a tennivaló. Be kell rendezni az üzletet is, meg a lakásokat is.
Az ittenit nem adjuk fel, kiadó lesz pár hónap múlva egyetemistáknak albérletbe.
Mivel "csak" 280 km Szombathelytől (autópálya 2 óra) rengeteget fogok ingázni az elkövetkezendő pár hónapban.
B@szki, szerdán megyek Náraiba!
2011.10.17. 10:01
2011.10.17. 11:47
Becherovka írta:Üdv Urak!
Szeretném végre lecseréltetni az 523i-ben (ZF-Steptronic váltó) az olajat.
Milyen típusú olajat vegyek a cseréhez,illetve Bp-en kihez forduljak a váltóolaj cseréje végett ( Papp Tamásék?, NT-Autó?)
Szűrőn kívül kell e még valami a cseréhez, nem akarok odaállítani a szervizbe, hogy valami hiányzik a munkához.
Köszi a válaszokat előre is.
2011.10.19. 16:58
2011.10.19. 17:33
zozoka79 írta:Sziasztok ha bármi segítségre szükségetek van automata váltóval kapcsolatban akkor szívesen segítek.
2011.10.19. 18:26
kzolee írta:zozoka79 írta:Sziasztok ha bármi segítségre szükségetek van automata váltóval kapcsolatban akkor szívesen segítek.
Sperrdifihez nem konyítasz véletlenül? Felújítás, ilyesmi...
2011.10.20. 09:44
jlaci74 írta:kzolee írta:zozoka79 írta:Sziasztok ha bármi segítségre szükségetek van automata váltóval kapcsolatban akkor szívesen segítek.
Sperrdifihez nem konyítasz véletlenül? Felújítás, ilyesmi...
Zoli! Tudok segíteni, ha nem boldogulsz.
2011.10.20. 12:39
zozoka79 írta:Sziasztok ha bármi segítségre szükségetek van automata váltóval kapcsolatban akkor szívesen segítek.
| ! | jackson írta: |
| Szia! Tudod az ilyen beregisztrál és egyből mindent tudó tagokat ilyen alap szöveggel fogadjuk: - bemutatkozó topik tudod mint ha belépsz az ajtón és köszönsz itt elvárás - második ha valamihez jobban értesz akkor azt pontosabban bemutatod milyen szakmai múlt stb. Mert az elején azt hiszük csak nagy a szád és azért reggeltél, hogy oszd az észt. - fel kell építeni a bizalmat mert az aki aznap regisztrált és ő majd megváltja a világot már ne is haragudj de csak röhögünk rajta. Elöbb mutatkoz be tegyél olyat ami bizalmat kelt a többiekben és utánna már elmondhatod, hogy te tudsz segíteni. - Két optikba beírni ugyan azt tilos még a régi tagoknak is nem hogy az újoncnak. Kéretik a fenti hibákat orvosolni. |
2011.10.26. 17:26
2011.10.26. 17:57
Madtomi írta:Hali mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem azt írja a váltóm, hogy 9 voltot kap, ha be van indítva a kocsi akkor meg felmegy szépen 11,5-re. A váltóm 60-nál meg 90-110 környékén rángat. Magas fordulaton hibátlanul megy. Na meg ha keresztbe veretem vagy egy erősebb ívű kanyarban váltania kell a kocsinak akkor egyből kiírja, hogy getriebennotprogram vagyis Szo*tad kis köcs*g feliratot![]()
Első kérdésem az lenne, hogy hol van a váltómnak a vezérlője, hogy megnézzem az mennyit kap a fő áramszálán mivel a hátsó üllés alatt nem találtam így várom a segítségeket.
Második kérdésem meg az lenne, hogy ki tud jó automata váltóst aki nem farmer anyagból ragaszt lamellát meg hasonló dolgok. Az ár az ahogy én kérdezgettem mindenhol ugyan az csak a minőségben én azért szeretnék biztos lenni, mert ez volt az álmom még akkor amikor a csattogós lepkét tologattam az udvaron
Előre is köszi mindenkinek!
Csövi
2011.10.26. 19:21
2011.10.26. 21:47
2011.10.26. 22:38
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem azt írja a váltóm, hogy 9 voltot kap, ha be van indítva a kocsi akkor meg felmegy szépen 11,5-re. A váltóm 60-nál meg 90-110 környékén rángat. Magas fordulaton hibátlanul megy. Na meg ha keresztbe veretem vagy egy erősebb ívű kanyarban váltania kell a kocsinak akkor egyből kiírja, hogy getriebennotprogram vagyis Szo*tad kis köcs*g feliratot![]()
Első kérdésem az lenne, hogy hol van a váltómnak a vezérlője, hogy megnézzem az mennyit kap a fő áramszálán mivel a hátsó üllés alatt nem találtam így várom a segítségeket.
Második kérdésem meg az lenne, hogy ki tud jó automata váltóst aki nem farmer anyagból ragaszt lamellát meg hasonló dolgok. Az ár az ahogy én kérdezgettem mindenhol ugyan az csak a minőségben én azért szeretnék biztos lenni, mert ez volt az álmom még akkor amikor a csattogós lepkét tologattam az udvaron
Csövi
2011.10.27. 07:49
kok írta:Madtomi írta:Hali mindenkinek!
Csövi
Hello!
Azért még egy dolgot, mielőtt elviszed nézz meg! Az akkumulátornál a saruk rendesen, jó erősen meg vannak-e húzva... Mert nekem is volt ilyesmi problémám, és az akkusaru meghúzás orvosolta...
2011.10.27. 10:00
Csövi
2011.10.27. 18:07
Rjani530d írta:kok írta:Madtomi írta:Hali mindenkinek!
Csövi
Hello!
Azért még egy dolgot, mielőtt elviszed nézz meg! Az akkumulátornál a saruk rendesen, jó erősen meg vannak-e húzva... Mert nekem is volt ilyesmi problémám, és az akkusaru meghúzás orvosolta...
Akkor azt már észrevette volna, abból, hogy nem indul el. Az mégis jóval nagyobb áramfelvétellel jár. De azért biztos, hogy nem árt, ha ellenőrzi.
2011.10.27. 20:53
2011.10.28. 08:18
Madtomi írta:Hali
A motoron jól írja az áram adatokat. De azért ránéztem a biztonság kedvéért de semmi, jól van meghúzva és szépen is néz ki a saru. Viszont egyenesben sosincs probléma.
Jó pihenést csövi!
2011.10.28. 13:51
tibi666 írta:Madtomi írta:Hali
A motoron jól írja az áram adatokat. De azért ránéztem a biztonság kedvéért de semmi, jól van meghúzva és szépen is néz ki a saru. Viszont egyenesben sosincs probléma.
Jó pihenést csövi!
Hello!
Az olajszinted rendben van? Egyébként semmilyen esetben nem kellene neki hibajelzést adnia, általában ha kiír valamit a műszerfalra a váltóval kapcsolatban, akkor annak már komoly baja van. Papp Tamásról jókat írnak, érdemes hozzá elvinni, és megelőzni a még nagyobb bajt.
Üdv
2011.10.29. 09:36