![]() |
2012.04.02. 21:12
fj0d0r írta:lepke írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
A regisztrálást követően passzívan de folyamatosan itt voltam rengeteg hasznos információt szívtam magamba, okosodtam és olvastam a történeteiteket ezért szeretnék látatlanba is köszönetet mondani mindenkinek akik építő hszeikkel segíttetek a döntésem meghozatalába és ezek után is biztos vagyok benne, hogy számíthatok a szakértelmetekre.
Ja és természetesen nyomok egy szavazatot a benzinre.![]()
Helo
Baleset mentes közlekedést kívánok, üdvözlet az oldalon
Attól hogy benzines szavazz a DIESELRE
A dízelről nekem a traktorok jutnak eszembe, de ettől függetlenül teljes mértékben megvesztegethető vagyok.
2012.04.02. 21:16
fj0d0r írta:admin írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
A regisztrálást követően passzívan de folyamatosan itt voltam rengeteg hasznos információt szívtam magamba, okosodtam és olvastam a történeteiteket ezért szeretnék látatlanba is köszönetet mondani mindenkinek akik építő hszeikkel segíttetek a döntésem meghozatalába és ezek után is biztos vagyok benne, hogy számíthatok a szakértelmetekre.
Üdv!
Ezt nem csepelen vetted?
iPhone Tapatalk
nope.
2012.04.02. 21:19
lepke írta:fj0d0r írta:lepke írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
Helo
A dízelről nekem a traktorok jutnak eszembe, de ettől függetlenül teljes mértékben megvesztegethető vagyok.
Helo
Ezzel bekerültél a noteszembe
2012.04.02. 21:20
admin írta:fj0d0r írta:admin írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
Üdv!
Ezt nem csepelen vetted?
iPhone Tapatalk
nope.
Ez igen vagy nem?
iPhone Tapatalk
2012.04.02. 21:24
fj0d0r írta:lepke írta:fj0d0r írta:lepke írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
Helo
Helo
És az jó vagy rossz?
2012.04.02. 21:29
simi64 írta:fj0d0r írta:lepke írta:Helo
És az jó vagy rossz?
Az nagyon rossz![]()
2012.04.02. 21:32
fj0d0r írta:lepke írta:fj0d0r írta:Sziasztok, Zsolti vagyok! Mikor regisztráltam(bunkó módon kihagytam a bemutatkozást) még csak leendő, most már mint boldog e39 tulajdonos. Hosszas utánajárás és keresgélést követően nemrég hozzájutottam egy 99-es 528-as sedanhoz. Ez az első propelleresem, de már most biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. (Mondjuk nálam eddig is minden más márka hendikeppel indult a bayorokkal szemben.)
Helo
2012.04.02. 21:46
528i RHD írta:Termelő eszközökben!![]()
![]()
Ha dízel gépjármű,akkor a no:1 a benz,amíg adagolós,a többi futottak még....

2012.04.02. 21:57
simi64 írta:528i RHD írta:Termelő eszközökben!![]()
![]()
Na, ez nem Benz![]()
De nem is termelő eszköz![]()
Azt az M betűt mintha valahol láttam volna már
2012.04.02. 22:41
simi64 írta:528i RHD írta:Termelő eszközökben!![]()
![]()
Na, ez nem Benz![]()
De nem is termelő eszköz![]()
Azt az M betűt mintha valahol láttam volna már
2012.04.06. 17:34
2012.04.06. 19:00
Bazijoe írta:Sziasztok,
Balázs vagyok Pestről és jövőhéten végre valahára beülhetek az E39 525D-mbe ami jelenleg valahol Passau környékén lehet![]()
Mivel "szűz" vagyok BMW ügyileg, majd biztos kérdezek jó sok hülyeséget...Ellenben eddig is dizel autóim voltak, szóval dizel powa...
-re a megfelelő topicban! 2012.04.06. 20:58
kzolee írta:Bazijoe írta:Sziasztok,
Balázs vagyok Pestről és jövőhéten végre valahára beülhetek az E39 525D-mbe ami jelenleg valahol Passau környékén lehet![]()
Mivel "szűz" vagyok BMW ügyileg, majd biztos kérdezek jó sok hülyeséget...Ellenben eddig is dizel autóim voltak, szóval dizel powa...
Üdv a fórumon!![]()
Nyomj egy szavazatot a-re a megfelelő topicban!
2012.04.06. 21:00
Bazijoe írta:kzolee írta:Bazijoe írta:Sziasztok,
Üdv a fórumon!![]()
Nyomj egy szavazatot a-re a megfelelő topicban!
ööö szavaznék, ha tudnékde nem engedi....
2012.04.07. 10:15
2012.04.07. 10:41
Doky528i írta:Sziasztok!V.Norbert vagyok Pápáról.Egy 528i boldog tulaja vagyok lassan 1 éve.Bár voltak már döccenők ennek ellenére imádom az autóm.Remélem a következő találkozón már én is ott leszek!!!És örülök hogy van ez az oldal,nagy segítséget nyújt a különböző problémák megoldásában!
2012.04.07. 22:17
Bazijoe írta:Sziasztok,
2012.04.07. 23:58
2012.04.08. 00:45
petike320d írta:Sziasztok!!!![]()
Engem Petinek hívnak. Szlovákiában nem messze a komáromtól egy kis faluban élek. Kb. fél éve vettem az első bömbimet ami az álmom volt!!! Örülök hogy egy jó ismerősöm felhivta figyelmem erre az oldalra! Remélem sok jó BMW-és barátom lesz!!!
Üdvözletem mindenkinek!!!!
( E39-en belül van )

2012.04.08. 08:22
XenonBalazs írta:petike320d írta:Sziasztok!!!![]()
Engem Petinek hívnak. Szlovákiában nem messze a komáromtól egy kis faluban élek. Kb. fél éve vettem az első bömbimet ami az álmom volt!!! Örülök hogy egy jó ismerősöm felhivta figyelmem erre az oldalra! Remélem sok jó BMW-és barátom lesz!!!
Üdvözletem mindenkinek!!!!
Peti! Üdv a Klubban!
Remélem csillog a gép, és csillogni fog még a találkozón is, amire várunk nagy szeretettel a kedveseddel együtt!!!!!
Nem bánod meg, hogy regisztráltál, mert itt csak jó emberek vannak, és mindenki segít mindenkinek. ( Nem a bunkó BMW-sek fóruma ez, mint említettem személyesen is. )
Ha bár miben segítségedre lehetünk, akkor ajánlom a Minden amit mondani akarsz topicot, és ha szépeket szeretnél látni, akkor a Vieók - Képek topicot( E39-en belül van )
Van rólad két bemutatkozó kép, ami nem túl jó, de az autót lehet látni![]()
Egy baj van, hogy diesel a gép( Diesel Benzin topic! ( Lepkére ne halgass
))
Szoktak lenni nemzetközi talik is, mint említettem több naposak, amire szintén érdemes eljönni, és nagyon jó programok vannak!!! ( Felejthetetlen élmény )
Kívánom, hogy a BMW érzés vezessen örökké!