![]() |
2015.07.13. 21:14
SvidronyA írta:eBalázs írta:Sziasztok!
Mennyire szívás a motortér nyitó bowden cseréje? Persze most szakadt el a szemét, mikor pár nap múlva indulnánk nyaralni.
Egyelőre fogóval nyitható a technika, szerencsére. Cikkszám szerint ezt fogom cserélni: 51238190754
A lábpihentető hogy jön ki a helyéről? Csavarok kint, de még valami nagyon fogja. Utána motortér vagy lábtérből érdemes elindulni? Terveim szerint a régivel áthúzom tokostól. Remélem nincs hozzáfogva a kábelköteghez.
Minden segítséget köszi előre is!
e39 520iA 2001
EZEN A KÖRNYÉKEN talán megleled a szükséges infót.
2015.07.13. 21:24
eBalázs írta:
Köszi, de kinyitni ment. A csere a kérdéses.
2015.07.13. 22:19
2015.07.18. 12:45
2015.07.18. 13:06
2015.08.10. 18:43
2015.08.11. 13:35
2015.08.11. 14:34
Cyri írta:Sziasztok! Hagyományos első fényszórókat mennyire nagy nyűg xenonosítani. Van 1 pár donor xenonos fényszóróm ami használhatatlan már de az alkatrészeik még jók. Mi a menete ennek? Meg lehet oldani?
Tapatalk-kal küldve az én LG-D410-el
2015.08.11. 19:59
KissGSV írta:Cyri írta:Sziasztok! Hagyományos első fényszórókat mennyire nagy nyűg xenonosítani. Van 1 pár donor xenonos fényszóróm ami használhatatlan már de az alkatrészeik még jók. Mi a menete ennek? Meg lehet oldani?
Én már túl vagyik rajta, megoldható. A xenonos foncsirokat kell kicserélni, előtte ajánlatos újrafoncsoroztatni, a terelőlemez földelésvezetékét beépíteni. Csavarjának a lyukat kitörni (úgy emlékszem nem kell fúrni). Magasságállító motorok, xenonos gumiharang cseréje. A magasságállítók pöckeit is érdemes lehet cserélni. A motor, és a pöckök is meghálálnak egy kevés hőálló kenőanyagot, nem fog zörögni... Azt hiszem ennyi.
2015.08.11. 20:54
bendegúz írta:KissGSV írta:Cyri írta:Sziasztok! Hagyományos első fényszórókat mennyire nagy nyűg xenonosítani. Van 1 pár donor xenonos fényszóróm ami használhatatlan már de az alkatrészeik még jók. Mi a menete ennek? Meg lehet oldani?
Én már túl vagyik rajta, megoldható. A xenonos foncsirokat kell kicserélni, előtte ajánlatos újrafoncsoroztatni, a terelőlemez földelésvezetékét beépíteni. Csavarjának a lyukat kitörni (úgy emlékszem nem kell fúrni). Magasságállító motorok, xenonos gumiharang cseréje. A magasságállítók pöckeit is érdemes lehet cserélni. A motor, és a pöckök is meghálálnak egy kevés hőálló kenőanyagot, nem fog zörögni... Azt hiszem ennyi.
+ automata magasságállító
+ fényszórómosó
2015.08.12. 23:28
2015.08.12. 23:34
THT írta:Üdv!
Elnézést, ha már volt róla szó de nem tudom hogyan keressem...
Szóval FL utáni első lámpákat szeretnék szerelni FL előtti autóba, de a klima (töltő?) csöve miatt nem fér be az anyósoldali..
Erre mi a megoldás??? Gyári HELLA halogének..
Köszi!
2015.08.12. 23:37
Gallaca írta:THT írta:Üdv!
Szóval FL utáni első lámpákat szeretnék szerelni FL előtti autóba, de a klima (töltő?) csöve miatt nem fér be az anyósoldali..
Köszi!
Nálam ilyen probléma nem volt, nem is találkoztam ilyennel, hacsak nincs összekócolva az a cső. A csövet amúgy finoman arrébb lehet hajtani. A lámpa alatti műanyag tartót is cseréled?
2015.08.12. 23:49
THT írta:Gallaca írta:THT írta:Üdv!
Köszi!
Nálam ilyen probléma nem volt, nem is találkoztam ilyennel, hacsak nincs összekócolva az a cső. A csövet amúgy finoman arrébb lehet hajtani. A lámpa alatti műanyag tartót is cseréled?
Eddig nem akartam, az is más? Az autó 97-es.
A klimacső nyil egyenesen áll felfelé. és nem fér el tőle az új lámpa helyzetjelző izzója, meg a talán az magasságállitó csatlakozója.. de ez utóbbi nem biztos.

2015.08.12. 23:57
Gallaca írta:THT írta:Gallaca írta:THT írta:Üdv!
Köszi!
A klimacső nyil egyenesen áll felfelé. és nem fér el tőle az új lámpa helyzetjelző izzója, meg a talán az magasságállitó csatlakozója.. de ez utóbbi nem biztos.
El kellene férnie a klímacsőtől. Az alsó műanyag teljesen más, van rajta egy kivágás, ami ha nincs, nem csúszik a helyére a lámpa, azonkívül a szélső csavar sem ott van ahol a régin.
2015.08.13. 00:49
THT írta:Gallaca írta:THT írta:Gallaca írta:THT írta:Üdv!
Köszi!
El kellene férnie a klímacsőtől. Az alsó műanyag teljesen más, van rajta egy kivágás, ami ha nincs, nem csúszik a helyére a lámpa, azonkívül a szélső csavar sem ott van ahol a régin.
Húú köszi, erre nem is gondoltam. Mondjuk a sofőroldali bement a helyére, igaz nem próbáltam becsavarozni..
Klimacsövet nem nagyon merem hajtogatni, mekkora nyomás van abban? Lehet rosz helyen van az egész hóbelebanc.. Vagy nem csak 1 féle létezik
2015.08.13. 00:56
Gallaca írta:Talán 8 bar van benne, ha nem tőből hajtod, megy az. Amúgy nem nyílegyenesen megy fel, most megnéztem hármat is, mindegyik kicsit hátrafelé jön ki a klímacső csatlakozójából és a tetején van még egy hajtás, hogy függőleges legyen a csatinál. Úgy épp kikerüli a nálad problémás részt.
2015.08.13. 05:51

2015.08.13. 09:16
THT írta:Naszoval a nyilegyenes cso. Ez valami utangyartott dolog lehet? Probaltam igazgatni, de nem erzem rajta a hajlandosagot..
Tapatalk-kal küldve az én Nexus 4-el
2015.08.13. 09:32
PeterE39 írta:THT írta:Naszoval a nyilegyenes cso. Ez valami utangyartott dolog lehet? Probaltam igazgatni, de nem erzem rajta a hajlandosagot..
Tapatalk-kal küldve az én Nexus 4-el
Ezt sasold meg, főleg a 9. pontot.