![]() |
2008.02.26. 00:33
bekog írta:ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
Az enyémben nem volt ennyire kopott és van pofája odaírni, hogy 69e km és 6.5m kérni érte![]()
http://www.hasznaltauto.hu/1370831_bmw_530_2002
Hát tisztán tartja vazze, szilikon meg minden
2008.02.26. 01:19
2008.02.26. 09:24
Labi írta:Szia Sándor!
nem akartam tovább offolni az alapjáraton...
szóval köszönöm, lábadozok (azaz ujjadozok itthon) ..hamarosan vége ennek a mizériának és két hét múlva a gipsztől is megszabadítnak.
Nem semmi, hogy kocsimosásra sem jut időd!...meg is látszik. Visor és Diabolica a négyes trónról is letaszajtott téged!!
![]()
No de a repülés hogy megy? milyen fázisban van?
üdv,
Gábor
2008.02.26. 12:02
2008.02.26. 12:37
2008.02.26. 12:48
2008.02.26. 14:05
ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
Az enyémben nem volt ennyire kopott és van pofája odaírni, hogy 69e km és 6.5m kérni érte![]()
2008.02.26. 16:31
2008.02.26. 17:28
Janika_86 írta:ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
Maradjon kettőnk között!![]()
Nem ilyennek képzelek el egy 70000 kilómétert futott autót...Ha valaki emlékszik volt egy világos szürkés-barnás színű limuzin, magyarországi 60-70E kilóméterrel,makulátlan állapotban(25d),azért nem kértek ennyit pedig ezerszer szebb és hitelesebb volt ennél...
2008.02.26. 17:58
ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
2008.02.26. 18:31
Diabolica írta:Janika_86 írta:ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
Nem ilyennek képzelek el egy 70000 kilómétert futott autót...Ha valaki emlékszik volt egy világos szürkés-barnás színű limuzin, magyarországi 60-70E kilóméterrel,makulátlan állapotban(25d),azért nem kértek ennyit pedig ezerszer szebb és hitelesebb volt ennél...
Nem akarok feltétlenül ellenkezni, de mint rá kellett jönnöm korábban, valószínűleg ez is azért van fent ennyiért, mert kemény hitelt vesznek fel rá. Nem értem miért, de ilyenkor a kereskedés nagyon magas áron meghírdeti, hogy ha ránéz a bank akkor ezt lássa. Közben meg már le is van foglalózva az autó 6 helyett 3.8milliós áron.
Az én esetemben is ezt történt, ugyanis, illetve utóbb mástól is hallottam hasonlót.
Na de majd meglátjuk....
2008.02.26. 18:40
sxoe írta:Diabolica írta:Janika_86 írta:ViSoR írta:Apám a kormány, meg a váltógomb úgy csillog, hogy látom benne a pofám.
Nem akarok feltétlenül ellenkezni, de mint rá kellett jönnöm korábban, valószínűleg ez is azért van fent ennyiért, mert kemény hitelt vesznek fel rá. Nem értem miért, de ilyenkor a kereskedés nagyon magas áron meghírdeti, hogy ha ránéz a bank akkor ezt lássa. Közben meg már le is van foglalózva az autó 6 helyett 3.8milliós áron.
Az én esetemben is ezt történt, ugyanis, illetve utóbb mástól is hallottam hasonlót.
Na de majd meglátjuk....
Ezt kifejtenéd bővebben, hogy hogy működik? És mi a jó ebben? Köszi!
2008.02.26. 19:11
strobi írta:Szerintem csak annyi,hogy drágbban hirdetik és igy a bank könnyebben ad rá hitelt mivel "kevés kilóméter" van benne és csak 5 éves és csak 50-60%hitelt kér az ügyfél mármint 6 millával számolva és akkor jön be a valós kb 4 millás ár és igy szinte 0-forintos áron bele tudsz űlni...
SZERINTEM!!!
2008.02.26. 19:18
sxoe írta:strobi írta:Szerintem csak annyi,hogy drágbban hirdetik és igy a bank könnyebben ad rá hitelt mivel "kevés kilóméter" van benne és csak 5 éves és csak 50-60%hitelt kér az ügyfél mármint 6 millával számolva és akkor jön be a valós kb 4 millás ár és igy szinte 0-forintos áron bele tudsz űlni...
SZERINTEM!!!
De az adásvételit a bank nem kérheti el? Mert ha mondjuk én így vennék kocsit és az adásvételin a valós 4 milla helyett 6 milla van, akkor én 1 hónap után azt is mondhatom, hogy szar az autó, ezt az eladó nem mondta, és visszakérem a pénzt. És ugye az számít ami az adásvételin rajta van! Magyarul a pert én nyerem mindenképpen, és gazdagabb lettem 2 misivel!
2008.02.26. 19:28
strobi írta:sxoe írta:strobi írta:Szerintem csak annyi,hogy drágbban hirdetik és igy a bank könnyebben ad rá hitelt mivel "kevés kilóméter" van benne és csak 5 éves és csak 50-60%hitelt kér az ügyfél mármint 6 millával számolva és akkor jön be a valós kb 4 millás ár és igy szinte 0-forintos áron bele tudsz űlni...
SZERINTEM!!!
De az adásvételit a bank nem kérheti el? Mert ha mondjuk én így vennék kocsit és az adásvételin a valós 4 milla helyett 6 milla van, akkor én 1 hónap után azt is mondhatom, hogy szar az autó, ezt az eladó nem mondta, és visszakérem a pénzt. És ugye az számít ami az adásvételin rajta van! Magyarul a pert én nyerem mindenképpen, és gazdagabb lettem 2 misivel!
Én nem akarok kötekedni de én még nem láttam egy embert sem aki az adásvételire ráirja a vételárat...![]()
![]()
ki szokták húzni általában!!!
2008.02.26. 19:33
Labi írta:strobi írta:sxoe írta:strobi írta:Szerintem csak annyi,hogy drágbban hirdetik és igy a bank könnyebben ad rá hitelt mivel "kevés kilóméter" van benne és csak 5 éves és csak 50-60%hitelt kér az ügyfél mármint 6 millával számolva és akkor jön be a valós kb 4 millás ár és igy szinte 0-forintos áron bele tudsz űlni...
SZERINTEM!!!
Én nem akarok kötekedni de én még nem láttam egy embert sem aki az adásvételire ráirja a vételárat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nem? ne csináld már!
2008.02.26. 19:40
strobi írta:Labi írta:strobi írta:sxoe írta:strobi írta:Szerintem csak annyi,hogy drágbban hirdetik és igy a bank könnyebben ad rá hitelt mivel "kevés kilóméter" van benne és csak 5 éves és csak 50-60%hitelt kér az ügyfél mármint 6 millával számolva és akkor jön be a valós kb 4 millás ár és igy szinte 0-forintos áron bele tudsz űlni...
SZERINTEM!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
nem? ne csináld már!
Esküszöm vártam,hogy ezt irdd!!! igy legyen 5-ösöm a lottón "kár,hogy nem játszom"
Én még nem láttam csak olyat aki mélyen ár alatti összeget ir rá esetelg...
Azzal úgy sem mész semmire szerintem... de Labi neked mindent elhiszek...
2008.02.26. 20:08
2008.02.26. 20:14
[/quote]
[/quote]
2008.02.26. 20:15
efer írta:az ár nem kötelező része az adásvételinek, úgyhogy nem feltétlenül kell szerepeljen rajta.