![]() |
2009.02.04. 23:30
touring írta:[Nézegettem, de nekem sem szimpi
Ez viszont egyre jobban tetszik:
http://www.hasznaltauto.hu/2571374_bmw_520ia_2001
Nekem is egyre reménytelenebbnek tűnik ez az egész benzines e39 touringot jó állapotban venni dolog...
2009.02.05. 00:25
jackson írta:touring írta:[Nézegettem, de nekem sem szimpi
Nekem is egyre reménytelenebbnek tűnik ez az egész benzines e39 touringot jó állapotban venni dolog...
Szerintem menj el és nézd meg az egyetlen bibi a 520i ehhez a kasznihoz nagyon kicsi. Alul motorizált amit ha tapostak neki akkor még a motor kárára válhatott. Gondolj bele a Touring eleve nehezebb és hozzá a legkisebb motor. Látszik a gyári fogyasztási adatokon, hogy szinte ugyan annyit eszik mint az 528iA Touring.
Minden esetre el kell menni és megnézni.
Jackson, aki bólogat.
2009.02.05. 11:45
jackson írta:touring írta:[Nézegettem, de nekem sem szimpi
Szerintem menj el és nézd meg az egyetlen bibi a 520i ehhez a kasznihoz nagyon kicsi. Alul motorizált amit ha tapostak neki akkor még a motor kárára válhatott. Gondolj bele a Touring eleve nehezebb és hozzá a legkisebb motor. Látszik a gyári fogyasztási adatokon, hogy szinte ugyan annyit eszik mint az 528iA Touring.
Jackson, aki bólogat.
2009.02.05. 12:04
efer írta:jackson írta:touring írta:[Nézegettem, de nekem sem szimpi
Jackson, aki bólogat.
ez már a 2.200ccm-es motor, talán nem annyira gyenge 170LE-vel.
2009.02.05. 13:30
touring írta:simi64 írta:Azóta is várom az excel táblázatot, de még nem érkezett semmi Szomor?
Egyébként pedig már lemaradhattatok róla, mert azt írja a linkre, hogy:
"Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben"
Ott van az még valahol felétek
http://www.hasznaltauto.hu/2704862_bmw_528i_1997
2009.02.05. 17:11
2009.02.05. 17:16
LeviM5 írta:Mindíg megdöbbenek ha ilyet látok:
540i
Használtautó-n ilyen szöveggel menne:
rendszeresen karbantartott, kitűnő állapotú, bőr kivételével full extrás bmw, 160.000 km-mel, igényesnek eladó!
2009.02.05. 17:38
MChris írta:LeviM5 írta:Mindíg megdöbbenek ha ilyet látok:
540i
rendszeresen karbantartott, kitűnő állapotú, bőr kivételével full extrás bmw, 160.000 km-mel, igényesnek eladó!
Miért kell bele az LPG,soha nem fogom megérteni!
2009.02.05. 18:51
2009.02.05. 21:55
simi64 írta:touring írta:simi64 írta:Azóta is várom az excel táblázatot, de még nem érkezett semmi Szomor?
Egyébként pedig már lemaradhattatok róla, mert azt írja a linkre, hogy:
"Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben"
Ott van az még valahol felétek
http://www.hasznaltauto.hu/2704862_bmw_528i_1997
Rajta vagyok már az ügyön, szombaton beszámolok!
2009.02.05. 22:18
touring írta:simi64 írta:Rajta vagyok már az ügyön, szombaton beszámolok!
Király vagy Simi!
Már alig várjuk...
2009.02.05. 23:34
LeviM5 írta:MChris írta:LeviM5 írta:Mindíg megdöbbenek ha ilyet látok:
540i
Hát, telefingja a tartályt, mert a rendes gáz qurv@ drága lesz...
Amúgy nem tudom, még sose próbáltam gázos, h milyen.
2009.02.06. 00:12
bmw750i írta:LeviM5 írta:MChris írta:LeviM5 írta:Mindíg megdöbbenek ha ilyet látok:
540i
Hát, telefingja a tartályt, mert a rendes gáz qurv@ drága lesz...
Amúgy nem tudom, még sose próbáltam gázos, h milyen.
Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
2009.02.06. 16:06
bmw750i írta:Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
2009.02.06. 17:07
ytse írta:bmw750i írta:Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
A brit EVO (autós újság) egy Alpina B10-et alakíttatott át gázossá, hogy megnézzék, hosszú távon hogy muzsikál, egyelőre kedvezőek a tapasztalatok, bár még csak 3 hónap telt el a módosítás óta. Ettől függetlenül én se vennék sose gázos vagy bármilyen más módon megbuherált autót.
2009.02.06. 18:41
admin írta:ytse írta:bmw750i írta:Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
A brit EVO (autós újság) egy Alpina B10-et alakíttatott át gázossá, hogy megnézzék, hosszú távon hogy muzsikál, egyelőre kedvezőek a tapasztalatok, bár még csak 3 hónap telt el a módosítás óta. Ettől függetlenül én se vennék sose gázos vagy bármilyen más módon megbuherált autót.
Pedig a lángos szagú autó nagyon király![]()
![]()
2009.02.06. 19:23
MChris írta:admin írta:ytse írta:bmw750i írta:Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
![]()
Itt egy "lángos" szagú autó![]()
2009.02.07. 20:48
2009.02.08. 02:00
LeviM5 írta:MChris írta:admin írta:ytse írta:bmw750i írta:Ha valaki takarékoskodni akar az ne 4.4-es V8-as BMW-t vegyen, hanem üljön be 800ccm-es maruti suzukiba, azzal majd takarékoskodhat. Az autónak meg kell adni, ami jár neki, hogyha azt szeretnénk, hogy hosszútávon és megbízhatóan szolgáljon bennünket, többekközött a benzint is, soha se kellene gázos autó, mert már láttam egy-kettőnek belülről a motorját, olyan fehér volt belülről mint a fal, az égéstere.
![]()
Itt egy "lángos" szagú autó![]()
Ezzel aztán lehet disznyót pörzsűnyi...
2009.02.14. 18:00