![]() |
2011.04.04. 12:59
LeviM5 írta:Morello írta:bmw520ds írta:Ne hidd! Imádok és tudok is traktorozni!touring írta:bmw520ds írta:Sokkal egyszerűbb az ok! Szereti a gyerkőcöket, ezért tud róluk még egy szürke, fáradt rossz nap után is írni! Meg, lehet örömét leli benne?Úgy gondolom, ha értik, átélik amit írok, megéri! Ha nem, csak zavaró hatást kelt, illetve, foglalja a helyet!
Hallod pályát tévesztettélAz M5 a Múzsád
Bárki le tudja írni a véleményét, bármiről.
Tényleg van tehetséged hozzá, még sok ilyet
2011.04.04. 14:02
2011.04.04. 18:31
LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
2011.04.04. 18:34
madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Úgy legyen ! Elhívjuk a bajor hercegit is ?
2011.04.04. 19:29
LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Jó lenne, márcsak a színe miatt is. Kék/fekete/zöld. Asszem Bacsek tudja ki vette meg a pirosat, na az kéne még!
2011.04.04. 19:35
Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Jó lenne, márcsak a színe miatt is. Kék/fekete/zöld. Asszem Bacsek tudja ki vette meg a pirosat, na az kéne még!
Összehozzuk!!! Csak mikó és hova?
2011.04.04. 19:45
bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
2011.04.04. 19:54
Bacsek írta:bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Csak reméltem h beírod, mert én nem tudtam volna ilyen szépen leírni a helyszínt amit délelőtt elmondtál.![]()
Én benne vagyok az M5 taliban
2011.04.04. 21:20
2011.04.04. 21:37
bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
2011.04.04. 21:50
Morello írta:bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Szerintem jó ötlet, ha nem vagyok egy e46-tal kiközösítve![]()
2011.04.05. 09:59
LeviM5 írta:Morello írta:bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Atomerőmű??? Az Madox motorterében van, vazze, Kecsót ellátná vele!![]()
Jó a terv! Szervezzük le! Jöhet 46os is, ha M-es!
2011.04.05. 10:23
2011.04.05. 10:29
2011.04.05. 10:32
LeviM5 írta:Morello írta:bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
2011.04.05. 10:44
Hali!Az E65 még megvan?Morello írta:LeviM5 írta:Morello írta:bmw520ds írta:Szekszárd teteje? Kilátó, távcsővel szépen látni Baja-Kalocsa-Paks Atomerőmű, Gemenc. Ott egy köpésre a négy alagút, ott vannak a bajai tagok, pécsiek, és környékbeliek! Persze, csak ha a többség is ezt gondolja! Ott a gemenci kisvasút, kikapcsolódásnak nem épp rossz program. De ez csak egy ötlet. Halott?Bacsek írta:LeviM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox, összehozzuk! A könyvhöz úgyis kell a képanyag.
Pár feles után, erősen hunyorítva akár M-mes is lehet...
2011.04.05. 10:44
tibi666 írta:Hej, a csodás Avusblau.
2011.04.05. 10:46
madox írta:tibi666 írta:Hej, a csodás Avusblau.
A csodást köszönöm, de nem Avus Blau, hanem Le Mans Blau csak az individual felszereltség keretében gyárilag kapott egy speciális lakréteget, ezért van az,hogy picit különbözik a többi Le mans M5 - től
![]()
![]()
2011.04.05. 10:48
szekeres írta:madox írta:tibi666 írta:Hej, a csodás Avusblau.
A csodást köszönöm, de nem Avus Blau, hanem Le Mans Blau csak az individual felszereltség keretében gyárilag kapott egy speciális lakréteget, ezért van az,hogy picit különbözik a többi Le mans M5 - től
![]()
![]()
helo
Azok a csövek nagyon brutálok a kopresszor körül
2011.04.05. 10:51
madox írta:szekeres írta:madox írta:tibi666 írta:Hej, a csodás Avusblau.
![]()
![]()
helo
Azok a csövek nagyon brutálok a kopresszor körül
Tényleg nagyon igényes és pont abból az anyagból csinálták mint a gyári léggyüjtő házat ! Ügyesek ezek a norvég srácokVégül is mivel az évből náluk 10-11 hónap a tél, így gondolom van idejük a tuningra
![]()
![]()