Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fóliázás.....

2012.03.07. 16:37

Üdv Mindenkinek!

Az tény, hogy húzós volt az év végém, nagyon nehezen jutottam volna el a postára, és nem is tudtam eljutni, közben jött fel Tatáról egy emberke alkatrészért és vele levitettem, hogy utána nem jött össze egyből a csere azt nagyon sajnálom. Soha nem mondtam, hogy ÚJ a díszléc ami nekem van, mondtam, hogy bontott, de semmi baja, semmi sérülés nincs rajta. A vonószem takarót pedig elküldtem postán, levélként. (mivel 10g az egész, nem akartam csomagként küldeni)Ennek már legalább 2,5 hónapja
De ha ennyire ki vagy akadva a takaró miatt és még szükséged van rá, szívesen elküldöm ajánlva még egyszer!

Fóliázás.....

2012.03.07. 17:48

denny19 írta:
admin írta:
denny19 írta:

Októberben sikerült szereznem egy m es első lököst, illetve egy hátsót is ,de a hátsóhoz nem volt diszlécem,és az első lököshöz vonószemtakaróm...petique irt hogy neki van új stb..elutaltam az összeget 8000 diszléc +1500 vonószemtakaró 500 a pósta,amint érkezik az utalás azonnal jön a csomag ...mire nem jött semmi cucc,válasz sem semmi. eltelt 1 hét irtam neki , válasz küldi küldi eltelt 2 hét,irok megint...ja még nincs diszléce majd jön a diszléc kb 1 hét múlva,és akkor adja póstára, 2 hétre rá irtam megint,mert nem jött semmi küldi küldi,kb megint vártam 2 hetet,mire leküldi egy emberkével a cuccot valami kereskedővel,mondom jó nagylélegzet.........irta neki de ne legyen mutogatás hogy te odaadtad,ő meg nem kapta meg stb,majd igy jártam ...,kaptam egy telefonszámot a kereskedő gyereké,felhivtam,menjek este le 6 órára ok lementem a telephelyre kb 20 kilóméter.hivom ,jaaa hogy ők pesten vannak valami autót nézni ,menjek vissza másnap este a lakásához ,másnap vissza lakásához 20 km hivom,jaaaaa hogy a telephelyen hagyta menjek vissza másnap reggel nyitásra odaadja isten a tanuja rá,másnap vissza 20km, odaadja a cuccot valami használt diszléc volt,mondom vonószemtakaró??és mit ad isten a vonószemtakaró nincs,azt nem adott petiqque..ismét mély lélegzet hazajöttem és irta neki, hogy hagyjuk a fenébe utalja vissza az összeget amit küldtem neki mert nincs vonószemtakaró(1500ft) stb nevetséges az ember.TERMÉSZETESEN AZÓTA SINCS VISSZAUTALVA A PÉNZ,VÁLASZ NEM ÉRKEZETT...DE NEM IS A PÉNZ VOLT A LÉNYEG,MINT TUDJUK,SZÓVAL ENGEM BEHÚZOTT A HITEGETÉSÉVEL,SEMMI JÓT NEM TUDOK RÓLA MONDANI STB.október---januárba megkaptama diszlécet takaró nincs azóta válasz sem

Szivesen meghallgatnám a mondókáját de itt a közösbe. :neutral:

nincs hosszú ii betűm sorry

Na így már kerek a történet.

iPhone Tapatalk

Fóliázás.....

2012.03.07. 17:52

peteeqe írta:Üdv Mindenkinek!

Az tény, hogy húzós volt az év végém, nagyon nehezen jutottam volna el a postára, és nem is tudtam eljutni,

Azért ez elég gyenge kifogás. Gondolom ezzel te is tisztában vagy.

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: spider2
Értékelés: 4.76%

2012.03.08. 01:16

Nem védeni akarom Petit, de csinált nekem pár dolgot. Eddig semmi kifogásom nem volt a munkája ellen.

Ha már itt vagyok:
- Peti, kell a váltózsákra való bőrböl a Landiba. Váltó+terepváltó. Fekete kellene, de ha nincs, jó lesz a karbonmintás is.

Még egy dolog.
Eladó egy autóra való MATT FEKETE fólia. A Petinél van. Megvettem a Land Cruiserre, de aztán úgy döntöttem, hogy más lesz a dizájn, így eladó. 10%-al ÁR ALATT!

p.s. admin, sorry! Tudom, hogy van "Adok-Veszek" topik, de nem sürgős, itt meg úgyis a célközönség olvasgat.

2012.03.08. 09:47

kiara írta:Nem védeni akarom Petit, de csinált nekem pár dolgot. Eddig semmi kifogásom nem volt a munkája ellen.

Nem is a munkája ellen emelt kifogást Denny, hanem a kereskedői magatartása ellen.
Tény, hogy ezidáig ez az egyetlen panasz. Kár érte. :(

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: admin

2012.03.11. 18:57

hali ezzel a carbonfoliazassal kapcsolatban szerintem a belso diszleceknek barki nekiallhat otthon is sajatkezuleg is elvegezheto csak egy hofujo pisztoly kell hozza tegnap eni is kiprobaltam vettem egy 60x40 es darabot probanak kulonosebb kezugyesseget nem igenyel csak vigyazni kell hogy ne melegitsuk tul a foliat es a lecek gombolyu hajlatainal ne huzzuk meg nagyon mivel amugy is simul szepen ,ugyanis eros huzas eseten atszakadhat nekem a 60x40-es darab a muszerfal diszleceire a midre es a valtokar kore lett eleg az ajtokra majd ezutan veszem meg ja es en az olasz "APE" gyartmanyu foliat hasznaltam

2012.03.16. 01:04

Sziasztok én most szeretném megcsinálni ,és csak a tetőt, nem nagy felülelt a tetöablak miatt.. viszont igaz az ahogy ebből a karbon foliábol csak a 3m-est szabad venni? és ha igen hol tudok jó áron szerezni?!

2012.03.16. 11:26

Hali
Nem muszáj 3M-est vannak más márkák is, amik szintén jó minőségűek...

2012.03.16. 12:45

peteeqe írta:Hali

50 ezreket beszélnek az én tetőmre ezzel 3m-el.... ennyit viszont nem költenék erre...

2012.03.16. 13:44

adam001 írta:

50 ezreket beszélnek az én tetőmre ezzel 3m-el.... ennyit viszont nem költenék erre...

faxa :facepalm: Én 25e-be megcsinálom anyagostúl :wink:

2012.03.16. 13:52

peteeqe írta:
adam001 írta:

faxa :facepalm: Én 25e-be megcsinálom anyagostúl :wink:

pü ment

2012.03.16. 16:02

5 ezer Ft az anyag költség + egy hőlégfúvó és egy kis kézügyesség....

2012.03.16. 21:16

bmw528mpower írta:5 ezer Ft az anyag költség + egy hőlégfúvó és egy kis kézügyesség....

a kínai.....

2012.03.16. 21:49

peteeqe írta:
bmw528mpower írta:5 ezer Ft az anyag költség + egy hőlégfúvó és egy kis kézügyesség....

a kínai.....

a német....

2012.03.16. 23:27

bmw528mpower írta:
peteeqe írta:

a kínai.....

a német....

na mesélj csak :lol: milyen márka?

2012.03.17. 22:25

peteeqe írta:

a kínai.....

Helo
Érdekes dolog ez a ,, fólia ,,
Pár hete vittem műszakira a kocsit, B-oszloptól hátra felé gyári sötétített ablakok vannak az első kettő természetesen ,, fóliás ,,
Időegyeztetés útán másnap begurultam a műszaki állomásra, természetesen megoldható a dolog sötéten is, a kocsit beregisztrálták a gépen és kezdődik a vizsga
Erre telefonálnak a szakinak hogy jönnek a központból LEszemlézni az autót, nem volt mit tenni... FÓLIA le :evil: :evil:
Nem is ez itt a lényeges dolog... útána megpróbáltam keresni egy értelmes szakit hogy újra fóliázza le a két első ablakot
Az árak 6-és 14-ezer között mozogtak :roll: elég nagy különbség van :roll:

2012.03.18. 16:39

Lehet lesni hogyan csinálja... :)

2012.04.01. 11:20

Tegnap én is megcsináltam a fadekoros részeket. Köszönet bmw528mpower-nek a tippekért! A költségek: fólia 2400 ft, hőlégfúvó 2100ft. A legnagyobb szopás a rádiókeret kiszerelése, és a váltógomb fóliázása volt. Most kicsit irigyeltem az automatásokat :facepalm: De megérte :roker: :lol:

Kép

2012.04.01. 19:48

barbrady írta:Tegnap én is megcsináltam a fadekoros részeket. Köszönet bmw528mpower-nek a tippekért! A költségek: fólia 2400 ft, hőlégfúvó 2100ft. A legnagyobb szopás a rádiókeret kiszerelése, és a váltógomb fóliázása volt. Most kicsit irigyeltem az automatásokat :facepalm: De megérte :roker: :lol:

Szép lett! :franko:

(hőlégfúvót tudtam volna adni... Spóroltál volna egy fél rekesz sört :D )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: barbrady

2012.04.02. 07:40

barbrady írta:Tegnap én is megcsináltam a fadekoros részeket. Köszönet bmw528mpower-nek a tippekért! A költségek: fólia 2400 ft, hőlégfúvó 2100ft. A legnagyobb szopás a rádiókeret kiszerelése, és a váltógomb fóliázása volt. Most kicsit irigyeltem az automatásokat

Egy hajszárítóval is simán lehet melegíteni, az meg szerintem mindenkinél van otthon.
Amúgy jó lett. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Hozzászólás küldése

VigLink badge