Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.11. 00:03

ViSoR írta:E21 3.5turbo LINK nakérem szépen, ez már beszéd és még hobbinak is olcsó. Előnye, hogy egész évben olyan kocsikázni vele, mintha hó lenne, hátránya a véges időn belül bekövetkező biztos halál :lol:

Hát szegénynek már lefele mutat az első spoiler... Meg miféle izléstelen kék matricát raktak rá?
Viszont ha a szíve jó, akkor megéri az árát, mert 4,5-ös motorral rodeózni pöpec lehet :)

Re: Tanuljatok az esetemből...

2008.02.11. 07:24

mate írta:
Ma jön haza fater Párizsból, és akkor mondok egy durva átlagot :lol:

Budapest-Párizs-Budapest : 6,4l.
túlnyomórészt pálya (ott is nyugodtabban)[/quote]

Nekem 6.2 lett legutóbb, számottevő fogyasztáskülönbség sincs akkor a kettő között. Ízlés kérdése, csak ez még épp leizzadja a 28ast :)

2008.02.11. 08:21

Stephanus_Rex írta:Hát szegénynek már lefele mutat az első spoiler... Meg miféle izléstelen kék matricát raktak rá?
Viszont ha a szíve jó, akkor megéri az árát, mert 4,5-ös motorral rodeózni pöpec lehet :)

Ejnye, miről álmodoztál te a 80-as években. a 745i 3.5 turbo volt :lol: Amúgy meg kit érdekel hogy néz ki, egy e21 rusnya bármilyen állapotban van, a lényeg hogy menjen, mint a barom. És ez valószínűleg halad :D

2008.02.11. 10:26

Kolléga urak! Szerintem figyelemre méltó a dolog.
http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav!2

2008.02.11. 11:06

VZoltan írta:Kolléga urak! Szerintem figyelemre méltó a dolog.
http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav!2

szép és jó, de mindezt hol? vagy csak én nem láttam a címet?

2008.02.11. 11:11

Labi írta:szép és jó, de mindezt hol? vagy csak én nem láttam a címet?

Régi dolog a fényezés nélküli javítás, jégkárt, kisebb horpadásokat szoktak kiszippantani. Több cég is foglalkozik vele. LABI veled viszont beszédem lenne azt hiszem, privátban!

2008.02.11. 12:02

ViSoR írta:
Labi írta:szép és jó, de mindezt hol? vagy csak én nem láttam a címet?

Régi dolog a fényezés nélküli javítás, jégkárt, kisebb horpadásokat szoktak kiszippantani. Több cég is foglalkozik vele. LABI veled viszont beszédem lenne azt hiszem, privátban!

Oks! ment RE-Pü

2008.02.15. 10:20

Vegyék-vigyék tökéltes személygépjármű: 530dA M eladó!
:lol:

2008.02.15. 16:26

ViSoR írta:Vegyék-vigyék tökéltes személygépjármű: 530dA M eladó!

tök éltes? :lol:
(lelakott, lepusztult, kizsigerelt, hazavágott)

vagy

tökéletes? :lol:

esküszöm megőrülök, ha a tiédre előbb akad vevő, mint az enyémre. :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/1737032_bmw_530_2002

2008.02.15. 18:00

kovessyroli írta:

vagy

Hipp hopp eladom, majd meglátod :) Egy év alatt. A tökéletest tényleg elkeféltem, de a kizsigerelt szintén nem jó :lol:

2008.02.15. 18:37

ViSoR írta:
kovessyroli írta:

vagy

Hipp hopp eladom, majd meglátod :) Egy év alatt. A tökéletest tényleg elkeféltem, de a kizsigerelt szintén nem jó :lol:

ViSoR ezt a tökéletest legalább ne itt és ne nekünk irtad volna... :nyelves:
Vagy úgy,hogy "jelenleg tökéletes"...:)
Sok sikert a mielőbbi eladáshoz!!!
Egyébként itt a fórumban végig lehet követni minden egyes aktiv klubtag kocsijának állapotát illetve hibáit,szervizelését...:)

üdv.strobi.

2008.02.15. 19:15

kovessyroli írta:

vagy

Ha évvégén még megvan és kicsit lejjebb mész az árral, akkor elgondolkodom rajta! :lol:

Tetszenek ezek a 30d-k, csak kicsit félek tőlük, mert sok rosszat hallottam róluk. Igazából 2 véleményt hallani róla: vagy hú de kurva jó vagy az h de kurva szar. Nehéz eligazodni...

2008.02.15. 19:19

strobi írta:
ViSoR írta:
kovessyroli írta:

vagy

ViSoR ezt a tökéletest legalább ne itt és ne nekünk irtad volna... :nyelves:
Vagy úgy,hogy "jelenleg tökéletes"...:)
Sok sikert a mielőbbi eladáshoz!!!
Egyébként itt a fórumban végig lehet követni minden egyes aktiv klubtag kocsijának állapotát illetve hibáit,szervizelését...:)

üdv.strobi.

ja - ja.
én is úgy emlékszem, hogy azért voltak itten gondok a visor gépével. :lol:

az enyémmel meg szinte semmi :lol:
már nem is nagyon emlékszem arra a niveuregulierungos lengéscsillapító cserére, amikor lekönyökölt a bal hátulja, meg arra sem, amikor beszart a termosztát, és 10 C-t tudtam az autóban produkálni.
de most hibátlan a kicsike. 8)

2008.02.15. 19:26

sxoe írta:Tetszenek ezek a 30d-k, csak kicsit félek tőlük, mert sok rosszat hallottam róluk. Igazából 2 véleményt hallani róla: vagy hú de kurva jó vagy az h de kurva szar. Nehéz eligazodni...

Ha őszintén akarnék tanácsot adni neked, azért itt megútálnának, mert nem a diesellel van a baj. Semmi olyan nem romlott el nekem, ami egy 540i-n ne romlott volna. Mondjuk EGR termosztátja nem tudom van-e, de az összes többi elektromos kis szarság, minden fullos E39-ben benne van. A motorja az egyetlen, amit tényleg imádok. 17ezret mentem az előző szervíz óta és rendesen több olaj van a nívópálcán, mint anno! Hidegen hülye a hangja, mert diesel és ennyi. A váltómból 1 liter olaj hiányzott mikor már rángatott, rátöltötték és tökéletes, ezt is kibírta. Úgyhogy vagy chippezni kell, vagy vadállatnak kell lenni, hogy szétrúgd, mert én hegyre fel nyelezem minden munkanap és bírja.
Ilyen használt kocsiknál, ha találsz egy zsír dieselt és egy gyanús 528i-t, úgyis azt kell megvenni, és nem a pletykákra adni. Ismerek olyat akinek 10 éve csak új Citroenjei vannak és imádja őket. "ényelmes, olcsó, jól fogyaszt, fürge." Lehet ő az egyetlen a világon, mert amit mástól hallottam eddig róluk mostanában...

2008.02.15. 19:36

ViSoR írta:
sxoe írta:Tetszenek ezek a 30d-k, csak kicsit félek tőlük, mert sok rosszat hallottam róluk. Igazából 2 véleményt hallani róla: vagy hú de kurva jó vagy az h de kurva szar. Nehéz eligazodni...

Ha őszintén akarnék tanácsot adni neked, azért itt megútálnának, mert nem a diesellel van a baj. Semmi olyan nem romlott el nekem, ami egy 540i-n ne romlott volna. Mondjuk EGR termosztátja nem tudom van-e, de az összes többi elektromos kis szarság, minden fullos E39-ben benne van. A motorja az egyetlen, amit tényleg imádok. 17ezret mentem az előző szervíz óta és rendesen több olaj van a nívópálcán, mint anno! Hidegen hülye a hangja, mert diesel és ennyi. A váltómból 1 liter olaj hiányzott mikor már rángatott, rátöltötték és tökéletes, ezt is kibírta. Úgyhogy vagy chippezni kell, vagy vadállatnak kell lenni, hogy szétrúgd, mert én hegyre fel nyelezem minden munkanap és bírja.
Ilyen használt kocsiknál, ha találsz egy zsír dieselt és egy gyanús 528i-t, úgyis azt kell megvenni, és nem a pletykákra adni. Ismerek olyat akinek 10 éve csak új Citroenjei vannak és imádja őket. "ényelmes, olcsó, jól fogyaszt, fürge." Lehet ő az egyetlen a világon, mert amit mástól hallottam eddig róluk mostanában...

Igen, tisztában vagyok azzal, hogy minden használt autóval bármi előfordulhat! 3 dologtól félek a 30d-nél: 1) turbó 2) nem jut eszembe mi a neve, vmi fuvóka :lol: (vmi magasnyomású nemtommi. általában tudom hogy hívják de most az istennek sem jut eszembe, csak annyi, hogy 6 db van belőle és drága ha cserélni kell) 3) az autómataváltó (pedig autómatát akarok, szóval abból nem engedek! 8)

2008.02.15. 20:32

Nos áttanulmányoztam Efer kolléga által (a letöltések közt megtalálható) felrakott 98-as katalógust és döbbbenten konstatáltam, hogy van a vezetőülés mögé integrált BMW faxgép is!! 8O ...még nem láttam ilyet! ...persze az ember elgondolkodik a dolog életképességén ....(ettől függetlenül nagyon fain)... mivel aki ilyen autót vesz, mármint ilyen felszereléssel, az nem fog az 5-ös-ben hátul szorongani, hanem 7-es-t (L) vesz és a könyöklőből faxol! 8) ...valószínű, hogy ezért nem terjedt el a fünferben a dolog!? :D

...és a könyöklőből kibúvó TV (gyári) is ritka!
igazi csemege a BMW buziknak az a katalógus!! nézzétek át, ajánlom....

2008.02.15. 20:57

Labi írta:Nos áttanulmányoztam Efer kolléga által (a letöltések közt megtalálható) felrakott 98-as katalógust és döbbbenten konstatáltam, hogy van a vezetőülés mögé integrált BMW faxgép is!! 8O ...még nem láttam ilyet! ...persze az ember elgondolkodik a dolog életképességén ....(ettől függetlenül nagyon fain)... mivel aki ilyen autót vesz, mármint ilyen felszereléssel, az nem fog az 5-ös-ben hátul szorongani, hanem 7-es-t (L) vesz és a könyöklőből faxol! 8) ...valószínű, hogy ezért nem terjedt el a fünferben a dolog!? :D

egyszer erről a faxról emlékeztem meg én is, amennyiben a faxból kijövő papíron suttyomban feltűnő bmw logót mókás ötletnek találtam :D

2008.02.15. 21:05

Labi írta:Nos áttanulmányoztam Efer kolléga által (a letöltések közt megtalálható) felrakott 98-as katalógust és döbbbenten konstatáltam, hogy van a vezetőülés mögé integrált BMW faxgép is!! 8O ...még nem láttam ilyet! ...persze az ember elgondolkodik a dolog életképességén ....(ettől függetlenül nagyon fain)... mivel aki ilyen autót vesz, mármint ilyen felszereléssel, az nem fog az 5-ös-ben hátul szorongani, hanem 7-es-t (L) vesz és a könyöklőből faxol! 8) ...valószínű, hogy ezért nem terjedt el a fünferben a dolog!? :D

Anyám szüljön nekem néger csecsemőt, ez nagyon durva!!! De megnéznék egy ilyen faxot, gondolom az a régi 1m*1m*60centis vállról indítható föld-levegő típusú :lol: Kép volt róla? Vajon régebben is voltak ilyenek? Pl a Ford T-modellbe lehetett rendelni Fonó Jennyit? Hihetetlen, komolyan... az E63-ba szerintem inkubátort is lehet majd rendelni.
Más. Nincs valakinek eladó Barkasa? Megbízható műszaki állapotban (oximoron :D ), gyűjteményemhez csatolnék egy "bamm-baramm-brabamm-biribamm" technikát!

2008.02.15. 21:08

ViSoR írta:Más. Nincs valakinek eladó Barkasa? Megbízható műszaki állapotban (oximoron :D ), gyűjteményemhez csatolnék egy "bamm-baramm-brabamm-biribamm" technikát!

ha csak ez a cél, egy Wartburg is megteszi :wink:

2008.02.15. 21:09

efer írta:
ViSoR írta:Más. Nincs valakinek eladó Barkasa? Megbízható műszaki állapotban (oximoron :D ), gyűjteményemhez csatolnék egy "bamm-baramm-brabamm-biribamm" technikát!

ha csak ez a cél, egy Wartburg is megteszi :wink:

Jó-jó de abba nem fér bele a kempingágy. Retro NDK-s nyaralósdit akarok majd vele játszani.
Amúgy építkezéshez kéne.
Hozzászólás küldése

VigLink badge