![]() |
2008.02.11. 00:03
ViSoR írta:E21 3.5turbo LINK nakérem szépen, ez már beszéd és még hobbinak is olcsó. Előnye, hogy egész évben olyan kocsikázni vele, mintha hó lenne, hátránya a véges időn belül bekövetkező biztos halál
2008.02.11. 07:24
mate írta:
Ma jön haza fater Párizsból, és akkor mondok egy durva átlagot
2008.02.11. 08:21
Stephanus_Rex írta:Hát szegénynek már lefele mutat az első spoiler... Meg miféle izléstelen kék matricát raktak rá?
Viszont ha a szíve jó, akkor megéri az árát, mert 4,5-ös motorral rodeózni pöpec lehet
2008.02.11. 10:26
2008.02.11. 11:06
VZoltan írta:Kolléga urak! Szerintem figyelemre méltó a dolog.
http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav!2
2008.02.11. 11:11
Labi írta:szép és jó, de mindezt hol? vagy csak én nem láttam a címet?
2008.02.11. 12:02
ViSoR írta:Labi írta:szép és jó, de mindezt hol? vagy csak én nem láttam a címet?
Régi dolog a fényezés nélküli javítás, jégkárt, kisebb horpadásokat szoktak kiszippantani. Több cég is foglalkozik vele. LABI veled viszont beszédem lenne azt hiszem, privátban!
2008.02.15. 16:26
2008.02.15. 18:00
kovessyroli írta:
tök éltes?![]()
(lelakott, lepusztult, kizsigerelt, hazavágott)
vagy
tökéletes?![]()
esküszöm megőrülök, ha a tiédre előbb akad vevő, mint az enyémre.![]()
http://www.hasznaltauto.hu/1737032_bmw_530_2002
2008.02.15. 18:37
ViSoR írta:kovessyroli írta:
tök éltes?![]()
vagy
tökéletes?![]()
Hipp hopp eladom, majd meglátodEgy év alatt. A tökéletest tényleg elkeféltem, de a kizsigerelt szintén nem jó
2008.02.15. 19:15
kovessyroli írta:
tök éltes?![]()
vagy
tökéletes?![]()
2008.02.15. 19:19
strobi írta:ViSoR írta:kovessyroli írta:
tök éltes?![]()
vagy
tökéletes?![]()
Hipp hopp eladom, majd meglátodEgy év alatt. A tökéletest tényleg elkeféltem, de a kizsigerelt szintén nem jó
ViSoR ezt a tökéletest legalább ne itt és ne nekünk irtad volna...![]()
Vagy úgy,hogy "jelenleg tökéletes"...
Sok sikert a mielőbbi eladáshoz!!!
Egyébként itt a fórumban végig lehet követni minden egyes aktiv klubtag kocsijának állapotát illetve hibáit,szervizelését...
üdv.strobi.
2008.02.15. 19:26
sxoe írta:Tetszenek ezek a 30d-k, csak kicsit félek tőlük, mert sok rosszat hallottam róluk. Igazából 2 véleményt hallani róla: vagy hú de kurva jó vagy az h de kurva szar. Nehéz eligazodni...
2008.02.15. 19:36
ViSoR írta:sxoe írta:Tetszenek ezek a 30d-k, csak kicsit félek tőlük, mert sok rosszat hallottam róluk. Igazából 2 véleményt hallani róla: vagy hú de kurva jó vagy az h de kurva szar. Nehéz eligazodni...
Ha őszintén akarnék tanácsot adni neked, azért itt megútálnának, mert nem a diesellel van a baj. Semmi olyan nem romlott el nekem, ami egy 540i-n ne romlott volna. Mondjuk EGR termosztátja nem tudom van-e, de az összes többi elektromos kis szarság, minden fullos E39-ben benne van. A motorja az egyetlen, amit tényleg imádok. 17ezret mentem az előző szervíz óta és rendesen több olaj van a nívópálcán, mint anno! Hidegen hülye a hangja, mert diesel és ennyi. A váltómból 1 liter olaj hiányzott mikor már rángatott, rátöltötték és tökéletes, ezt is kibírta. Úgyhogy vagy chippezni kell, vagy vadállatnak kell lenni, hogy szétrúgd, mert én hegyre fel nyelezem minden munkanap és bírja.
Ilyen használt kocsiknál, ha találsz egy zsír dieselt és egy gyanús 528i-t, úgyis azt kell megvenni, és nem a pletykákra adni. Ismerek olyat akinek 10 éve csak új Citroenjei vannak és imádja őket. "ényelmes, olcsó, jól fogyaszt, fürge." Lehet ő az egyetlen a világon, mert amit mástól hallottam eddig róluk mostanában...
2008.02.15. 20:32
2008.02.15. 20:57
Labi írta:Nos áttanulmányoztam Efer kolléga által (a letöltések közt megtalálható) felrakott 98-as katalógust és döbbbenten konstatáltam, hogy van a vezetőülés mögé integrált BMW faxgép is!!...még nem láttam ilyet! ...persze az ember elgondolkodik a dolog életképességén ....(ettől függetlenül nagyon fain)... mivel aki ilyen autót vesz, mármint ilyen felszereléssel, az nem fog az 5-ös-ben hátul szorongani, hanem 7-es-t (L) vesz és a könyöklőből faxol!
...valószínű, hogy ezért nem terjedt el a fünferben a dolog!?
![]()
...és a könyöklőből kibúvó TV (gyári) is ritka!
igazi csemege a BMW buziknak az a katalógus!! nézzétek át, ajánlom....
2008.02.15. 21:05
Labi írta:Nos áttanulmányoztam Efer kolléga által (a letöltések közt megtalálható) felrakott 98-as katalógust és döbbbenten konstatáltam, hogy van a vezetőülés mögé integrált BMW faxgép is!!...még nem láttam ilyet! ...persze az ember elgondolkodik a dolog életképességén ....(ettől függetlenül nagyon fain)... mivel aki ilyen autót vesz, mármint ilyen felszereléssel, az nem fog az 5-ös-ben hátul szorongani, hanem 7-es-t (L) vesz és a könyöklőből faxol!
...valószínű, hogy ezért nem terjedt el a fünferben a dolog!?
![]()
...és a könyöklőből kibúvó TV (gyári) is ritka!
igazi csemege a BMW buziknak az a katalógus!! nézzétek át, ajánlom....
2008.02.15. 21:08
ViSoR írta:Más. Nincs valakinek eladó Barkasa? Megbízható műszaki állapotban (oximoron), gyűjteményemhez csatolnék egy "bamm-baramm-brabamm-biribamm" technikát!
2008.02.15. 21:09
efer írta:ViSoR írta:Más. Nincs valakinek eladó Barkasa? Megbízható műszaki állapotban (oximoron), gyűjteményemhez csatolnék egy "bamm-baramm-brabamm-biribamm" technikát!
ha csak ez a cél, egy Wartburg is megteszi