Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Valami gáz van az iDrive-ommal

2008.12.28. 23:30

MChris írta:
admin írta:
simi64 írta:
arti írta:Segítsetek légyszi, mert nem bootol be az iDrive-om! Itt egy fotó róla:
Kép
Forrás: Origo Galéria - Dacia Sandero

Ez mi ez? Ablaktekerő? Nagyon durva!
Szerintem elég világosan le írta! iDrive.

Nem valami szar navi lemezt raktál bele és le térdelt tőle?

De ez BMW-ben hanem Dacia-ban!

Ezt jó benéztem! :taps: :taps: :taps:

2008.12.28. 23:40

Laci ezt a sörözést most már be kéne fejezni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2008.12.29. 00:13

Nem Alfa tükör állító gomb ez véletlenül :?:

2008.12.29. 00:34

Caliber írta:Nem Alfa tükör állító gomb ez véletlenül :?:

kép alatt ott van forrás:origo dacia katt rá és bejön a többi kép is.

2008.12.29. 00:43

Labi írta:Laci ezt a sörözést most már be kéne fejezni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buzog bennem a segítő készség :!: Vagy a sör :oops:

2008.12.29. 00:53

MChris írta:
kép alatt ott van forrás:origo dacia katt rá és bejön a többi kép is.

Pedig abban is valami hasonló cucc van... mondjuk az anyagok hangulata picit más. :D

a váltókar alatt van ilyen gomd (iDRIVE)

Re: Valami gáz van az iDrive-ommal

2008.12.29. 10:48

Na akkor egy kicsit bővebben

A fotót az origo.hu -n találtam egy cikk nyomán, melyben az új Dacia Sandero-t mutatják be. A kép alatti linken több fotót is találhattok az új autócsodáról. Hihetetlen, hogy 2008-ban vesz valaki ilyet. Pedig vesz, mert már láttam az utakon. Az alapár: 2.3 M, amiben semmi nincs! A ful-ful-full (a galériában is látható darab): manuál klíma, 2 légzsák, első ablakok elektromosak, abs, crossover design, közp. zár, (belülről állítható belső- és kívülről állítható külső tükrök :): 3.2 M. hárommilliókétszáz!!!!!!! Na .....kíváncsi vagyok, hogy Ti hogyan jellemzitek azokat, akik ilyen kocsit vesznek? Várom a válaszokat!
Nagyképű vagyok, ha azon gondolkozom, hogy mennyit kérnék a Dacia gyártól azért, hogy ezzel a kocsival kelljen mutatkoznom nyilvános helyen????!!!
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
arti írta:Segítsetek légyszi, mert nem bootol be az iDrive-om! Itt egy fotó róla:
Kép
Forrás: Origo Galéria - Dacia Sandero

2008.12.29. 11:00

az Én véleményem az ....hogy akinek erre van pénze és nem akar használtat, az fogja megvenni. ...és sokan vannak így! így jellemezném Őket. :wink: ezzel nincs gond, hiszen régen meg megvették a trabantot és wartburgot, miközben 126-os mercit is vehettek volna. ez az autó leginkább a balkáni oldalra szánt autó (amibe mi is beleesünk) és nem a Loire völgyére.
csúnya dolog volna bárkit is lenézni, mert erre telik neki, vagy hülyének, hogy "ezért a pénzért egy 7 éves BMW-t is vehetett volna" ...ahogy általában jön a hülye duma

...továbbá úgy gondolom hogy ez egy márka köré csoportosuló fórum és jó lenne ha nem venne olyan irányt, amiben lefikázunk egy alap márkát. :roll: ...kezdjük ezzel és folytatjuk a nemtoménmivel..

...a másik: az a gomb, amit belinkeltél, szinte az összes autóban az elektromos tükrök állítója. ...bár lehet itt más a funkciója.

...mondom, ez az én véleményem

2008.12.29. 11:10

Labi, nagyon morcos vagy és szerintem félreértettél :) Csak jó hangulatot szeretnék kelteni és nem lefikázni a szegény embereket. Szerintem egyébként ez a kocsi nem a szegénység jelképe, hanem az igénytelenségé, mert akinek van 2,3 millója vagy 3,2, akkor vegyen Suzukit vagy egy másik igényes és jó kisautót!!!

2008.12.29. 11:20

nem, az nem vagyok, de meglehet félreértettelek! elnézést. amúgy láttam élőben én is és kívülről sztem pofás! :oops: ..ez a méret egy számmal nagyobb mondjuk mint egy stift tehát gondolom én nem annak a vetélytársa akar lenni ....az ára pedig még mindíg olcsóbb, mint a mutyuki esixét-é 8) ...tehát lesz harc a piacon! :twisted:
amúgy a képeket elnézve, semmivel sem igénytelenebb mint vetélytársaié!

2008.12.29. 12:57

Labi írta:az Én véleményem az ....hogy akinek erre van pénze és nem akar használtat, az fogja megvenni. ...és sokan vannak így! így jellemezném Őket. :wink: ezzel nincs gond, hiszen régen meg megvették a trabantot és wartburgot, miközben 126-os mercit is vehettek volna. ez az autó leginkább a balkáni oldalra szánt autó (amibe mi is beleesünk) és nem a Loire völgyére.
csúnya dolog volna bárkit is lenézni, mert erre telik neki, vagy hülyének, hogy "ezért a pénzért egy 7 éves BMW-t is vehetett volna" ...ahogy általában jön a hülye duma

...továbbá úgy gondolom hogy ez egy márka köré csoportosuló fórum és jó lenne ha nem venne olyan irányt, amiben lefikázunk egy alap márkát. :roll: ...kezdjük ezzel és folytatjuk a nemtoménmivel..

...a másik: az a gomb, amit belinkeltél, szinte az összes autóban az elektromos tükrök állítója. ...bár lehet itt más a funkciója.

...mondom, ez az én véleményem

Egyetértek Labival!
Itt a BMW E39 kell hogy legyen a főszerep!!!!!!!!!
Fikázni lehet a Carstyling-on például, tisztelet a többségnek, de páran másra használják ezt az oldalt mint amire való...

2008.12.29. 14:56

Kép

Kép

2008.12.29. 15:38

MChris írta:Kép

Kép

Ezekkel utat lehet hengerelni... 8O

2008.12.30. 18:50

Jó nagyon ! én egy 140 sec. n látam hasonlot élettbe nagyon zoral szerintem.kijé a erda ha szabad kérdezni.

2008.12.30. 22:00

orban10 írta:Jó nagyon ! én egy 140 sec. n látam hasonlot élettbe nagyon zoral szerintem.kijé a erda ha szabad kérdezni.

Szia!

Nem tudom itt találtam:

http://www.mommo.hu/media/BMW_E39_Tuning

2008.12.31. 00:12

Szia Admin!
Látom be van hűtve a pezsgő :drunk (bal felső sarok)
Sör már nem megy? :sör: Én jobban szeretem! :franko:
:buek :buek :buek :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk
:hányás
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2008.12.31. 00:40

simi64 írta:Szia Admin!

Hát nincs is jobb a sörnél max egy kis házi pálesz :!:

2008.12.31. 00:58

admin írta:

Természetesen!!!
A sör előtt :wink:

2008.12.31. 01:58

simi64 írta:
admin írta:

Természetesen!!!
A sör előtt :wink:

Én holnap nem iszom mert vezetnem kell.Megkérek mindnkit hogy igyon helyettem is feltéve a nem ül kocsiba. :buek

2008.12.31. 02:41

Ha netán valaki vágyik erre a lemezre akkor feltöltöm!
Kép
Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge