![]() |
2012.10.03. 20:20
2012.10.04. 19:31
2012.10.04. 19:43
simi64 írta:Hol a Kroki![]()
Közbe-közbe belépeget, de nem válaszol![]()
Sali
2012.10.04. 19:50
2012.10.04. 20:13
Labi írta:nem mondjátok, megint! elképesztő, hogy egyeseknek erre áll fel..... szánalmas. ...nem tudom, de most már összedobhatnánk neki egy verdára valót!![]()
lenne! 2012.10.04. 20:15
Imco írta:Labi írta:nem mondjátok, megint! elképesztő, hogy egyeseknek erre áll fel..... szánalmas. ...nem tudom, de most már összedobhatnánk neki egy verdára valót!![]()
Így neked is hamarabb lenne új verdád!![]()
![]()
![]()
![]()
Legalábblenne!
![]()
2012.10.06. 23:15
2012.10.06. 23:50
Péter 1976 írta:Sziasztok!Gondoltam megírom hogyan sikerült nem túl nagy befektetésből elfogatható minőségű zenét varázsolni úgy,hogy megtartva a gyári fejegységet.Első hangszórókat kicseréltem erre Pioneer TS-E130Ci .Beszereltem ezt az erősítőt Pioneer GM-6500F ennek nem csak rca bemenete van hanem hangszóró.Így ami a fejegységből kijön előerősített kimenet azt rálehet közvetlen kötni és egy az erősítőn lévő potival a hangerőt illeszteni.Hátra pedig ezt Alpine SBG-1044BR a ládát raktam (Az erősítőn 400hz-ig engedtem) ez egy elég kisméretű láda így nem foglal sok helyet.Ég és föld a különbség a gyári professional-hoz képest.Van magas,mély(kicsi hangerőn is),közép és az énekhangok is sokkal tisztábbak lettek.MP3 és USB bemenet is hiányzott ezt pedig ezzel a magyar termékkel Dension Gateway 300 oldottam meg.Így a gyári fejegységen vagy a Nagy Boardon is kijelzi a szám címét ráadásként a gyári kormány gombokkal is vezérelhető.
2012.10.07. 16:04
hamoriarpi írta:Grat. az installhoz! Kérdésem, hogy van-e zajnövekedésed a hi input használata miatt és a cd léptetőmotor nem hallatszik-e a hangszórókon?
Másik, hogy miért olyan magasan vágod meg? Így már biztosan hallatszik, hogy honnan szól a sub, ami zavaró lehet, főleg reflexben.
2012.10.08. 21:46
2012.10.24. 16:33
2012.10.24. 18:24
csiatt írta:Mi különbség van a BM54 és a BM54 MP3-as rádiómodul között? Azt olvastam, hogy az MP3-as meg tudja jeleníteni a számcímeket. Ez csak a gyári CD-tárra vonatkozik, vagy lehet rá külső mp3 lejátszót csatlakoztatni valahogy? Ha csak a saját táráról olvassa az mp3-as lemezeket, akkor a 6-os CD-táron hogy lehet megállapítani, hogy text-es vagy síma? (sok helyen hivatkoznak, hogy "magazinos" modul. Ez jelentené a számcímet)?
2012.10.24. 18:44
admin írta:csiatt írta:Mi különbség van a BM54 és a BM54 MP3-as rádiómodul között? Azt olvastam, hogy az MP3-as meg tudja jeleníteni a számcímeket. Ez csak a gyári CD-tárra vonatkozik, vagy lehet rá külső mp3 lejátszót csatlakoztatni valahogy? Ha csak a saját táráról olvassa az mp3-as lemezeket, akkor a 6-os CD-táron hogy lehet megállapítani, hogy text-es vagy síma? (sok helyen hivatkoznak, hogy "magazinos" modul. Ez jelentené a számcímet)?
A gyári cd tárnál tudja a szám címeket. A magazin az amibe a cd lemezeket rakod és ugy tolod be a tárba.
iPhone Tapatalk
2012.10.24. 19:42
2012.10.24. 19:45
csiatt írta:És 6-os CD tárból mindegyik tud mp3-as lemezt is? Vagy abból is van különbség? Amelyik CD-táras gyárilag, ott gyárilag mp3-as rádiómodul van benne?
2012.11.01. 23:47
2012.11.02. 00:13
csiatt írta:Mekkora meló nem DSP-s (nagy navis) autóba utólag beszerelni a gyári (nem csúcskategóriás) DSP ládát? Mi kell még hozzá (kábel, navi programozás...)? Mennyire érezhető a jelenléte? a Kalaptartót variálni kell (nekem autómata rolós)?
Illetve dereng, hogy annó valami külföldi oldalon olvastam, hogy az ULF-es telóval nem nagyon jön ki... Ez lehetséges, vagy csak rémálmaim voltak?
2012.11.02. 00:15
Gallaca írta:csiatt írta:Mekkora meló nem DSP-s (nagy navis) autóba utólag beszerelni a gyári (nem csúcskategóriás) DSP ládát? Mi kell még hozzá (kábel, navi programozás...)? Mennyire érezhető a jelenléte? a Kalaptartót variálni kell (nekem autómata rolós)?
Illetve dereng, hogy annó valami külföldi oldalon olvastam, hogy az ULF-es telóval nem nagyon jön ki... Ez lehetséges, vagy csak rémálmaim voltak?
Elsősorban DSP-s erősítő kell hozzá, ami meghajtja a ládát. Ha ez nincs, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Kell egy nagyjelszintű bemenettel rendelkező erősítő, meg egy 10" láda amit a hátsó hangszórók vezetékeiről hajtasz. Az biztosan szebben, jobban fog szólni, mint a gyári. Nekem, a DSP-s erősítő subkimenetén is így van megoldva. Persze nem SAL!
2012.11.02. 00:38
csiatt írta:Gallaca írta:csiatt írta:Mekkora meló nem DSP-s (nagy navis) autóba utólag beszerelni a gyári (nem csúcskategóriás) DSP ládát? Mi kell még hozzá (kábel, navi programozás...)? Mennyire érezhető a jelenléte? a Kalaptartót variálni kell (nekem autómata rolós)?
Elsősorban DSP-s erősítő kell hozzá, ami meghajtja a ládát. Ha ez nincs, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Kell egy nagyjelszintű bemenettel rendelkező erősítő, meg egy 10" láda amit a hátsó hangszórók vezetékeiről hajtasz. Az biztosan szebben, jobban fog szólni, mint a gyári. Nekem, a DSP-s erősítő subkimenetén is így van megoldva. Persze nem SAL!
Csak láttam hírdetnek ilyen DSP-s ládát, gondoltam annyit megér, ha csak be kell kötni és kész, de ezek szerint nagyobb meló, meg több minden kell hozzá. Szóval ebbe most akkor nem vágok bele. Így is 4 projekt fut párhuzamosan, és most még csak kezdetleges stádiumban...
2012.11.02. 00:44
Gallaca írta:csiatt írta:Gallaca írta:csiatt írta:Mekkora meló nem DSP-s (nagy navis) autóba utólag beszerelni a gyári (nem csúcskategóriás) DSP ládát? Mi kell még hozzá (kábel, navi programozás...)? Mennyire érezhető a jelenléte? a Kalaptartót variálni kell (nekem autómata rolós)?
Csak láttam hírdetnek ilyen DSP-s ládát, gondoltam annyit megér, ha csak be kell kötni és kész, de ezek szerint nagyobb meló, meg több minden kell hozzá. Szóval ebbe most akkor nem vágok bele. Így is 4 projekt fut párhuzamosan, és most még csak kezdetleges stádiumban...
Ha utólag szereled a navis cuccokat, akkor olyat keress, ami eleve DSP-s. Annak más a kábelkötege, picit több kábel.