![]() |
2009.01.25. 01:27
jackson írta:touring írta:Szasztok Skacok!
Megnézte már esetleg valaki ezt a vasat? Esetleg Jackson?
http://www.hasznaltauto.hu/2649444_bmw_528i_1997
touring, aki lehet, hogy dieselt fog venni
Szia kedves konkurens (már mint még lehet, hogy elhappolsz az orrom elöl valamit, de azért hajrá:)
Csak a honlapon néztem és saccolgattam érdemes-e megnézni
1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.
2.242eKm és még mennyi lehet a vissza tekert nélküli valós 350ekm?
3.Viszont kézi váltós plusz pont.
4. Külsőnek csilli villinek tűnik. De láttam már ócska vasat is csilli villi képpel reklámozni. És ez most E39 touringra vonatkozik.
Ha Bp-i vagy lehet, hogy összekéne állni és egy kocsival (fele benzin) le menni és megnézni. Na persze nem az eladó orrára kötni, hogy mindkettőnket érdekel mert akkor egymás ellen ugrat.
Van egy másik is a használtautó ami hasonló ugyancsak vidék, de az 523i. És ugyancsak rágom a körmömet elmennyek-e megnézni.
Jackson, aki felvetette.
2009.01.25. 09:48
2009.01.25. 11:35
sierraone írta:Sziasztok!
Már elég régóta olvasgatom csendben itt a fórumot, és úgy tűnik hogy egy álom válhatna valóra, ha találnék valami elfogadható bmw-t 1.5M alatt.
A gond az, hogy ebben az esetben eléggé lenullázom magam anyagilag, úgyhogy pár hónapig jó lenne ha elmenne a gép magától ráfordítás nélkül.
Mindenképp 520i kellene manuális, a színe szinte mindegy. Ha tudtok ilyet esetleg akkor szóljatok, használtautót nézem naponta, csak van egy astrám amit még nem sikerült alpasszolni, ezért be kellene számíttatnom http://www.hasznaltauto.hu/2434880_opel_astra_1993
Amit még kérdeznék, hallottam valami olyasmit, hogy a legnagyobb szívás a bmwn ha a katalizátor elromlik, mert annak kb. 300E HUF a jav. költsége. Ki lehet kerülni valahogy? Tényleg ennyi?
Ha már megvettem a kocsit nem sajnálnám rá a pénzt, csak tájékozódom..
2009.01.25. 11:55
jackson írta:Pocilaci írta:
A 18-as felni felmegy szépenaz enyémen is az van nyáron. Most viszont a téli garnitúra van rajt a gyári felniken és így lett eladó a kicsike! 528iA ha valakit érdekelne
Nagyon fáj a szívem egy 540iA után de kettőt nem bírok el
Kérésre képek és minden egyéb info megy természetesen!
Üdv!
Ha Touring akkor engem is érdekel PÜ ment.
Jackson, aki küldte
2009.01.25. 12:20
2009.01.25. 12:25
sierraone írta:Sziasztok!
Már elég régóta olvasgatom csendben itt a fórumot, és úgy tűnik hogy egy álom válhatna valóra, ha találnék valami elfogadható bmw-t 1.5M alatt.
A gond az, hogy ebben az esetben eléggé lenullázom magam anyagilag, úgyhogy pár hónapig jó lenne ha elmenne a gép magától ráfordítás nélkül.
Mindenképp 520i kellene manuális, a színe szinte mindegy. Ha tudtok ilyet esetleg akkor szóljatok, használtautót nézem naponta, csak van egy astrám amit még nem sikerült alpasszolni, ezért be kellene számíttatnom http://www.hasznaltauto.hu/2434880_opel_astra_1993
Amit még kérdeznék, hallottam valami olyasmit, hogy a legnagyobb szívás a bmwn ha a katalizátor elromlik, mert annak kb. 300E HUF a jav. költsége. Ki lehet kerülni valahogy? Tényleg ennyi?
2009.01.25. 13:10
strobi írta:sierraone írta:Sziasztok!
Hát ha GSI lenne az astrád akkor tudnék rá egy tuti vevőt.... LABI szemyélyében...
2009.01.25. 13:17
2009.01.25. 14:18
2009.01.25. 15:27
simi64 írta:1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.
De nincs is olyan messze!!!
Amúgy van a fórumon egy-két-három... kolléga mondjuk Szombathelyről...
Mint például én.
Száz szónak is egy a vége:
Ha gondoljátok szívesen megnézem, csak írjátok meg, hogy mi lenne a fontos, ami még érdekelne.
Annál is inkább, hogy az autó ha jól látom a képen pont a szombathelyi Family-center parkolójában van fényképezve. Még a rendszáma is rémlik, hogy szoktam látni a városban.
Tehát: ha gondoljátok, szívesen...
2009.01.25. 18:49
2009.01.25. 20:28
2009.01.25. 21:06
touring írta:Sziasztok!
Ismeri valamelyikőtök valamelyiket?
http://www.hasznaltauto.hu/2599351_bmw_528ia_2000
http://www.hasznaltauto.hu/2571374_bmw_520ia_2001
Az asszony kiadta parancsba, hogy csak 2000 utáni touringban gondolkozzak. Viszont nála sem jöhet szóba más, csak Bömbi
2009.01.25. 21:57
jackson írta:simi64 írta:1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.
Mint például én.
Ha gondoljátok szívesen megnézem, csak írjátok meg, hogy mi lenne a fontos, ami még érdekelne.
Annál is inkább, hogy az autó ha jól látom a képen pont a szombathelyi Family-center parkolójában van fényképezve. Még a rendszáma is rémlik, hogy szoktam látni a városban.
Szia simi!
Hát ha volnál olyan kedves akkor el tudom küldeni az excel táblázatomat amiben végig lehet irogatni mi van benne és mi hiányzik.
Amúgy állapotra elég ha egy E39-et látott illető ráveti első körben a szemét.
Küldök egy PÜ-t a kontakt adataimmal.
Üdv:
Jackson, akinek most tréningezi az agyát a drága orditó kissebbik gyerek.
2009.01.25. 22:44
simi64 írta:jackson írta:simi64 írta:1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.
Mint például én.
Szia simi!
Hát ha volnál olyan kedves akkor el tudom küldeni az excel táblázatomat amiben végig lehet irogatni mi van benne és mi hiányzik.
Amúgy állapotra elég ha egy E39-et látott illető ráveti első körben a szemét.
Küldök egy PÜ-t a kontakt adataimmal.
Üdv:
Jackson, akinek most tréningezi az agyát a drága orditó kissebbik gyerek.
Ha lefeküdtek már a gyerkőcök, jöhet a Pü.
Majd beszélek Maxival. Ha ráér, megnézzük ketten.
4 szem többet lát
2009.01.25. 23:05
efer írta:touring írta:Sziasztok!
Ismeri valamelyikőtök valamelyiket?
http://www.hasznaltauto.hu/2599351_bmw_528ia_2000
http://www.hasznaltauto.hu/2571374_bmw_520ia_2001
Az asszony kiadta parancsba, hogy csak 2000 utáni touringban gondolkozzak. Viszont nála sem jöhet szóba más, csak Bömbi
egyikben sincs ülésfűtés, ami bőrnél kellemetlen lehet.
mindkettőben alap magnó van, ami némi kívánnivalót hagy maga után...
amúgy lehetnek jók.
2009.01.26. 02:18
sierraone írta:Nem tudom voltatok-e ti már így, de gyakorlatilag hetek óta szétb@sz az ideg, mert nem tudok beszállni a bmwmbe, mert az astrát nem számította be senki, és képtelen vagyok eladni...
550ért vettük, majd 700 lett ráköltve, tök patent, mondom kiszállok belőle olcsón csak menjen mert nagyon kell a bömbi, erre ennyiért sem megy el.. katasztrófa...
Csak lesz valami... a hirdetést már 11000en nézték meg..
2009.01.26. 10:34
simi64 írta:sierraone írta:Nem tudom voltatok-e ti már így, de gyakorlatilag hetek óta szétb@sz az ideg, mert nem tudok beszállni a bmwmbe, mert az astrát nem számította be senki, és képtelen vagyok eladni...
550ért vettük, majd 700 lett ráköltve, tök patent, mondom kiszállok belőle olcsón csak menjen mert nagyon kell a bömbi, erre ennyiért sem megy el.. katasztrófa...
Találtam itt neked egy E39-est:
525 TDS
Még ha 300-al szorzod is az eurot, még úgy sincs fél Mihály!
Ilyen olcsón úgysem találsz sehol!
Vagy egy másik
2009.01.26. 12:06
sierraone írta:simi64 írta:sierraone írta:Nem tudom voltatok-e ti már így, de gyakorlatilag hetek óta szétb@sz az ideg, mert nem tudok beszállni a bmwmbe, mert az astrát nem számította be senki, és képtelen vagyok eladni...
Találtam itt neked egy E39-est:
525 TDS
Még ha 300-al szorzod is az eurot, még úgy sincs fél Mihály!
Ilyen olcsón úgysem találsz sehol!
Vagy egy másik
ennyit megérne nekem simán, csak nem tudom mit kezdjek az astrával. mindig ugyanott kötök ki, hogy nem tudok lépni addig amig el nem megy...
Pedig már lassan végigolvasom az egész fórumot, kinéztem több autót, de nem számítják be.
Mindenképp benzines kell, mert nagyon keveset megyünk, asszony gyesen, én meg 900m-re dolgozom otthontól, úgyhogy vasárnapi autó kell..
Ti mit mondtok 520 vagy 528?
2009.01.26. 12:23