![]() |
2011.03.31. 20:57

2011.03.31. 21:18
2011.03.31. 22:12
2011.04.01. 00:04
LeviM5 írta:
Megvan az örökös fotós!
És a képek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én még másnapos vagyok!!! Lassan józanodom, de a compressor még mindig itt fütyül a fülemben, egész nap.
2011.04.01. 08:02
2011.04.01. 08:08
2011.04.01. 10:31
ArniM5 írta:A BBS kerekkel mi lett?
Eisenmann kipuf is volt, vagy meg van még?
A gép még mindig full és hibátlan kompresszor nélkül is. De így azzal brutál is.
2011.04.01. 10:34
ArniM5 írta:A levegőszűrő az hová került? A képekből ez nem derült ki. Ezt nem értem.
2011.04.01. 10:36
LeviM5 írta:
Megvan az örökös fotós!
És a képek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én még másnapos vagyok!!! Lassan józanodom, de a compressor még mindig itt fütyül a fülemben, egész nap.
2011.04.01. 10:41
LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
Persze, mert a gumid ottmaradt a 8-as on!![]()
Kell még idő kitapasztalni, mivel állíthatom, hogy egy totál más
autód lett mint volt.
Aki emlékszik a Gpower M6-os videóra, na ez olyan volt!!!
Azért így 1g-s gyorsulást mértem!
2011.04.01. 13:05
madox írta:ArniM5 írta:A BBS kerekkel mi lett?
A gép még mindig full és hibátlan kompresszor nélkül is. De így azzal brutál is.
Köszönöm![]()
A kidögő rajta van, a videón is azzal megyek, csak ez egy ilyen szolíd és drága auspuff hehehe![]()
A BBS-ek elmentek, mert mindig is az AC schnitzer volt az álmom, de ha lenne keret, vennék mellé egy olyan BBS-t mint volt, csak 20-asban
2011.04.01. 13:08
madox írta:LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
autód lett mint volt.
Jelentem , tegnap délután már sikerült normális rajtot csinálni, de az élményt nem tudom szavakba önteni, akkorát rántott és ugrott a gép hogy...mérni nem mértük, de sztem igen jó lehetett...
2011.04.01. 13:34
ArniM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
autód lett mint volt.
Jelentem , tegnap délután már sikerült normális rajtot csinálni, de az élményt nem tudom szavakba önteni, akkorát rántott és ugrott a gép hogy...mérni nem mértük, de sztem igen jó lehetett...
Ez a állórajt teszi tönkre legjobban az autót. Kuplung szilentek stb. Tudom, hogy erősebb a gyárinál, de ...
Úgy tudom a E60 M5 ben sem engedi a rajt programot használni csak bizonyos időközönként.
2011.04.01. 14:46
szekeres írta:ArniM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
autód lett mint volt.
Ez a állórajt teszi tönkre legjobban az autót. Kuplung szilentek stb. Tudom, hogy erősebb a gyárinál, de ...
Úgy tudom a E60 M5 ben sem engedi a rajt programot használni csak bizonyos időközönként.
+ bizonyos darabszámban. Utána ugrott a garancia is.
2011.04.01. 14:59
2011.04.01. 15:26
LeviM5 írta:Roli legközelebb motorozz el erre.
Nyomunk compressorM5 vs Hayabusa gyorsulást. Az a gsxr is de szép volt, nagy álmom...
2011.04.01. 15:51
ArniM5 írta:madox írta:LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
autód lett mint volt.
2011.04.01. 17:10
madox írta:ArniM5 írta:A BBS kerekkel mi lett?
Köszönöm![]()
A kidögő rajta van, a videón is azzal megyek, csak ez egy ilyen szolíd és drága auspuff hehehe![]()
A BBS-ek elmentek, mert mindig is az AC schnitzer volt az álmom, de ha lenne keret, vennék mellé egy olyan BBS-t mint volt, csak 20-asban
2011.04.01. 17:16
ArniM5 írta:KÉP
kemény lenne a gép 20"-on
2011.04.01. 17:35
Gabii írta:ArniM5 írta:KÉP
kemény lenne a gép 20"-on
Nekem jobban bejönne,ha nem lenne ekkora pereme a felninek..