Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.31. 20:57

KépKép
KépKép

2011.03.31. 21:18

Nagyszerűűűű!
:taps: :franko: bmwdance

2011.03.31. 22:12

bmw520ds írta:Kaja utáni csendélet
Bacsi, Gabi, Levi, Ati.
Részegek szemszögéből
Egyforma lóerőnél, vajon ki melyiket vinné el egy körre???

Megvan az örökös fotós! :wink:
És a képek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én még másnapos vagyok!!! Lassan józanodom, de a compressor még mindig itt fütyül a fülemben, egész nap. :D

2011.04.01. 00:04

LeviM5 írta:

És a képek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én még másnapos vagyok!!! Lassan józanodom, de a compressor még mindig itt fütyül a fülemben, egész nap. :D

Srácok!

Köszönöm a képeket és a videókat. Óriási élmény még így is. :wink:
Döbbenetesen kemény vasak mind hang, mind teljesítmény szempontjából!

Tessék rájuk nagyon vigyázni! :)

2011.04.01. 08:02

A levegőszűrő az hová került? A képekből ez nem derült ki. Ezt nem értem.

.............

2011.04.01. 08:08

Gyönyörű....................................... :taps: :franko: :buek2

2011.04.01. 10:31

ArniM5 írta:A BBS kerekkel mi lett?

Eisenmann kipuf is volt, vagy meg van még?

A gép még mindig full és hibátlan kompresszor nélkül is. De így azzal brutál is.

Köszönöm :D

A kidögő rajta van, a videón is azzal megyek, csak ez egy ilyen szolíd és drága auspuff hehehe :D

A BBS-ek elmentek, mert mindig is az AC schnitzer volt az álmom, de ha lenne keret, vennék mellé egy olyan BBS-t mint volt, csak 20-asban :D

2011.04.01. 10:34

ArniM5 írta:A levegőszűrő az hová került? A képekből ez nem derült ki. Ezt nem értem.

Lent, a jobb első dobbetét mögött, nem látható, a fékhűtés rendszeren keresztül lélegzik Ő is :D

2011.04.01. 10:36

LeviM5 írta:

Egyetértek, mind a videók, mind a fotók nagyszerűek lettek, köszönjük Gabor, de az egész nap igen jól sikerült, remélem hamarosan csinálunk megint egy ilyet :D Szeretném ha megint remegne a kezem-lábam :D

2011.04.01. 10:41

LeviM5 írta:Madox: nem tudtunk elindulni???
Persze, mert a gumid ottmaradt a 8-as on! :lol:

Kell még idő kitapasztalni, mivel állíthatom, hogy egy totál más
autód lett mint volt.

Aki emlékszik a Gpower M6-os videóra, na ez olyan volt!!!

Azért így 1g-s gyorsulást mértem! :wink:

Jelentem , tegnap délután már sikerült normális rajtot csinálni, de az élményt nem tudom szavakba önteni, akkorát rántott és ugrott a gép hogy...mérni nem mértük, de sztem igen jó lehetett...

2011.04.01. 13:05

madox írta:

A gép még mindig full és hibátlan kompresszor nélkül is. De így azzal brutál is.

A kidögő rajta van, a videón is azzal megyek, csak ez egy ilyen szolíd és drága auspuff hehehe :D

A BBS-ek elmentek, mert mindig is az AC schnitzer volt az álmom, de ha lenne keret, vennék mellé egy olyan BBS-t mint volt, csak 20-asban :D

Meg én lilás színű D2 féknyeregre emlékszek nem pirosra ??? (ez a piros nagyon tetszik)

2011.04.01. 13:08

madox írta:

autód lett mint volt.

Jelentem , tegnap délután már sikerült normális rajtot csinálni, de az élményt nem tudom szavakba önteni, akkorát rántott és ugrott a gép hogy...mérni nem mértük, de sztem igen jó lehetett...

Ez a állórajt teszi tönkre legjobban az autót. Kuplung szilentek stb. Tudom, hogy erősebb a gyárinál, de ...
Úgy tudom a E60 M5 ben sem engedi a rajt programot használni csak bizonyos időközönként.

2011.04.01. 13:34

ArniM5 írta:
madox írta:

autód lett mint volt.

Ez a állórajt teszi tönkre legjobban az autót. Kuplung szilentek stb. Tudom, hogy erősebb a gyárinál, de ...
Úgy tudom a E60 M5 ben sem engedi a rajt programot használni csak bizonyos időközönként.

+ bizonyos darabszámban. Utána ugrott a garancia is.

2011.04.01. 14:46

szekeres írta:
ArniM5 írta:
madox írta:

autód lett mint volt.

+ bizonyos darabszámban. Utána ugrott a garancia is.

Urban Legend.
Direkt megkérdeztem a Nagykanizsai Automobile Centerben az üzletvezetőt erről a dologról régebben.
Ő mondta nekem, hogy nincs ilyen korlátozás.
A Totalcar teszten azt is írták, hogy ez egy szar dolog, mert a 20. hülyegyerekrajt után letiltott a rendszer.
Erre azt mondta a BMW-s srác, hogy nem örökre tilt le, csak egyes alkatrészek túlterhelésének elkerülése érdekében tiltja le ezt a funkciót ideiglenesen.
Gondolom nem arra találták ki, hogy minden piros lámpánál ezzel jaszkarizzon a tulajdonos.

2011.04.01. 14:59

Roli legközelebb motorozz el erre.
Nyomunk compressorM5 vs Hayabusa gyorsulást. Az a gsxr is de szép volt, nagy álmom... :wink:

2011.04.01. 15:26

LeviM5 írta:Roli legközelebb motorozz el erre.
Nyomunk compressorM5 vs Hayabusa gyorsulást. Az a gsxr is de szép volt, nagy álmom... :wink:

Hayabusát eladtam tavaly előtt.
Tavaly vettem egy K3-as Gsx-r 1000-t én is.
Hát mit mondjak.......... szerintem a gixxer motorban olyan, mint autóban az M5, csak itt kevesebb pénzből érezheted át az élményt. (3 sec körül 0-100 km/h és 8 sec 0-200 km/h - állórajtból). Kettőben simán gázra jön fel kerékre, így simán előzheted a sort keréken 160-nal.
Na ez az extrem sport, nem a bándzsi jumping :!: :wink:
Én sajnos kicsit parkolópályán vagyok, egyenlőre csak nézegetem a vasat, de nyáron jó lenne valamit összehozni.
Elhívom a Gsx-r-es cimborámat is, asszem ő elkeni a szátokat :D

2011.04.01. 15:51

ArniM5 írta:
madox írta:

autód lett mint volt.

ne hasonlítsuk ezt az E60 M5-höz ! Remélem nem sértek meg senkit de az az autó minőségileg egy nagy rakás... :D

Az E39-ben szinte minden sokkal jobb anyagokból van építve és én még ezeket is feljavítottam, amit tudtam ! Persze ez nem azt jelenti, hogy éjjel - nappal 0-ról gyorsulok mint a hüje gyerekek, de muszáj letesztelni mit megy úgy :D

2011.04.01. 17:10

madox írta:

Kép

kemény lenne a gép 20"-on

2011.04.01. 17:16

ArniM5 írta:KÉP

Nekem jobban bejönne,ha nem lenne ekkora pereme a felninek.. :)

2011.04.01. 17:35

Gabii írta:
ArniM5 írta:KÉP

Nekem jobban bejönne,ha nem lenne ekkora pereme a felninek.. :)

Valahol el kell férnie az úthengereknek! Szerintem ennél már a doblemeztől a sárvégő peremig ér a gumi. 8O
Hozzászólás küldése

VigLink badge