![]() |
2008.07.16. 08:17
GSE írta:bereznai írta:Kaya írta:Labi írta:GSE írta:Helo minden e39 kedvelőnek!!
Olyan problémával fordulok hozzátok h a minap történt velem egy kis affér a kocsival, vagyis állt a garázsban a kocsi miközben cd-t akartam cserélni benne és tudtommal azt lehet olyankor is mikor nincs se bedugva a kulcs se gyújtáson a kocsi, viszont most meglepetésemre a cd-t kiadta az újat bevette...és megnyomtam a rádió felkapcsoló gombot és elindult a lejátszás csakhogy a rádió képernyője sötét maradt.Aztán gyorsan kulcs be rá a gyújtás, de semmi, minden ugyanolyan sötét, vagyis műszerfal működik háttér világítás működik, mármint a gomboké is csak a éppen a rádió display nem...és a lényeg h mikor nincs gyújtáson és megnyomom a rádió felkapcsolását akkor a tel gomb mellett villanik 2 led egyik pirosan másik sárgán, ugyanez ha gyújtáson van...teszek fel képet is róla h miről is beszéltem...aki valahogy tudna segíteni nagyon megköszönném...jah és még annyi ha gyújtáson van a kocsi vagy be van startolva szól a rádió de se hangot, semmit nem lehet a rajta állítani, szintén cd-vel ugyanez, se hang se kiírás a képernyőn pedig biztosítékokat mindet kicseréltem..
kössz előre is
nekem egyszer volt ehhez hasonló hibám. ..de amikor kikapcsoltam a rádiót, majd gyujtás le, majd vissza és a rádió ismét bekapcsoltam, akkor minden visszaállt a helyére. ...de csak egyszer produkálta és így helyre is jött.
szerintem akku saru le, majd nemsoká föl.
99% hogy helyrejön.
nekem hasonló problémám volt és ott az volt a baj, hogy az aksi kezdte megadni magát! Az elején csak a kijelző ment el aztán már be se kapcsolt a rádió. Nézd meg az aksit, hogy van-e benne elég szufla. Amúgy semmit sem lehetett észrevenni, hogy szarakodott az aksi
Köszi a válaszokat, próbáltam levenni a sarukat, kb 20 percet vártam, aztán vissza, sajna semmit nem segített, jah és amit akkor mikor írtam ide először nem vettem észre h a parkolószenzor nem kapcsol be magától mikor r-be rakom, és a tolatólámpa sem, valamint a lámpamagasságállítás sem jó mert annyira lefele visznek a xenonok h nemlátni semmit sem, és bent a műszerfalon pedig index ill. távfény jelző sem világít ha bekapcsolom, viszont kívül megy mind a kettő, holnap viszem szervizbe, megkérdeztem egyik ismerőst azt mondta neki volt pont ugyanilyen, azt mondta h csak valami kis hiba volt, olcsón csinálták, viszont nem nagyon tudta mit cseréltek.
Ha lesz eredmény akkor mindenképp megírom nektek hátha valakivel előfordul ugyanilyen és akkor talán segíthet valamit az én tapasztalatom...üdv mindenki
2008.07.16. 10:14
2008.07.16. 10:37
duc írta:Sziasztok,
egy gyors kérdés: a jobb hátsó ablakom nem megy le teljesen, hanem agy koppanás kíséretében megáll 2 cenire a teljes eltűnéstől. (520i limo)
Ha valaki tudja a tünetek alapján mi a gáz, kérem ossza meg...
Köszönöm!
2008.07.16. 11:04
2008.07.16. 11:43
pityke írta:Sziasztok!
Kérdés a következő beinditás után hangos kopogás hallatszik kb 5 mp-ig aztán semmi de az is csak akkor ha megy a klíma, mindegy hogy állok megyek, előre hátra, szerintetek?
Más!
Hiba:A mostani jó kis esők után álla a lábam alatt a viz ,nem nyirkos, frankón áll a viz, na hiderázás kerülget, elkezdem tapogatni lebontom a burkolatot,nos a féknél ahol a matéria kimegy a motortérbe csurom viz a lemez a szőnyeg, meg az a szigetelőcucc.
De honnan jön a lé????
Megoldás: A szélvédő alsó takaró müanyag lapja szétrohadt, megette az idő vasfoga mállik szét, aláfolyik a víz lecsurog a tűzfalon, be az utastérbe. Véletlenül vettem észre csak mert beesett a kulcs az ülés alá,tudniilk gumiszőnyeg van benne az meg olyan passzos hogy takar mindenhol, ugyhogy ki tudja mióta ázik.
A motyó 9800 huf hozzá egyébként.
2008.07.16. 14:33
Kérdés a következő beinditás után hangos kopogás hallatszik kb 5 mp-ig aztán semmi de az is csak akkor ha megy a klíma, mindegy hogy állok megyek, előre hátra, szerintetek?
Más!
Hiba:A mostani jó kis esők után álla a lábam alatt a viz ,nem nyirkos, frankón áll a viz, na hiderázás kerülget, elkezdem tapogatni lebontom a burkolatot,nos a féknél ahol a matéria kimegy a motortérbe csurom viz a lemez a szőnyeg, meg az a szigetelőcucc.
De honnan jön a lé????
Megoldás: A szélvédő alsó takaró müanyag lapja szétrohadt, megette az idő vasfoga mállik szét, aláfolyik a víz lecsurog a tűzfalon, be az utastérbe. Véletlenül vettem észre csak mert beesett a kulcs az ülés alá,tudniilk gumiszőnyeg van benne az meg olyan passzos hogy takar mindenhol, ugyhogy ki tudja mióta ázik.
2008.07.16. 16:13
MChris írta:duc írta:Sziasztok,
egy gyors kérdés: a jobb hátsó ablakom nem megy le teljesen, hanem agy koppanás kíséretében megáll 2 cenire a teljes eltűnéstől. (520i limo)
Köszönöm!
Szia!
Szerintem vedd le az ajtókárpitot (nem vészes,alulról kezd) és akkor látni fogod mibe akad el.
2008.07.16. 18:31
MChris írta:duc írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Szia!
Szerintem vedd le az ajtókárpitot (nem vészes,alulról kezd) és akkor látni fogod mibe akad el.
2008.07.16. 20:40
2008.07.17. 09:30
Más!
De honnan jön a lé????
2008.07.17. 09:42
strobi írta:pityke írta:Sziasztok!
Más!
De honnan jön a lé????
Ez a hangot két dolog miatt csinálhatja a hidrotőkéd...
Már sok kilóméter van az olajodban illetve "kevés olaj" van a motorban..![]()
A másik dolog pedig,hogy túl "vékony" illetve hig olajat használsz és leállásnál elengedi a hidrotőke az olajat... rakjál bele 10W - ??
2008.07.17. 09:50
2008.07.17. 19:04
2008.07.17. 20:47
Sszoke írta:Sziasztok. Olyan gondom van,h nemrég cseréltem ac pumpát és tartály azon oldalán szárazra kitudja szívni a tartályt. a rendszer meg úgy van megoldva,h mindkét tartályból szívja az anyagot de ha valameik kiürül akkor falso levegőt szív. Az ac még szárazon is bekapcsol.miért? ez a kérdés. ez sokmindenkinek így van aki csak rátankol 15liter környékén. vagy az ac pumpálya rosz vagy valamiért nemtudja a számitógép,h mikor kell megálítani az ac pumpát. ha a bcn nézem a tartályokat folyamatossan. es ahogy 00liter re ér a jobb oldali tartály mar tudom,h par kilométer és megál az auto.
2008.07.17. 20:54
2008.07.17. 21:03
Tones írta:Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a műszerfalon ahol vannak a visszajelző ledek hogy mennyit lehet menni még a kocsival, előtte megjelent egy kockában egy kis óra! Ez mit jelent? Minden inditáskor ott van a kis visszajelzők előtt!
Remélem tudtok segíteni!
Üdv. Tones
2008.07.17. 21:33
Labi írta:Tones írta:Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a műszerfalon ahol vannak a visszajelző ledek hogy mennyit lehet menni még a kocsival, előtte megjelent egy kockában egy kis óra! Ez mit jelent? Minden inditáskor ott van a kis visszajelzők előtt!
Remélem tudtok segíteni!
Üdv. Tones
2008.07.17. 21:39
Vader-1 írta:Labi írta:Tones írta:Üdv. Mindenkinek!
Remélem tudtok segíteni!
Üdv. Tones
az a szervízintervallum kijelzője. fékolajcserét kér. úgy tűnik elmúlt két év és újra kell cserélni.
ha a zöld ledek is eltűnnek, akkor motorolaj és egyéb szűrőcsere is kell.
üdv
Szia Labi!
Nekem is volt ilyen kis óra,háromnegyed 12-öt mutatott,meg kiirta,hogy INSPECTION.
Ez a kis óra csak a fékolajcserére vonatkozik,vagy másra is?
Köszi![]()
a fékolajra érti csak és két évente kell .... azt jelzi. ha a ledek eltűnnek, akkor kell a pollen, benzin, olajszűrő, motorolaj cseréjét elvégezni.
hali
2008.07.17. 22:17
2008.07.18. 21:28