![]() |
2014.11.23. 13:08
Gyuresz E39 525 írta:Sajnos ezt úgy nem lehet :/
2014.11.24. 21:57
2014.11.24. 22:05
frontlynaz írta:Sziasztok, adott egy 525 TDS még a nyáron vettem, már akkor is szembetünt hogy valószinüleg hegesztett visco-s mivel direktbe hajt a ventillátor állandóan, nyáron nemis volt baj vele, de most télen egyszerüen nem melegszik be rendesen a motor (feltételezem a fix visco miatt) a mutató nem megy tovább a kék rész végétől menetközben ( a mutato jó müszerfal teszten rendesen mozog)
Járó motornál a ventillátort nem lehet lefogni, ha nincs beindítva tudom forgatni.
A kérdés a következő betudható eza 'nem melegedés' csak a visconak? vagy esetleg a termosztát rossz és állandóan nyitva van?
Gépen volt nagyszervízkor ott erre vonatkozó hibakód nem volt.
2014.11.24. 22:06
frontlynaz írta:Sziasztok, adott egy 525 TDS még a nyáron vettem, már akkor is szembetünt hogy valószinüleg hegesztett visco-s mivel direktbe hajt a ventillátor állandóan, nyáron nemis volt baj vele, de most télen egyszerüen nem melegszik be rendesen a motor (feltételezem a fix visco miatt) a mutató nem megy tovább a kék rész végétől menetközben ( a mutato jó müszerfal teszten rendesen mozog)
Járó motornál a ventillátort nem lehet lefogni, ha nincs beindítva tudom forgatni.
A kérdés a következő betudható eza 'nem melegedés' csak a visconak? vagy esetleg a termosztát rossz és állandóan nyitva van?
Gépen volt nagyszervízkor ott erre vonatkozó hibakód nem volt.
2014.11.25. 07:18
2014.11.25. 11:43
kzolee írta:A viszkót úgy is lehet ellenőrizni, hogy egy összetekert újságot nyomsz oda a lapátokhoz, nem muszáj öncsonkítani.
2014.11.25. 11:47
jlaci74 írta:kzolee írta:A viszkót úgy is lehet ellenőrizni, hogy egy összetekert újságot nyomsz oda a lapátokhoz, nem muszáj öncsonkítani.
De Zoli! Az internet világában nincs mindenkinél újság, viszont az ujjaid mindig kéznél vannak ...
2014.11.25. 13:59
2014.11.25. 14:26
zolicey írta:Sziasztok!
Szerintetek miért nincs hátul ködlámpám? A Lámpa csatlakozojára nem jut villany.egyik oldalt se.
2014.11.25. 15:30
2014.11.25. 18:54
Jerry írta:zolicey írta:Sziasztok!
Szerintetek miért nincs hátul ködlámpám? A Lámpa csatlakozojára nem jut villany.egyik oldalt se.
1: szar a ködlámpa kapcsolód
2: szar az LCM modulod
2014.11.25. 20:12
gumikacsa83 írta:Jerry írta:zolicey írta:Sziasztok!
Szerintem kezdj a biztikkel, majd az ajtó átvezető kábeleivel. Ha valahol gikszer van, akkor egyes típusok lekapcsolják a villanyt, így nem fogsz mérni semmit sem nem... De akkor sem, ha kiveszed az izzót, és úgy mérsz. Ha kapcsolod a ködlámpát, a műszerfalon a visszajelző világít? Ha igen, kapcsoló kizárva.
2014.11.25. 20:29
2014.11.25. 21:29
zolicey írta:gumikacsa83 írta:Jerry írta:zolicey írta:Sziasztok!
Szerintem kezdj a biztikkel, majd az ajtó átvezető kábeleivel. Ha valahol gikszer van, akkor egyes típusok lekapcsolják a villanyt, így nem fogsz mérni semmit sem nem... De akkor sem, ha kiveszed az izzót, és úgy mérsz. Ha kapcsolod a ködlámpát, a műszerfalon a visszajelző világít? Ha igen, kapcsoló kizárva.
Köszönöm!
A kapcsolo jo.
A modul az a potkerék alatt van?
Az akkumulátor feletti biztosítékot nézzem?
2014.11.25. 21:34
2014.11.27. 16:12
2014.11.27. 16:58
Speedmaster írta:Üdv! A műszerfalamon fekszenek a mutatók board is halott csak a kipörgésgátlóról van visszajelzés meg a távolsági fényszóróról az ellenőrzőfények indításnál reagálnak ilyenkor mi a teendő hallottam valami 3voltos elemről vagy biztosíték csere?
2014.11.27. 20:31
Jerry írta:zolicey írta:gumikacsa83 írta:Jerry írta:zolicey írta:Sziasztok!
Köszönöm!
A kapcsolo jo.
A modul az a potkerék alatt van?
Az akkumulátor feletti biztosítékot nézzem?
Ajtó átvezető kábel? De hiszen a rendszámvilágítása és csomagtartó zárja jó. Legalábbis arra nem panaszkodott zolicey. SEDAN.![]()
Az LCM modul az anyós oldali A oszlopon van, nagyjából a kesztyűtartó magasságában.
De előbb tényleg a biztiket nézd meg!
2014.11.27. 21:15
2014.11.27. 21:28
gumikacsa83 írta:Hol lax?