![]() |
2009.01.18. 21:09
Labi írta:Zatrok! igazán nem akarom elvinni a beszélgetést, meg offolni sem akarok, de azért reagálnak így az írásodra, mert olyan kijelentéseid vannak, melyek megütik az ember fülét. nem kell ezeket az autókat hetente vmi miatt bütykölni. én attól félek, hogy te egy olyan példányt fogtál ki, aminek az előélete nem egyezik a vásárlásnál veled közöltekkel. ...lehet...mondom, nem biztos hogy így van!
a másik: nekem van egy sx4-em. másfél éves és nemrég konkréten nem lehetett elindítani, ami azért kellemetlen, mert a két ünnep közt halt meg és két hétig használhatatlanná vált!
ezzel nem húzom le a japán autókat, csak ne általánosítsunk!!
world peace
2009.01.18. 21:27
zatrok írta:Labi írta:Zatrok! igazán nem akarom elvinni a beszélgetést, meg offolni sem akarok, de azért reagálnak így az írásodra, mert olyan kijelentéseid vannak, melyek megütik az ember fülét. nem kell ezeket az autókat hetente vmi miatt bütykölni. én attól félek, hogy te egy olyan példányt fogtál ki, aminek az előélete nem egyezik a vásárlásnál veled közöltekkel. ...lehet...mondom, nem biztos hogy így van!
a másik: nekem van egy sx4-em. másfél éves és nemrég konkréten nem lehetett elindítani, ami azért kellemetlen, mert a két ünnep közt halt meg és két hétig használhatatlanná vált!
world peace
Na ez legyen az utolsó ebben a felesleges témában,de egyrészt én még arró a hagyományos swiftről beszélek ami a világból kimegy,mert nincs benne semmi elektronika és nincs ami tönkremenjen,de ezért is mondtam ,hogy valóban nem lehet összehasonlítani,mert nincs benne elktromos roló és ülés,így biztos nem megy tönkre.De azért abban egyetértünk ugye,hogy nem azért van itt több 1000 oldal teleírva,mert soha semmi baj nincs velük? Mellesleg a főnököm fél éves 26 milliós S merciét most vitte el negyedszer a trailer,ugyh ehhez képest az én problémáim .............
2009.01.18. 21:37
MChris írta:zatrok írta:Labi írta:Zatrok! igazán nem akarom elvinni a beszélgetést, meg offolni sem akarok, de azért reagálnak így az írásodra, mert olyan kijelentéseid vannak, melyek megütik az ember fülét. nem kell ezeket az autókat hetente vmi miatt bütykölni. én attól félek, hogy te egy olyan példányt fogtál ki, aminek az előélete nem egyezik a vásárlásnál veled közöltekkel. ...lehet...mondom, nem biztos hogy így van!
world peace
Na ez legyen az utolsó ebben a felesleges témában,de egyrészt én még arró a hagyományos swiftről beszélek ami a világból kimegy,mert nincs benne semmi elektronika és nincs ami tönkremenjen,de ezért is mondtam ,hogy valóban nem lehet összehasonlítani,mert nincs benne elktromos roló és ülés,így biztos nem megy tönkre.De azért abban egyetértünk ugye,hogy nem azért van itt több 1000 oldal teleírva,mert soha semmi baj nincs velük? Mellesleg a főnököm fél éves 26 milliós S merciét most vitte el negyedszer a trailer,ugyh ehhez képest az én problémáim .............
El kell adni,elektronika nélküli autót már ugyse találsz,de ha mégis akkor van benne relé,majd az szivat akkor meg,viszont jobb mert nincs bus-rendszer és így keresgeni kell a hibát,mert diag nem mondja meg.
Véleményedet tisztelben tartom,és elfogadom,a negativ vélemény is vélemény,gondolom más klub oldalon nincs ennyi irás és ott minden rózsaszin,bár a beirosok nagyrész ismétlődik mert keresés nem használatos és inkább beírják megint és megint és válaszolnak rá megint és megint.
2009.01.18. 21:43
zatrok írta:MChris írta:zatrok írta:Labi írta:Zatrok! igazán nem akarom elvinni a beszélgetést, meg offolni sem akarok, de azért reagálnak így az írásodra, mert olyan kijelentéseid vannak, melyek megütik az ember fülét. nem kell ezeket az autókat hetente vmi miatt bütykölni. én attól félek, hogy te egy olyan példányt fogtál ki, aminek az előélete nem egyezik a vásárlásnál veled közöltekkel. ...lehet...mondom, nem biztos hogy így van!
world peace
El kell adni,elektronika nélküli autót már ugyse találsz,de ha mégis akkor van benne relé,majd az szivat akkor meg,viszont jobb mert nincs bus-rendszer és így keresgeni kell a hibát,mert diag nem mondja meg.
Véleményedet tisztelben tartom,és elfogadom,a negativ vélemény is vélemény,gondolom más klub oldalon nincs ennyi irás és ott minden rózsaszin,bár a beirosok nagyrész ismétlődik mert keresés nem használatos és inkább beírják megint és megint és válaszolnak rá megint és megint.
Ez így van ,remek társaság és jó,hogy van ilyen és ,hogy mindenki segíteni akar a másiknak. Nincs negatív véleményem,sajnos ezek tények,mert sok kis hülyeség előfordul a kocsimon és a kocsitokon ami persze lehet,hogy sok az előző gazdájának a hanyagsága miatt van és ez valóban nem a kocsi hibája.De ,mint mondtam , ami nincs benne az nem is romlik el,így marad a holnapi ABS jeladó kiméricskélés!!!
2009.01.18. 21:51
2009.01.18. 22:23
MChris írta:zatrok írta:MChris írta:zatrok írta:Labi írta:Zatrok! igazán nem akarom elvinni a beszélgetést, meg offolni sem akarok, de azért reagálnak így az írásodra, mert olyan kijelentéseid vannak, melyek megütik az ember fülét. nem kell ezeket az autókat hetente vmi miatt bütykölni. én attól félek, hogy te egy olyan példányt fogtál ki, aminek az előélete nem egyezik a vásárlásnál veled közöltekkel. ...lehet...mondom, nem biztos hogy így van!
world peace
Ez így van ,remek társaság és jó,hogy van ilyen és ,hogy mindenki segíteni akar a másiknak. Nincs negatív véleményem,sajnos ezek tények,mert sok kis hülyeség előfordul a kocsimon és a kocsitokon ami persze lehet,hogy sok az előző gazdájának a hanyagsága miatt van és ez valóban nem a kocsi hibája.De ,mint mondtam , ami nincs benne az nem is romlik el,így marad a holnapi ABS jeladó kiméricskélés!!!
Ez így van nincs is mit tagadni rajta,öszintén sajnálom ha valakinek gondja,nekem is volt és tudom milyen rossz érzés,remélem minnél elöbb megoldodik a gondod,és ha már ABS és emlitetted a forrasztás hanyagságát akkor nem te vagy az egyetlen,sajna most találtam csak rá:
http://www.e39.hu/keptar/index.php?cat=10105
esetleg ha még "aktiv" a társ lehet tud neked okosat mondani.
2009.01.18. 23:18
LeviM5 írta:
Srácok, ahány ember annyi vélemény, és ez így jó!
De azt mindenkinek tudni kell, hogy ha egy új korában 10-20-25 millás kocsit megveszel 2-3 milla körül, azzal valószínűleg lesz dolog, és költeni kell rá!!! Ezt mérlegelni kell a vásárláskor. Nem logikus, hogy minnél több az extra annál nagyobb az esély, hogy valami elromlik??? És a javítás, mivel egy "prémium" márkáról van szó ez elég drága. De aki ilyen autót vesz annak tudnia kell ezt, és bevállalja. Kézi ülésben nincs motor, ergo nem romlik el. Én cseréltem vízpumpát, hegyalja úton állt le, dugót okoztam, szívás. Kardánt, nem bírja az 500 Nm-t. Ac-t is, ezek önmagukban közel 500ezer. De egy percig nem gondoltam, hogy szar autó!!!! Ezek használattól függő dolgok, kellemetlen, de elkell fogadni. Egy 10 éves kocsinál bármi előjöhet, apróbb-nagyobb dolog. És akkor bütykölni kell. Vagy venni koreai kocsit 7év garival, és 7 évente cserélni újra. Sajnos a legtöbben nem az 1. tulajok vagyunk, és nem tudni mit kapott az autó elöttünk. Ha holnap 1 millát kéne ráköltenem, belerokkannék, de akkor sem tartanám szarnak, mégiscsak olyan értékhez jutottam töredék áron, amiről más csak álmodozik...
2009.01.18. 23:32
strobi írta:LeviM5 írta:
De azt mindenkinek tudni kell, hogy ha egy új korában 10-20-25 millás kocsit megveszel 2-3 milla körül, azzal valószínűleg lesz dolog, és költeni kell rá!!! Ezt mérlegelni kell a vásárláskor. Nem logikus, hogy minnél több az extra annál nagyobb az esély, hogy valami elromlik??? És a javítás, mivel egy "prémium" márkáról van szó ez elég drága. De aki ilyen autót vesz annak tudnia kell ezt, és bevállalja. Kézi ülésben nincs motor, ergo nem romlik el. Én cseréltem vízpumpát, hegyalja úton állt le, dugót okoztam, szívás. Kardánt, nem bírja az 500 Nm-t. Ac-t is, ezek önmagukban közel 500ezer. De egy percig nem gondoltam, hogy szar autó!!!! Ezek használattól függő dolgok, kellemetlen, de elkell fogadni. Egy 10 éves kocsinál bármi előjöhet, apróbb-nagyobb dolog. És akkor bütykölni kell. Vagy venni koreai kocsit 7év garival, és 7 évente cserélni újra. Sajnos a legtöbben nem az 1. tulajok vagyunk, és nem tudni mit kapott az autó elöttünk. Ha holnap 1 millát kéne ráköltenem, belerokkannék, de akkor sem tartanám szarnak, mégiscsak olyan értékhez jutottam töredék áron, amiről más csak álmodozik...
Ehhez nem tudok hozzá szólni mert teljesen úgy gondolkozol a témában mint én...![]()
![]()
2009.01.18. 23:34
2009.01.18. 23:35
strobi írta:LeviM5 írta:
Ehhez nem tudok hozzá szólni mert teljesen úgy gondolkozol a témában mint én...![]()
![]()
2009.01.18. 23:40
Labi írta:S6???cseréltél Aúdira, vagy mi
![]()
2009.01.18. 23:47
MChris írta:Labi írta:S6???cseréltél Aúdira, vagy mi
![]()
Te![]()
sor6
2009.01.19. 00:01
LeviM5 írta:MChris írta:Labi írta:S6???cseréltél Aúdira, vagy mi
![]()
Te![]()
sor6
Nem kell, hogy bevegyünk: 2008.04.02-óta benne vagy!
2009.01.19. 00:06
simi64 írta:LeviM5 írta:MChris írta:Labi írta:S6???cseréltél Aúdira, vagy mi
![]()
Te![]()
sor6
Amióta figyelem ezt a fórumot, minden veszekedésnek a vége ez:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
és:
2009.01.19. 00:10
LeviM5 írta:MChris írta:Labi írta:S6???cseréltél Aúdira, vagy mi
![]()
Te![]()
sor6
2009.01.19. 00:11
2009.01.19. 00:16
2009.01.19. 13:04
Oldboy írta:.....Sajnos a legtöbben nem az 1. tulajok vagyunk, és nem tudni mit kapott az autó elöttünk. Ha holnap 1 millát kéne ráköltenem, belerokkannék, de akkor sem tartanám szarnak, mégiscsak olyan értékhez jutottam töredék áron, amiről más csak álmodozik......
Az utóbbi idők legszebb hitvallása a márkáról!
Levi bácsi, magam részéről kiosztom neked a "Hűség és Márka Becsület Nagykeresztjét"!
Oldboy!
2009.01.20. 21:08
2009.01.20. 21:23
Schnitzer írta:Sziasztok.Tud-e valaki ajánlani valami szép-és jó állapotú 523,-528-at eladót.Vagy láttatok-e valahol valami szép darabot????
![]()
Erről mi a véleményetek?????????Valami infó róla.Ismeri-e valaki?????????
http://www.hasznaltauto.hu/2664567_bmw_528i_1999