Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2015.05.10. 00:26

admin írta:
rockerekhu írta:
admin írta:
PeterE39 írta:
kopasze-28 írta:hátsó ülés h tudom felszedni?csavarozva van?

Az első részét megemelve kipattintható.

Touringnál csavar fogja.4db imbusz.

Akkor hogy is van ez adatlapon Sedan szerepel nem touring;) Es anno e39 az enyem ki patintos volt face eloti Touring es a mostani is az..Vagy mind a 2 nel hianyzik valamilyen alkatresz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Max ha nincs kutya hálód akkor lehetséges.Mert van olyan touring amiben csak a csomagtér roló van ha jól emlékszem de ez nem biztos.

Mert ha lehajtod az üléseket és kiveszed a rolót azt betudod csúsztatni az ülésen lévő sínbe és a hálót a mennyezeten lévő tartóba akasztod. Remélem érthető :) Ha nem max holnap lefotózom miről beszélek.

E61 ben nincsen halom e39 ben van es igy mar tudom mirol van szó, de csavara nem emlekszem mindegy,itt mindig tanulni valamit :)

2015.05.10. 02:55

rockerekhu írta:E61 ben nincsen halom e39 ben van es igy mar tudom mirol van szó, de csavara nem emlekszem mindegy,itt mindig tanulni valamit :)

Le kell pattintani a muanyag burkolatot a tarto sinrol, alatta vannak a csavarok.

2015.05.10. 11:40

morv írta:
rockerekhu írta:E61 ben nincsen halom e39 ben van es igy mar tudom mirol van szó, de csavara nem emlekszem mindegy,itt mindig tanulni valamit :)

Le kell pattintani a muanyag burkolatot a tarto sinrol, alatta vannak a csavarok.

Aaaaaaaa en huje barom tudom mar.leeset mar nagyon at van alva az agyam e61 re ezzel tobbet szivok mint az e39 anno

2015.05.10. 13:52

rockerekhu írta:ezzel tobbet szivok mint az e39 anno

"Az ifjúság nem garancia, csak lehetőség az innovációra..." :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: rockerekhu
Értékelés: 4.76%

2015.05.10. 21:40

ma reggel bütykőltem kicsit :mrgreen: ülést felszedtem,jeladót megtaláltam,csatit lehúztam,megpr.am kiszedni a jeladót de ahogy megmozdítottam már ki is csordúlt a gázolaj,kevéske,vissza raktam mindent,akksi berak,gyújtás ráad,és láss csodát,telit mutat a tank :franko: :franko: öröm bodottá :roker:

2015.05.10. 22:47

kopasze-28 írta:ma reggel bütykőltem kicsit :mrgreen: ülést felszedtem,jeladót megtaláltam,csatit lehúztam,megpr.am kiszedni a jeladót de ahogy megmozdítottam már ki is csordúlt a gázolaj,kevéske,vissza raktam mindent,akksi berak,gyújtás ráad,és láss csodát,telit mutat a tank :franko: :franko: öröm bodottá :roker:
Á
Ámen

2015.05.14. 18:40

Üdv mindenkinek,

Kicserélném a gépháztető nyitóbowdent, mind a három részt 12,22,23 számú alkatrészek. Ami a két retesz között van (23) és ami a bal oldali reteszhez megy (22) elég bonyolultnak tűnik.

Kép

Amilyen leírásokat találtam ott vagy az autó elejét (lökhárító, stb) vette le vagy a komplett hűtőt bontotta szét. Ez tényleg ilyen nehéz eset vagy csak ügyetlenül kerestem? Egyébként csinált már valaki ilyen műtétet az autóján?

A válaszokat előre is köszönöm.

2015.05.14. 19:15

491523 írta:Amilyen leírásokat találtam ott vagy az autó elejét (lökhárító, stb) vette le vagy a komplett hűtőt bontotta szét.

Közben találtam egy viszonylag fájdalommentes megoldást.
Hood Release Cable and Latch Replacement (Hood Release Junction Box to Hood Latches)

2015.05.15. 21:38

491523 írta:
491523 írta:Amilyen leírásokat találtam ott vagy az autó elejét (lökhárító, stb) vette le vagy a komplett hűtőt bontotta szét.

Közben találtam egy viszonylag fájdalommentes megoldást.
Hood Release Cable and Latch Replacement (Hood Release Junction Box to Hood Latches)

Kicseréltem a bowdeneket.
A két reteszt összekötő teljesen el volt rozsdásodva, az utastérben lévő kilincsnél 1 szál volt ép az összes el volt már szakadva.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 491523 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bandi1978, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2015.05.21. 17:40

X295-ös csati 6-os pine be van gyárilag kábelezve? Vagy a 10-es pinel együtt azt is be kell húzni a ground modulba?

Kép

2015.05.26. 14:05

Sziasztok valskinek tapasztalata e39 automata behajlos tükörrel?
Alkatresz kellene hozza mégpedig a zárt csapagy amin maga s tukor ki be nyit csuk.
Teljesen szetszedtem minden megjavítva mar csak egy csapagy kellene hozza de néztem ebay-on ott is csak motor meg fogaskerék javító szett van hozza.
Koszi mindenkinek

2015.05.26. 18:58

ahhhammm..ismét tanútam megint,h csapágy van a tükörnél,ma én is leszedtem a kis müa. lapkát és láttam h kissé rozsdás ott a téma,viszont a motor még kűxik,hallom h kattog,nem is hajtogatom a tükröt,nehogy behaljon az is :?

hogy lehet leszedni egyébként?

2015.05.26. 21:23

kopasze-28 írta:ahhhammm..ismét tanútam megint,h csapágy van a tükörnél,ma én is leszedtem a kis müa. lapkát és láttam h kissé rozsdás ott a téma,viszont a motor még kűxik,hallom h kattog,nem is hajtogatom a tükröt,nehogy behaljon az is :?

A motort vagy az egész tükröt?

2015.05.27. 20:42

tsuka írta:
kopasze-28 írta:ahhhammm..ismét tanútam megint,h csapágy van a tükörnél,ma én is leszedtem a kis müa. lapkát és láttam h kissé rozsdás ott a téma,viszont a motor még kűxik,hallom h kattog,nem is hajtogatom a tükröt,nehogy behaljon az is :?

őőőőőőőő,a tükröt,is :mrgreen:

2015.05.27. 22:45

kopasze-28 írta:
tsuka írta:

őőőőőőőő,a tükröt,is :mrgreen:

10perc alatt szét lehet szedni mondjuk elsőre kicsit tapogatós de ha rájösz nagyon hamar fog menni.
szóval:

tükörlap kivesz( alul pöcök elhuz) majd a fekete tükörházat 4 csavarral leveszed, ezután szinre fujt borítást a 4 fül segitségével kipattintod.
A mozgató motort konzollal és műanyag házzal három csillagcsavar fogja felülről azt kiveszed majd egy nagyobb sima csavarhuzóval alányulsz és felhuzod konzosotol mindenestől(ne aggódj ha beleakad a takaro fekete muanyagba nem fog eltörni ha jó felét huzod felfele) ha a konzol feljött a motort alulról 2 pici csavar fogja be. Vezetékeket leforrasztod és ki is jött a motor.
Ha tovább akarsz menni akkor minden vezetéket le kell forrasztanod kettőt kivéve amit sajna el kell vágni (ez a tükörlapra megy rá egy csatlakozóval) aztán alul is kinyitod a burkolatot egy csavarral kiveszed a mikrokapcsolót majd áthuzod a lyukon az egész kábelköteget aztán fogsz egy akkora csavarhuzót ami a körmös anya nyilásaiba belefér, a körmöket felfeszited és szét is jött.
azt ugye nem is kell mondjam hogy figyelj az apró innen onnan kihulló alkatrészekre, hogy minden visszakerüljön a helyére különben nem fog rendesen müködni. (behajtó motor tengely végén egy pici fekete távtartó, behajtó motorhoz csatlakozó ki fogaskerék mindkét végén pici távtartó illetve a két pici réz baszás a tengelyére húzva) talán több pici szivatós alkatrész nincs is benne ami kihullhat.
remélem tudtam segiteni. ha nem megy hozd el megcsinálom. :lol:

2015.05.28. 11:41

Sziasztok!

Jómagam új vagyok itt. Egy 2001-es 520iA touring és egy 2002-es 316ti áll a garázsban :)
Szerelgetős témában lenne kérdésem hozzátok. A lábpihentetőt mennyire bonyolult cserélni? Sajnos el van hosszában repedve. Ugye a motorháznyitó kar és a csomagtér nyitó gomb van beleépítve. Ezeknek a kikötésében kérnék egy kis segítséges.

Köszönöm,

2015.05.28. 11:54

eBalázs írta:Sziasztok!

Jómagam új vagyok itt. Egy 2001-es 520iA touring és egy 2002-es 316ti áll a garázsban :)
Szerelgetős témában lenne kérdésem hozzátok. A lábpihentetőt mennyire bonyolult cserélni? Sajnos el van hosszában repedve. Ugye a motorháznyitó kar és a csomagtér nyitó gomb van beleépítve. Ezeknek a kikötésében kérnék egy kis segítséges.

Köszönöm,

A kart egy darab csavar fogja.A gombról meg simán lehúzható a csatlakozó. Ha jól emlékszem a taposót is fogja csavar. De elég nehézkes a kiforgatása a taposónak.

2015.05.28. 12:08

admin írta:
Köszönöm,

A kart egy darab csavar fogja.A gombról meg simán lehúzható a csatlakozó. Ha jól emlékszem a taposót is fogja csavar. De elég nehézkes a kiforgatása a taposónak.

Ha kezedben lesz a cseredarab, akkor már egyértelműen látni, hogy hol kapaszkodik, és egyszerűbb lesz kicserélni.

2015.05.28. 12:55

ma diagoltunk egyet gyorsba,hát... volt hiba üzenet gazdagon :facepalm: :mrgreen: viszont ahogy kitörőltük,ismét műxik a kormány rendesen,nem kell grund modult cserélnem,remélem...ujra könnyen megy

2015.05.28. 14:02

PeterE39 írta:
admin írta:
Köszönöm,

Ha kezedben lesz a cseredarab, akkor már egyértelműen látni, hogy hol kapaszkodik, és egyszerűbb lesz kicserélni.

Köszi szépen! Sajna a neten nem találtam róla robbantott ábrát, de így nekiugrok akkor simán :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge