Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

2010.12.01. 17:23

Celtic írta:24 hengeres dizel motor, 3424 LE

http://www.autoblog.hu/videok/video_24_ ... motor.html

Helo
Ahhoz képest hogy egy gázolajos elég jó hangja van :wink:

2010.12.01. 18:51

2010.12.01. 18:55

2010.12.01. 21:46

bmw520ds írta:videó 535d vs M3

A Dezső nagyon odanyomott neki. :!: Az elején úgy tűnik, mintha csak nézegetné az M3-at, azután odalép... :D

2010.12.01. 22:01

kzolee írta:
bmw520ds írta:videó 535d vs M3

A Dezső nagyon odanyomott neki. :!: Az elején úgy tűnik, mintha csak nézegetné az M3-at, azután odalép... :D
Keményen felfújt változat. De szépen nyomult!

2010.12.02. 00:52

bmw520ds írta:

Mielőtt valaki beszólna:
az gumifüst!
Igaz 1 pamacsot azért nyom :lol:

2010.12.02. 01:08

simi64 írta:Mielőtt valaki beszólna:
az gumifüst!

Tudod Te nélkülünk is! :)

2010.12.02. 01:11

simi64 írta:
bmw520ds írta:

Mielőtt valaki beszólna:
az gumifüst!

Miiicsooooda 1 pamacs?
A munkagépem egy órát menne ekkora gázolajmennyiséggel. :lol:
Volt az szerintem 2db pamacs is,de nézd meg még egyszer légy szíves. :wink:

2010.12.02. 08:24

Diesel hideg indítás:

Benzines hidegindítás:

Csakhogy kicsit visszáb vegyük a diesel mellényét :twisted: :twisted: :D :lol: :lol:

2010.12.02. 09:27

kzoli819 írta:Diesel hideg indítás:

...video...

Benzines hidegindítás:

...video...

Csakhogy kicsit visszáb vegyük a diesel mellényét :twisted: :twisted: :D :lol: :lol:

Anélkül, hogy tovább élezzem a vitát. :D

Bár sajnos még sosem indítottam be -28 °C-ban dízel autót ( benzinest se ), kétség kívül nem lehet azt állítani, hogy a beindulás művészetének mintapéldánya lehetne a jármű a videón.

De, egy +2 °C-ban ( hol itt a cold start? ) így induló V12-est még a benzinesek is joggal mosolyognak meg, nemhogy a dízelesek.

2010.12.02. 10:48

2010.12.02. 10:52

AlpinaFan írta:

...video...

Benzines hidegindítás:

...video...

Bár sajnos még sosem indítottam be -28 °C-ban dízel autót ( benzinest se ), kétség kívül nem lehet azt állítani, hogy a beindulás művészetének mintapéldánya lehetne a jármű a videón.

De, egy +2 °C-ban ( hol itt a cold start? ) így induló V12-est még a benzinesek is joggal mosolyognak meg, nemhogy a dízelesek.

Pontosan ez fogalmazódott meg bennem is. Az első amit kerestem a hőmérő.
Természetesen a benzines sokkal szebben indul és a hangja mindig szebb mint a dízelé.
De hát el kell ismerni, hogy ez így nem objektív, nem hiteles.
Még akkor sem ha életszerű! ;) :)

2010.12.02. 11:00

Én meg bármelyik irányból is nézem ezeket a képeket, nem hiszem hogy számottevő a különbség bárki javára. Ha két autó hossznyi a különbség akárki javára, akkor nagyjából egyformán érünk oda a következő körforgalomhoz, lámpához, lakott területhez. Egymás mellett úgysem lehetne haladni. Érdemes a hozzászólások közt is turkálni! :lol: V6 BMW...

2010.12.02. 11:03

AlpinaFan írta:

...video...

Benzines hidegindítás:

...video...

Valami teljesen hasonlót szerettem volna írni :D
Mindenesetre, mikor a 12 henger "beröffen"...
...az azért magáért beszél!
Egy erőmű.
Félelmetes!
5x hallgattam meg egymás után :D

2010.12.02. 11:48

Imco írta:
AlpinaFan írta:

...video...

Benzines hidegindítás:

...video...

Természetesen a benzines sokkal szebben indul és a hangja mindig szebb mint a dízelé.

Megmondom őszintén, direkt így lett kikeresve a videó. Válaszul szántam a tuning diesel vs M3 gyorsulására. Az is ugyanennyire objektív és hiteles. :lol: :twisted:

2010.12.02. 12:26

kzoli819 írta:
Imco írta:
AlpinaFan írta:

...video...

Benzines hidegindítás:

...video...

Megmondom őszintén, direkt így lett kikeresve a videó. Válaszul szántam a tuning diesel vs M3 gyorsulására. Az is ugyanennyire objektív és hiteles. :lol: :twisted:
Api! Nem kell kisebbségi komplexust megélni egy egyszerű videó láttán! Ott láthatsz egy 350 lóerős dízel sedant meg egy 343 lóerős coupét gördülő rajttal gyorsulni. Mi nem hiteles? Mert én egy egyszerű ember vagyok, de a szememnek azért általában hiszek. De ha nehéz, akkor többször megnézem! Egyik X kilogramm vérbeli gyorsulásra és kanyarodásra szánt torpedó, a másik meg nagyobb kategóriás ötszemélyes limuzin. E szerint hiteltelen voltam. :wink:

2010.12.02. 13:26

bmw520ds írta:Api! Nem kell kisebbségi komplexust megélni egy egyszerű videó láttán! Ott láthatsz egy 350 lóerős dízel sedant meg egy 343 lóerős coupét gördülő rajttal gyorsulni. Mi nem hiteles? Mert én egy egyszerű ember vagyok, de a szememnek azért általában hiszek. De ha nehéz, akkor többször megnézem! Egyik X kilogramm vérbeli gyorsulásra és kanyarodásra szánt torpedó, a másik meg nagyobb kategóriás ötszemélyes limuzin. E szerint hiteltelen voltam. :wink:

Na igen a nyomaték az, ami a dízelnél nagyon más... Ezért szeretjük :D

2010.12.02. 13:38

kzolee írta:
bmw520ds írta:Api! Nem kell kisebbségi komplexust megélni egy egyszerű videó láttán! Ott láthatsz egy 350 lóerős dízel sedant meg egy 343 lóerős coupét gördülő rajttal gyorsulni. Mi nem hiteles? Mert én egy egyszerű ember vagyok, de a szememnek azért általában hiszek. De ha nehéz, akkor többször megnézem! Egyik X kilogramm vérbeli gyorsulásra és kanyarodásra szánt torpedó, a másik meg nagyobb kategóriás ötszemélyes limuzin. E szerint hiteltelen voltam. :wink:

Na igen a nyomaték az, ami a dízelnél nagyon más... Ezért szeretjük :D

Jobb lábfejjel picit pöccintesz, és a rágód leugrik a torkodon!
:hehe

2010.12.02. 13:51

simi64 írta:Jobb lábfejjel picit pöccintesz, és a rágód leugrik a torkodon!

Ez igaz a benzines V8-ra is :lol: :lol:

2010.12.02. 15:49

kzoli819 írta:
simi64 írta:Jobb lábfejjel picit pöccintesz, és a rágód leugrik a torkodon!

Ez igaz a benzines V8-ra is :lol: :lol:

...és akkor még van egy V12 talonban! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge