![]() |
2014.11.07. 07:16
2014.11.07. 09:55
greeen54 írta:Jó reggelt mindenkinek, rég jártam itt.
Ma reggel vettem észre, hogy nem zár le a csomagtér ajtóm (e39) , a központi működteti a dolgokat a mikrokapcsolóval, de a zár nem zárja le..simán fel tudom emelni az ajtót. Mi lehet a baj? Eltört vagy szétesett valami a zárban? Ha kulccsal probálom akkor sem zárja le.
2014.11.07. 10:13
Taxi969 írta:greeen54 írta:Jó reggelt mindenkinek, rég jártam itt.
Ma reggel vettem észre, hogy nem zár le a csomagtér ajtóm (e39) , a központi működteti a dolgokat a mikrokapcsolóval, de a zár nem zárja le..simán fel tudom emelni az ajtót. Mi lehet a baj? Eltört vagy szétesett valami a zárban? Ha kulccsal probálom akkor sem zárja le.
A zárszerkezetben van egy rugó, ha az eltörik akkor produkálja ezt a hibát.
Egyszerűen szétszeded, és az eltört rugó végét visszahajtod, beakasztod a helyére,
és minden működni fog.
2014.11.07. 23:09
2014.11.08. 09:33
gorcsev írta:Sziasztok!
Jó pár hónappal ezelőtt kezdődött, hogy a váltóm elkezdett szórakozni. Nagyobb gyorsításkor csak 3.-ig váltott fel utána kézzel kellett tovább lökni. Voltam megmutatni pár gurunak, de nem lett meg a megoldás. Elkönyveltem, hogy hamarosan jön a váltócsere.
De megjavult.Mégpedig attól, hogy a 17-es kerekek helyett felkerültek a 15-ös téli kerekek. Azóta úgy dolgozik ahogy kell.
Van valami ésszerű magyarázata a történteknek?
A négy 17-es felni tök egyforma, egyforma gumikkal, ahogy a 15-ös is.
üdv
Gorcsev
2014.11.08. 17:42
Haminda írta:gorcsev írta:Sziasztok!
Jó pár hónappal ezelőtt kezdődött, hogy a váltóm elkezdett szórakozni. Nagyobb gyorsításkor csak 3.-ig váltott fel utána kézzel kellett tovább lökni. Voltam megmutatni pár gurunak, de nem lett meg a megoldás. Elkönyveltem, hogy hamarosan jön a váltócsere.
De megjavult.Mégpedig attól, hogy a 17-es kerekek helyett felkerültek a 15-ös téli kerekek. Azóta úgy dolgozik ahogy kell.
üdv
Gorcsev
Külső átmérő-beli különbség van a két garnitúra között?
Küldve az én D5503-emről
2014.11.08. 18:02
gorcsev írta:Haminda írta:gorcsev írta:Sziasztok!
üdv
Gorcsev
Küldve az én D5503-emről
A nyári 235/45/17 a téli 225/60/15. Nagyjából 8mm az átmérő különbség. Ennél még a kopás is több lehet.
2014.11.08. 18:07
Johny540 írta:gorcsev írta:Haminda írta:gorcsev írta:Sziasztok!
üdv
Gorcsev
Küldve az én D5503-emről
A nyári 235/45/17 a téli 225/60/15. Nagyjából 8mm az átmérő különbség. Ennél még a kopás is több lehet.
Pedig az gyári méret.
2014.11.09. 10:26
muhaati írta:polizei írta:Sziasztok!
Kérdésem az lenne, 523i digitális, ülésfűtéses, állófűtés is van (bár nem használom) a szekér és a fűtés szórakozik, pedig jön a tél....
A probléma bekapcsolom a fűtést, egy ideig tolja a meleget ezerrel, aztán gondol egyet és már csak rohadt hideget fúj.....
Hiába teszem nagyobb hőmérsékletre vagy nyomkodok bármit, csak a hideget tolja....aztán mondjuk másnap megint jó egy ideig, aztán gondol egyet és megint jön a hideg....
Süni cserén gondolkodtam, de szaki szerint nem az a baj.....
Valakinek valami élménye ami meggyógyítja a dolgot? Köszi előre is!
A klíma panel hőmérséklet érzékelője lesz eltömődve.
2014.11.09. 11:55
2014.11.09. 14:11
2014.11.09. 17:55
2014.11.09. 18:46
2014.11.09. 19:31
denklo91 írta:Sziasztok!
Hátha valaki tud segiteni, illetve találkozott hasonló problémával.
Nagyon nehezen csukódnak be az ajtóim. Aki nem ismeri az autót és beszáll, kb. harmadszorra tudja becsukni az ajtót, mivel úgy kell majdnem becuskni, mint egy trabantajtót.
Elvitte már karosszériáshoz, aki semmi értelmeset nem mondott... kicsit megütögette gumikalapáccsal a kasztnin léő zárszerkezetet. Valamivel jobb lett, de még mindig nem olyan, mint a többi e39.
Volt valakinek ilyen gondja? Esetleg van olyan kopó alkatrész, aminek kopása erre a hibára utalhat? Vagy hülyeség akármit igy kérdezni, mert látatlanban sneki sem mondja meg?![]()
2014.11.09. 19:34
Kutipapi írta:Sziasztok!
Vettem egy E39-et!(touring) 2002!Minden a legnagyobb rendben van, volt!
Komolyabb eső után a vezető oldali hátsó ülés előtt csucsogott a víz!
Hibátlan a karosszéria!Olaszból behozott!Nem rohadt!
Szerintetek hol ázhat be? Valaki azt mondta, hogy a pollen szűrőnél el van dugulva egy cső és így oda vezeti hátra a vizet??
Igaz lehet?
Egyáltalán honnan kezdjem a bontást!? Hol fogjak hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget!
2014.11.09. 19:51
Szerintetek hol ázhat be? Valaki azt mondta, hogy a pollen szűrőnél el van dugulva egy cső és így oda vezeti hátra a vizet??
Igaz lehet?
2014.11.09. 21:52
Igaz lehet?
2014.11.09. 22:38
denklo91 írta:Sziasztok!
Hátha valaki tud segiteni, illetve találkozott hasonló problémával.
Nagyon nehezen csukódnak be az ajtóim. Aki nem ismeri az autót és beszáll, kb. harmadszorra tudja becsukni az ajtót, mivel úgy kell majdnem becuskni, mint egy trabantajtót.
Elvitte már karosszériáshoz, aki semmi értelmeset nem mondott... kicsit megütögette gumikalapáccsal a kasztnin léő zárszerkezetet. Valamivel jobb lett, de még mindig nem olyan, mint a többi e39.
Volt valakinek ilyen gondja? Esetleg van olyan kopó alkatrész, aminek kopása erre a hibára utalhat? Vagy hülyeség akármit igy kérdezni, mert látatlanban sneki sem mondja meg?![]()
2014.11.14. 10:57
2014.11.14. 11:08
JuhászAti írta:és egyre jobban elkezdett fehérest füstöt eregetni. Mire hazaértem úgy füstölt, hogy az őszi lombégetők megirigyelhettek érte.