Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HI-FI

2012.07.22. 21:49

simi64 írta:
denklo91 írta:
simi64 írta:Hallgassátok inkább a hat henger csodálatos muzsikáját :!:
Az nem zörget be semmit :roker:

Hát ebben ck az a gáz, h sportdob nélkül gyári kipufogórendszerrel semmit sem hallani... Legalábbis nálam :S :D

Dehogynem! Nagyobb fordulaton a motornak a hangját.

:franko:

2012.07.22. 21:54

simi64 írta:
denklo91 írta:

Hát ebben ck az a gáz, h sportdob nélkül gyári kipufogórendszerrel semmit sem hallani... Legalábbis nálam :S :D

Ha már igy szóba jött... mennyire népszerü itt a klubban a sportdob???? Sokan használnak???
Mert én kaptam meleget és hideget is mikor megfordult a fejemben...

2012.08.01. 12:58

Csomagtartó fedélhez nincs valakinek rezgéscsillapítója? Megvenném

2012.08.01. 13:28

denklo91 írta:
simi64 írta:
denklo91 írta:

Ha már igy szóba jött... mennyire népszerü itt a klubban a sportdob???? Sokan használnak???

Szia!
Itt a klubban tőlem EZT a linket kapod.
Üdv :!: :mrgreen: :wink:

2012.08.01. 18:37

hamoriarpi írta:
denklo91 írta:
simi64 írta:
denklo91 írta:

Szia!

Ez meg mi? H húzzak el a klubból? :S :roll:

2012.08.01. 18:55

denklo91 írta:
hamoriarpi írta:
denklo91 írta:
simi64 írta:
denklo91 írta:

Szia!

Ez meg mi? H húzzak el a klubból? :S :roll:

Árpi szerintem arra gondolt, hogy a másik fórumon sokkal több tapasztalat van a sportkipufogókról. :roll:

2012.08.01. 19:07

kzolee írta:
Árpi szerintem arra gondolt, hogy a másik fórumon sokkal több tapasztalat van a sportkipufogókról. :roll:

Ok... én titeket kérdeztelek... Ha azt mondjátok h ne babráljuk a gyári rendszert, rátok hallgatok.. Azért kérdeztem itt :franko:

2012.08.01. 19:14

Átraktam, mert már nagyon :offtopic

viewtopic.php?f=1&t=10&start=14040

2012.08.01. 20:29

denklo91 írta:
hamoriarpi írta:
denklo91 írta:
simi64 írta:
denklo91 írta:[quote="simi64"]Hallgassátok inkább a hat henger csodálatos muzsikáját :!:

Szia!

Ez meg mi? H húzzak el a klubból? :S :roll:[/quote]

Sajnálom, hogy mellre szívtad. Viccnek szántam. Elnézést kérek, ha nem így értetted!

2012.08.01. 22:40

hamoriarpi írta:
Sajnálom, hogy mellre szívtad. Viccnek szántam. Elnézést kérek, ha nem így értetted!

Ugyanmár xD :D én hibám... csak mikor kerestem egy jó klubbot, az első helyről, ahol próbálkoztam elzavartak xD :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek denklo91 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.08.02. 08:52

üdv mindenki
94 e38 4:3 monitorhoz tv "menet közben is megy" DVD lehet-e rá csatlakoztatni ,és hol ?vagy további monitort.AV a tv tudja a menüje,de nincs kiépítve a hátsó szivar gyújtónál,de azt nem tudom hogy kábel van-e?.Magyar leírást hol lehetne találni vagy letölteni board ,tv 4:3 használati utasítást.

2012.08.03. 17:12

Sziasztok !

Egy kérdés: Ha kicserélem a mostani 6-os cd táram egy mp3-ra,akkor kell még valamit csinálni? Mármint tár csere és ennyi? Vagy a Bm54-et is cserélni kéne,hogy tudja az mp3-mat?

2012.08.03. 17:16

Flashrider írta:Sziasztok !

Egy kérdés: Ha kicserélem a mostani 6-os cd táram egy mp3-ra,akkor kell még valamit csinálni? Mármint tár csere és ennyi? Vagy a Bm54-et is cserélni kéne,hogy tudja az mp3-mat?

Én is cseréltem,igaz nem mp3-asra hanem simára.Szívta az aksimat,nemrég Naviprofinál jártam és elmondta hogy mit kellene tenni,de elfelejtettem,úgyhogy ha olvassa esetleg,akkor legyen kedves minket felvilágosítani. :D

2012.08.03. 17:30

Padre540 írta:

Én is cseréltem,igaz nem mp3-asra hanem simára.Szívta az aksimat,nemrég Naviprofinál jártam és elmondta hogy mit kellene tenni,de elfelejtettem,úgyhogy ha olvassa esetleg,akkor legyen kedves minket felvilágosítani. :D

Na szóval akkor az mp3-as cd tár szívta az akksid,és váltottál sima 6-os cd tárra?

2012.08.03. 18:29

Flashrider írta:
Na szóval akkor az mp3-as cd tár szívta az akksid,és váltottál sima 6-os cd tárra?

Nem,sima 1998-ast egy sima (?) 2002-esre.

2012.08.03. 22:34

Flashrider írta:
Padre540 írta:

Elvileg kéne cserélni BM54-et is, de természetesen ez is megoldható egy kis beleturkálással! :)

2012.08.17. 22:20

Hali!
Van valakinek infója, tapasztalata, hogy az első ajtóban hová lehet a legjobban eltenni egy közepes méretű hangváltót?
A másik kérdésem, hogy az első ajtó 13cm-es hangszórója kéttekercses. A második tekercs a kihangosítót szolgálja?

2012.08.18. 00:25

Gallaca írta:Hali!
Van valakinek infója, tapasztalata, hogy az első ajtóban hová lehet a legjobban eltenni egy közepes méretű hangváltót?
A másik kérdésem, hogy az első ajtó 13cm-es hangszórója kéttekercses. A második tekercs a kihangosítót szolgálja?

Igen a kihangositót szolgálja. Nekem a hangszóró dobozába van a hangváltó.

iPhone Tapatalk

2012.08.18. 01:46

admin írta:
Gallaca írta:Hali!

Igen a kihangositót szolgálja. Nekem a hangszóró dobozába van a hangváltó.

Köszi, az infot :!: Mikor kivettem a hangszórót csak néztem, hogy vajon miért kéttekercses. Gondolkodtam rajta egy keveset mire kigyúlt a fény. :shock: Most ez ugrik valószínűleg. S10 siemens úgysincs meg a könyöklőben, valakinek nagyon kellett.
Albumodat néztem, az erősítősben volt kép a váltóról, volt egy tippem, hogy az oda akar becsusszanni a dobozba. Javult a rendszered hangja az új szettől?---- Én kicsit tartok tőle, hogy nem lesz nagy csoda. Kicsi az a doboz ami az ajtóban van, a hangszóró pedig mélyen van a rácshoz képest. Eléggé sávszűrő megoldás. Holnap kiderül... Rákötök holnap egy Tannoy szobai dobozt a rádióra, meghallgatom egyáltalán milyen hang jön ki belőle, érdemes-e kínlódni, vagy csak támogassam meg egy ládával az eredeti szettet. Az a csipogó mondjuk elég vicces a tükörháromszögben, személyiségzavaros, azt hiszi kígyó, csak sziszeg ott a helyén. Azt kicserélem, lehet már előrébb leszek.

2012.08.18. 13:30

A ládával együtt jól szól szerintem.Bár nem vagyok egy zeneszakértő. De a gyári szokolrádió minőségtől ezerszer jobb.

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge