![]() |
2009.01.17. 00:06
admin írta:fodilaci-éLabi írta:touring írta:Szasztok!
Nagyon rajta vagyok egy 528 Touring vásárlásán, de nem találok normális vasat. Már lassan addig fajul a dolog, hogy veszek egy diesel-t (Bocs minden diesel fannak). Erre meglátom ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/2578695_bmw_528ia_1997
Klubos a rendszámkeret. Nagyon örülnék, ha valamelyikőtök ismerné a paripát (vagy esetleg itt is lenne a tulaj) és tudna mondani pár szót róla. Vagy ha lenne valakinek eladó 528-asa, amire nem megy rá a gatyám, szóljon! Már az se baj, ha sedan
Előre is köszi!
igen, ez az egyik klubtársunké. sztem Jackson tudja ki az, talán megnézte.
...sztem ha ebben a topicban pár oldalt visszaolvasol, megtutod kié.
sok sikert!
Jackson nak az a gondja volt vele csak hogy automataváltós!
2009.01.17. 15:02
2009.01.17. 15:19
toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
2009.01.17. 15:32
admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
Erről a típusról még nem halottam!
De ilyenről igen BMW 2003 525 automata touring
2009.01.17. 17:18
2009.01.17. 18:27
admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
2009.01.17. 22:13
2009.01.17. 22:57
LeviM5 írta:admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
És 525 avant?Vagy 525 variant?
Az se rossz...
![]()
Dieselben nem ehet sokat, 8 litert? 163 le, meg elég jó nyomatékos lehet. Szerintem leinformálható, szervízkönyyves géppel
nagy baj nem lehet. A turbó tényleg 100ezret max 150ezret bír???
2009.01.17. 23:05
simi64 írta:LeviM5 írta:admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
Az se rossz...
![]()
Dieselben nem ehet sokat, 8 litert? 163 le, meg elég jó nyomatékos lehet. Szerintem leinformálható, szervízkönyyves géppel
Ez szépnek tűnik, ráadásul ki se kell menni érte
2009.01.17. 23:22
admin írta:simi64 írta:LeviM5 írta:admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
Az se rossz...
![]()
Nagy skót volt aki vette új korába 16:9-es navira telet de multi kormányra már nem
2009.01.17. 23:26
MChris írta:admin írta:simi64 írta:LeviM5 írta:admin írta:toscana írta:Sziasztok a segítségeteket kérném,most vennék elöször BMWt én egy 2003 525 autómata kombira gondoltam persze dieselre gondoltam a véleményetekre lennék kiváncsi elöre is köszi.
Az se rossz...
![]()
Nagy skót volt aki vette új korába 16:9-es navira telet de multi kormányra már nem
Télen belefagy a hátsód majd az ülésbe!
2009.01.18. 01:09
2009.01.18. 01:20
2009.01.18. 07:32
zatrok írta:
Nekem is van egy suzukim 10 éve a ,és egy Yaris 2 éve.BMW-t most vettem decemberben,de többet tankoltam bele azóta ,mint a két kocsiba összesen 1 év alatt. Nem beszélve arról,hogy minden nap egy ajándék amikor a BMW-n nem romlik el valami,ellenben a 2 kocsimon még csak akksi csere volt. Lehet,hogy ez készteti,meg elege van a szervízből. Vagy csak egyszerűen a mai világban nincs "kedve" napi 5ezerért tankolni. Ezzel nem leszólom a BMW-t hisz én is azért vettem mert tetszik és mert kényelmes meg minden,de tény az tény,hogy rosszabb ,mint az asszony. Ezzel állandóan foglalkozni kell.
2009.01.18. 12:34
2009.01.18. 15:54
zatrok írta:
Nekem is van egy suzukim 10 éve a ,és egy Yaris 2 éve.BMW-t most vettem decemberben,de többet tankoltam bele azóta ,mint a két kocsiba összesen 1 év alatt. Nem beszélve arról,hogy minden nap egy ajándék amikor a BMW-n nem romlik el valami,ellenben a 2 kocsimon még csak akksi csere volt. Lehet,hogy ez készteti,meg elege van a szervízből. Vagy csak egyszerűen a mai világban nincs "kedve" napi 5ezerért tankolni. Ezzel nem leszólom a BMW-t hisz én is azért vettem mert tetszik és mert kényelmes meg minden,de tény az tény,hogy rosszabb ,mint az asszony. Ezzel állandóan foglalkozni kell.
2009.01.18. 16:20
efer írta:zatrok írta:
szerintem itt a legtöbben szeretnek foglalkozni az autójukkal.
meg van aki az asszonnyal is
2009.01.18. 20:34
MChris írta:zatrok írta:
pl az hogy ezen feltünöen fehér minden,még a ködlámpa melletti rácsok is,mikor láttam pár napja akkor is és most is azt gondolom hogy törték (ez az Én véleményem)
zsolt e39
520i-vel 10l eljárok,de írhatom így is tele tankal 700km simán,Neked nem látom kitöltve az adatokat így nem tudom mekkora motorod van... (OFF autommal is 7-8l jött ki,pedig az csak 1100kg volt és 1,6 105Le OFF) Ezzel nem meggyőzni akarlak,de a 3 márka nem egy kategoria,főleg nem fogyasztásban. Szerviz én nem ezt tapasztaltam,de nem ott a gond hogy ha suzukival mennél szervizbe akkor kisebb lenne a számla vége,a meg BMW-vel akkor egyből leakarnak húzni?
Másik topikban lévő irtakhoz annyi,hogy hibakód törlést minden utszéli szerviz csinál,pár ezer forintért,és ez a hiba nem roható fel az autónak akkor sem ha lebunkózol mert ezzel jövök éppen. Segitség kell vagy valami gondod van akkor irsz a topikban és kapsz rá választ ha nem is azonnal,de páran rajta voltunk neked most is,ki viccesen ki komolyabban,de segitettünk,és tettük volna akkor is elöbb kédezel vagy visszaolvasol,mert pont nekem volt ilyen gondom,ahol kibeszéltük mindent.
2009.01.18. 20:54
2009.01.18. 21:08