![]() |
2014.07.07. 19:07
2014.07.07. 19:24
kzolee írta:Melyik utángyártó terméke?
A Nissens nekem eddig bevált, igaz E28-nál.
2014.07.07. 19:53
atti523i írta:kzolee írta:Melyik utángyártó terméke?
A Nissens nekem eddig bevált, igaz E28-nál.
nissens volt mind a kettő.első birt 2-3hónapot,másik kb 4évet.szerintem ezek is made in china-k.inkább veszek egy bontott gyárit.itt is megvan a rizikó mivel használt,de az anyag minőség talán jobb.
2014.07.14. 10:01
2014.07.14. 11:23
atti523i írta:inkább veszek egy bontott gyárit.itt is megvan a rizikó mivel használt,de az anyag minőség talán jobb.
2014.07.14. 16:36
Imco írta:atti523i írta:inkább veszek egy bontott gyárit.itt is megvan a rizikó mivel használt,de az anyag minőség talán jobb.
Azzal csak az a baj, hogy ennyi idő után már porlad a műanyag.
3 hete annyi müa. bizbaszt kellett cserélni, hogy az vicc.
Másrészt a hűtöm bontott Schnitzer termék, és hibátlan már vagy 2-3 éve.
De az előtte levőnek is pont az volt a baja. Szétmállott a nyaka.
:0...
2014.07.18. 12:51
2014.07.18. 18:11
Bummer írta:Imco írta:atti523i írta:inkább veszek egy bontott gyárit.itt is megvan a rizikó mivel használt,de az anyag minőség talán jobb.
Fránya forróviz...vs...termoplasztikus polimer...:0...
2014.07.18. 18:39
Tomi.i írta:Bummer írta:Imco írta:atti523i írta:inkább veszek egy bontott gyárit.itt is megvan a rizikó mivel használt,de az anyag minőség talán jobb.
Fránya forróviz...vs...termoplasztikus polimer...:0...
Én ezt nem értem!!! Mi az hogy porlad és mállik a műanyag meg a gumi alkatrészek zöme a motortérben! Imádom és szeretem a Bmw-t de ezt valahogy nem tudom megemészteni.Nem hinném hogy ez a korral jár mert nem ez az első és nem az egyetlen korosabb autó a tulajdonomban és a közvetlen környezetemben melyekkel nincs ilyen gond soha!Engem kicsit bosszant!A minap a hűtőlégtelenitő csavar viccelt meg szerencsére lakhelyhez közel!
![]()
Gyorsan vettem 3db-ot.
2014.07.18. 21:54
PeterV832v írta:Üdv!
Melyik viszkót és klíma ventit ajánljátok, ami jó minőségű és még megfizethető? Viszkóból a Meyle-vel van valakinek tapasztalata? Esetleg valami leírása van valakinek a cseréről? Nem baj ha nem magyar.
Előre is köszi a válaszokat: Péter
-leírást már találtam a viszkóhoz és a klímaventihez is-
2014.07.27. 12:09
2014.07.28. 07:49
waresz írta:Sziasztok! Új e39es ként írok.
tegnap -az egyébként hibátlanul, halkan működő- szellőztető ventilátort letekertem minimumra, es még egyszer megynyomva a mínusz gombot kikapcsolt a digit klíma. Örömmel konstantáltam, hogy Rájöttem hogy kell kikapcsolni az egészet, de azóta hiába nyomkodom fel, nem indul el. Ha gyorsan megyek, érzem, hogy fűt- hűt, de a venti nem megy. Biztosítékokat atbogarasztam, ott jonak tűnik. Kérlek segitsetek! Ja, es az a "rest" gomb mire jó? Mert arra nem csinált mat eddig se semmit.
2014.07.28. 23:38
Jerry írta:waresz írta:Sziasztok! Új e39es ként írok.
tegnap -az egyébként hibátlanul, halkan működő- szellőztető ventilátort letekertem minimumra, es még egyszer megynyomva a mínusz gombot kikapcsolt a digit klíma. Örömmel konstantáltam, hogy Rájöttem hogy kell kikapcsolni az egészet, de azóta hiába nyomkodom fel, nem indul el. Ha gyorsan megyek, érzem, hogy fűt- hűt, de a venti nem megy. Biztosítékokat atbogarasztam, ott jonak tűnik. Kérlek segitsetek! Ja, es az a "rest" gomb mire jó? Mert arra nem csinált mat eddig se semmit.
Nyomd meg az 'Auto' gombot és akkor elindul újra.
A 'Rest' gomb az úgynevezett 'maradékhő felhasználó' gomb. Télen, amikor megállni kényszerülsz mondjuk egy sorompó miatt, akkor a motort leállítva is tudsz addig fűteni, amíg a hűtővized hőmérséklete ezt lehetővé teszi. Hasznos kis funkció!
2014.07.29. 10:33
waresz írta:Jerry írta:waresz írta:Sziasztok! Új e39es ként írok.
Nyomd meg az 'Auto' gombot és akkor elindul újra.
A 'Rest' gomb az úgynevezett 'maradékhő felhasználó' gomb. Télen, amikor megállni kényszerülsz mondjuk egy sorompó miatt, akkor a motort leállítva is tudsz addig fűteni, amíg a hűtővized hőmérséklete ezt lehetővé teszi. Hasznos kis funkció!
Köszönöm! holnap kipróbálom. amúgy azóta gondolt egyet, és megjavult. Sok indítás leállítás volt azóta, és akkor tért vissza, amikor egyszer véletlen lefullasztottam. van valami egyéb funkció, ami saját kénye-kedve szerint kiiktathatja a ventit, vagy ezért csak én vagyok a felelős? sajnos nekem eddig nagyon új ez a "modern" technika.. a kétütemű wartburgom minden esetben azt csinálta, amit akartam.
2014.07.31. 20:25
2014.07.31. 20:42
osiati írta:Sziasztok,
A fűtőventillátor motorom néha megy néha nem.Ha a pollenszűrőnél hozzáérek a ventimotorhoz akkor elindul. De ha megy akkor is elég fura hangja van,illetve balos kanyarban felgyorsul a levegő fújása.
Ez mindenképp venti motor csere vagy a "süni" lehet ennél a hibánál felelős?
köszi
2014.08.01. 19:59
2014.08.02. 14:48
2014.08.02. 15:03
2014.08.02. 19:19