Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2015.05.04. 15:27

Jerry írta:keresd fel gskill klubtársat és ő elmondja neked a filléres megoldást.

Őt is orcán kellene szomorítani egy szeneslapáttal miatta!
:doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, kzolee
Értékelés: 9.52%

2015.05.04. 15:35

Nem fogok filléreskedni:) Orvosoljuk szakszerűen,de én még erről nem hallottam azért kérdeztem. 8)

2015.05.04. 15:38

oleez írta:Sziasztok,

Erről valakinek vélemény? Tapasztalat?

http://racingbazar.hu/alkatresz/elektronika/bmw_ulesfoglaltsag_emulator_legzsak_hiba_ellen_e31_e32_e34_e36_e46_e60

Köszi!

Vigyázzatok ezekkel! Ezt konkrétan ugyan nem ismerem, de a youtubon meg úgy általában a neten keringő 2 ellenállás 1 dióda kombinációtól ugyan kialszik a lámpa, de a vezérlő azt fogja látni, hogy NEM ÜL SENKI AZ ÜLÉSBEN! tehát NEM FOG NYILNI a légzsák, ha kell...
Akkor már inkább világitson, attól még működik a rendszer (Ha csak ez a baja).
Egyébként meg én úgy tudom lehet úgy kódolni a vezérlőt, hogy ne figyelje ezt a szenzort, hanem tekintse foglaltnak folyamatosan. Ha az embernek nincs akarata kárpitot bontani, ez még mindig elegánsabb megoldás.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek THT az itt látható tagok köszönték meg: oleez
Értékelés: 4.76%

2015.05.04. 16:27

oleez írta:Nem fogok filléreskedni:) Orvosoljuk szakszerűen,de én még erről nem hallottam azért kérdeztem. 8)

Az hogy világít, nem csak a fólia miatt lehet. Nekem például a vezérlő volt hibás. Pár ezer forintból egyből meggyógyult. :wink:

2015.05.04. 16:58

Afterdark írta:
oleez írta:Nem fogok filléreskedni:) Orvosoljuk szakszerűen,de én még erről nem hallottam azért kérdeztem. 8)

Az hogy világít, nem csak a fólia miatt lehet. Nekem például a vezérlő volt hibás. Pár ezer forintból egyből meggyógyult. :wink:

A fólia sem túl drága egyébként, pár óra, némi szerszám és elszántság kell csupán. Nomeg nem árt egy segítő az ülés ki és be rakásánál, mert könnyen karcot lehet okozni a sínnel.

G6-L11

2015.05.08. 19:11

Sziasztok,kérdésem volna az üz.anyag mutatóm nem megy feljebb 30 liternél,pedig tele van a tank.
mi lehet a hiba,és hogy lehet orvosolni?

2015.05.08. 19:41

kopasze-28 írta:Sziasztok,kérdésem volna az üz.anyag mutatóm nem megy feljebb 30 liternél,pedig tele van a tank.

Szint jelző(k) a tankban? Titkos menüben mit látsz az üzemanyag mennyiségről?

G6-L11

2015.05.08. 19:53

F_E_K_ írta:
kopasze-28 írta:Sziasztok,kérdésem volna az üz.anyag mutatóm nem megy feljebb 30 liternél,pedig tele van a tank.

Szint jelző(k) a tankban? Titkos menüben mit látsz az üzemanyag mennyiségről?

G6-L11

szint jelző gondolom a hátsó ülés alatt van,vagy a csomiba?titkos menű az miaz? :lol:

2015.05.08. 20:16

kopasze-28 írta:
szint jelző gondolom a hátsó ülés alatt van,vagy a csomiba?titkos menű az miaz? :lol:

Bal oldalt tippek és trükkök.
Olvass! :D

2015.05.08. 20:31

Imco írta:
kopasze-28 írta:

ahhhammm,elolvastam,van még mit tanunyi :lol: :lol: :lol: :mrgreen: egyszerűbb ha megkeresem a jeladót :mrgreen:

2015.05.08. 20:40

kopasze-28 írta:
Imco írta:
kopasze-28 írta:

ahhhammm,elolvastam,van még mit tanunyi :lol: :lol: :lol: :mrgreen: egyszerűbb ha megkeresem a jeladót :mrgreen:

Egyszerűbb a titkos. Nem kell bontani.
Előszór ott ellenőrizd és ha ott sem mutat többet és/vagy csak az egyik felét méri, akkor bonthatsz.
Lesz még dolgod bőven. Feleslegesen ne dolgozz! ;) :D

2015.05.08. 20:54

jahogy osztott :shock: az jó :mrgreen: ez egyre jobb :twisted: nekem egyszerűbb a bontás az jobban megy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ez a titok dolog kissé magasnak tűnik hirtelen :facepalm:

2015.05.09. 07:34

kopasze-28 írta:jahogy osztott :shock: az jó :mrgreen: ez egyre jobb :twisted:

Jól elolvastad! :franko: :hehe

2015.05.09. 07:53

kopasze-28 írta:jahogy osztott :shock: az jó :mrgreen: ez egyre jobb :twisted: nekem egyszerűbb a bontás az jobban megy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ez a titok dolog kissé magasnak tűnik hirtelen :facepalm:

Igen, két részes, külön-külön szintjelzővel és plusz egy átemelő szivattyúval.

G6-L11

2015.05.09. 09:48

nos,megnéztem a menübe,a bal oldali tankot nem jelzi,a jobb oldaliba érzékel 31l az öszz literre is csak 31 litert ir/tank tartalomra/.

következő kérdésem van,hol találom a balos tank jeladóját hol keressem,alúl vagy belűről ülés alatt vagy a csomiba netán?

2015.05.09. 10:15

kopasze-28 írta:nos,megnéztem a menübe,a bal oldali tankot nem jelzi,a jobb oldaliba érzékel 31l az öszz literre is csak 31 litert ir/tank tartalomra/.

következő kérdésem van,hol találom a balos tank jeladóját hol keressem,alúl vagy belűről ülés alatt vagy a csomiba netán?

Csak kikapod a hátsó üléssor alsó részét és a menetirány szerinti bal oldalt a szürke szivacs alatt van egy fém fedél 3 db csavarral, az leveszed és megpillantod a tank felső részét. Az ott látható "kupak" alatt lesz a szintjelződ. De ha tele a tankod akkor úgy nehéz lesz kivenni mert ahogy kivennéd a fedelet, ömlene az üzemanyag. Szerintem kb. Fél tankot hagyj benne. Utána könnyen szerelhető.
Csatit lehúzod, meg az 1db gumicsövet. Utána a fém karimát kell letekerni mint egy üdítőspalack kupakját. Még az irány is egyezik. Utána a hátsó ülés háttámlája felől egy lapos csavarhúzóval ki tudod billenteni a műanyag kupakot.

2015.05.09. 10:27

cseptomi1211 írta:
kopasze-28 írta:nos,megnéztem a menübe,a bal oldali tankot nem jelzi,a jobb oldaliba érzékel 31l az öszz literre is csak 31 litert ir/tank tartalomra/.

Csak kikapod a hátsó üléssor alsó részét és a menetirány szerinti bal oldalt a szürke szivacs alatt van egy fém fedél 3 db csavarral, az leveszed és megpillantod a tank felső részét. Az ott látható "kupak" alatt lesz a szintjelződ. De ha tele a tankod akkor úgy nehéz lesz kivenni mert ahogy kivennéd a fedelet, ömlene az üzemanyag. Szerintem kb. Fél tankot hagyj benne. Utána könnyen szerelhető.
Csatit lehúzod, meg az 1db gumicsövet. Utána a fém karimát kell letekerni mint egy üdítőspalack kupakját. Még az irány is egyezik. Utána a hátsó ülés háttámlája felől egy lapos csavarhúzóval ki tudod billenteni a műanyag kupakot.

köszönöm, :franko: közbe beszéltem a tulajjal,azt mondta,hogy néha mutat rendesen,néha nem,valoszínű h kontakt hiba lesz sztem

2015.05.09. 10:45

Imco írta:
kopasze-28 írta:
Imco írta:
kopasze-28 írta:

Egyszerűbb a titkos. Nem kell bontani.
Előszór ott ellenőrizd és ha ott sem mutat többet és/vagy csak az egyik felét méri, akkor bonthatsz.
Lesz még dolgod bőven. Feleslegesen ne dolgozz! ;) :D

szeretem a kihívásokat :nyelves: :nyelves: :nyelves: :nyelves: :mrgreen:

2015.05.09. 11:03

kopasze-28 írta:köszönöm, :franko: közbe beszéltem a tulajjal,azt mondta,hogy néha mutat rendesen,néha nem,valoszínű h kontakt hiba lesz sztem

Ne cigizz! Ne szikrázz! :wink:

2015.05.09. 11:44

Imco írta:
kopasze-28 írta:köszönöm, :franko: közbe beszéltem a tulajjal,azt mondta,hogy néha mutat rendesen,néha nem,valoszínű h kontakt hiba lesz sztem

Ne cigizz! Ne szikrázz! :wink:

mondom,szeretem a kihívást :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge