Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2014.07.03. 10:37

B_Patrik írta:Sziasztok!

tudnátok segíteni, mert a szerelőm sem tudja mit csináljon már az autón. Egyébként egy 2003-as 520D-m van és az a probléma, hogy egyszerűen nem megy hiába padlózom le és vegyesen 9-10 litert eszik :(

Cseréltünk már turbót és tűlöketjeladós porlasztócsúcsot, de nem változott semmi. Olyasmit mondott a szerelő hogy nem kap jelet a csúcs és azért nem megy.

Szerintetek?

Köszi a segítséget előre is :)

Vidd el Muha Attihoz, ha pesti vagy.
Ha nyíregyházi, akkor meg www.1st-auto.hu

Van még más város is Magyarországon?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 B_Patrik, jlaci74
Értékelés: 9.52%

2014.07.03. 11:00

Jerry írta:Vidd el Muha Attihoz, ha pesti vagy.
Ha nyíregyházi, akkor meg http://www.1st-auto.hu

Szada? :roll: :)

2014.07.03. 11:05

üdv,

kis elorelepes a problemam ugyeben :) kiprobaltam, hogy kiszedtem a kulcsbol az elektronikat es anelkul probaltam inditani es persze nem tortent semmi, nem is tekerte az oninditot, csak amikor eleg kozel volt az elektronika, hogy eszlelje.Viszont amikor nekem nem indult a kocsi akkor tekerte csak nem indult be, mintha uzemanyagot nem kapott vna vagy vmi blokkolta vna.Ha esetleg vkinek megis eszebe jutna vmi az alabbi hibakodrol, h mi lehet az EWS baja leci segitsen. koszi

7669 Electronic car immobilisation system (EWS)
Error frequency : 1 Logistic counter: 29
Engine speed 0.00 1/min Coolant temperature 51.82 Grad C Einspritzmenge 22.53 mm^3 RPC rail pressure 0.00 bar Fehler aufgetreten bei 371580.00 km
Error not present EWS Timeout elapsed
Errorcode: 1D F5 1D 01 70 04 00 88 2C 00 91 26 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ====================================

2014.07.03. 11:17

Zo78 írta:
Jerry írta:Vidd el Muha Attihoz, ha pesti vagy.

Szada? :roll: :)

Nem, nem !
Eddig Bp. központú volt az ország, de most ezen változtatunk ... :mrgreen:

2014.07.03. 12:15

colti82 írta:üdv,

kis elorelepes a problemam ugyeben :) kiprobaltam, hogy kiszedtem a kulcsbol az elektronikat es anelkul probaltam inditani es persze nem tortent semmi, nem is tekerte az oninditot, csak amikor eleg kozel volt az elektronika, hogy eszlelje.Viszont amikor nekem nem indult a kocsi akkor tekerte csak nem indult be, mintha uzemanyagot nem kapott vna vagy vmi blokkolta vna.Ha esetleg vkinek megis eszebe jutna vmi az alabbi hibakodrol, h mi lehet az EWS baja leci segitsen. koszi

Engine speed 0.00 1/min Coolant temperature 51.82 Grad C Einspritzmenge 22.53 mm^3 RPC rail pressure 0.00 bar Fehler aufgetreten bei 371580.00 km
Errorcode: 1D F5 1D 01 70 04 00 88 2C 00 91 26 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ====================================
a vezérműtengely jeladót kicserélted már? Főként az okozza a tekerősnemindulást!

Ezt mobilról nyomtam.

2014.07.03. 13:19

Gallaca írta:
colti82 írta:üdv,

a vezérműtengely jeladót kicserélted már? Főként az okozza a tekerősnemindulást!

Ezt mobilról nyomtam.

Ez komoly?? :O konnyu kicserelni?Ausztriaban vok de megrendelem Schnitzertol es kikuldetem ha nem bonyolult es ennyi a megoldas :)

2014.07.03. 13:44

Volt ilyen hibaüzid is nem? Mintha tárgyaltuk volna. Egyébként 1 csavar kicserélni. Ha a felső burkolatok lent vannak. De mágus nem vagyok, távgyógyítás nehezen megy! "Csak ennyi a baja" az nem száz százalék, de egy elhárítandó ok lehet!

Ezt mobilról nyomtam.

2014.07.03. 14:58

Gallaca írta:Volt ilyen hibaüzid is nem? Mintha tárgyaltuk volna. Egyébként 1 csavar kicserélni. Ha a felső burkolatok lent vannak. De mágus nem vagyok, távgyógyítás nehezen megy! "Csak ennyi a baja" az nem száz százalék, de egy elhárítandó ok lehet!

Ezt mobilról nyomtam.

Igen volt ilyen hibauzi csak nem gdoltam h koze lehet hozza.Inkabb erre az EWS hibauzire lennek kivancsi h mit helenthet pontosan.

koszi a tippet

2014.07.03. 15:34

colti82 írta:
Gallaca írta:Volt ilyen hibaüzid is nem? Mintha tárgyaltuk volna. Egyébként 1 csavar kicserélni. Ha a felső burkolatok lent vannak. De mágus nem vagyok, távgyógyítás nehezen megy! "Csak ennyi a baja" az nem száz százalék, de egy elhárítandó ok lehet!

Ezt mobilról nyomtam.

Igen volt ilyen hibauzi csak nem gdoltam h koze lehet hozza.Inkabb erre az EWS hibauzire lennek kivancsi h mit helenthet pontosan.

koszi a tippet

Az EWS hibad nincs jelen, n tudom mennyi az aktualis oraallasod, lehet regebbi hiba, vagy akkor irta be, amikor probalkoztal herelt kulccsal inditani. A szoveg alapjan valami olyasmi, hogy a megadott idon belul nem kapott megfelelo jelet.

2014.07.03. 22:33

Jerry írta:
B_Patrik írta:Sziasztok!

tudnátok segíteni, mert a szerelőm sem tudja mit csináljon már az autón. Egyébként egy 2003-as 520D-m van és az a probléma, hogy egyszerűen nem megy hiába padlózom le és vegyesen 9-10 litert eszik :(

Cseréltünk már turbót és tűlöketjeladós porlasztócsúcsot, de nem változott semmi. Olyasmit mondott a szerelő hogy nem kap jelet a csúcs és azért nem megy.

Szerintetek?

Köszi a segítséget előre is :)

Vidd el Muha Attihoz, ha pesti vagy.

Ha minden kötél szakad leviszem :) remélem mint utolsó mentsvár meg tudja mondani, de most mondtak egy másik szerelőt kicsit közelebb megpróbálom ott. Ha kiderül mi a baj megírom hátha másnak is lesz ilyen problémája.

Sziasztok,
sajnos az adagoló kezdi el az unalmast bemondani ... Valaki valami jó és megbízható adagoló szervizt tud vagy használtan garis adagolót?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B_Patrik 2014.08.02. 08:38-kor.

2014.07.04. 11:10

Köszi a segitséget mindenkinek.
Viszont ahhoz hogy kivegyem a klima ventit ahoz lekell bontani az egész elejét vagy középen ki lehet varázsolni?

2014.07.04. 12:21

Bontas kell, kb egy ora fel-le.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

2014.07.04. 12:24

Haminda írta:Bontas kell, kb egy ora fel-le.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

juppiiiiiiii :sírás:

2014.07.04. 14:47

Hali volt már de most nem találom. Melyik is az az alkatrész amit cserélnem kell mikor lassan áll fel az olaj nyomás. Tudom hogy valahol az olajszűrőház környékén kell keresni azt a kis szelepet ami már nálam valószínű nem vagy csak alig zár el mikor leállítom a motort.

2014.07.04. 15:07

Arra gondolsz amit csak komplett szűrőhaz cserével lehet megoldani?

2014.07.04. 15:09

Haminda írta:Arra gondolsz amit csak komplett szűrőhaz cserével lehet megoldani?

Igen, benzinesnél...
( ...bár a tds máshogy működik ... )

2014.07.04. 17:37

jlaci74 írta:
Haminda írta:Arra gondolsz amit csak komplett szűrőhaz cserével lehet megoldani?

Igen, benzinesnél...

Nem tudom milyen alkatrészről kérdezek hiszen ezért írtam ide ;)
Nade akkor most tudjátok hogy mit is kellene cserélni?

2014.07.04. 18:50

atesz25 írta:
jlaci74 írta:

Igen, benzinesnél...

Nem tudom milyen alkatrészről kérdezek hiszen ezért írtam ide ;)
Nade akkor most tudjátok hogy mit is kellene cserélni?

Hát a komplett autót 30d-re. :mrgreen:

Bocsi... :oops:

2014.07.04. 19:08

atesz25 írta:Hali volt már de most nem találom. Melyik is az az alkatrész amit cserélnem kell mikor lassan áll fel az olaj nyomás. Tudom hogy valahol az olajszűrőház környékén kell keresni azt a kis szelepet ami már nálam valószínű nem vagy csak alig zár el mikor leállítom a motort.

Én úgy tudtam,hogy ez igazán a 20d 136 betegsége igazán.De persze kikophat egy TDS-ben is.
Még nem hallottam róla hogy valaki kicserélte volna a szelepet,együtt van a szűrőházzal:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=11&fg=30

Biztos hogy nem olajpumpa vagy más a baj?
Olajnyomásszenzor?

2014.07.04. 19:39

Sziasztok van 1 e39 530d-m 2002-es gm automata és ezt a hibakódot kaptam inpával:

19 Lift magnet Shift-Lock

ezt mit jelent?

a választ előre is köszönöm

Üdv Imi
Hozzászólás küldése

VigLink badge