Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fűtés-hűtés

2014.03.25. 22:02

Lallleee írta:
Gallaca írta:
Lallleee írta:
Padre540 írta:
Lallleee írta:Süni egyenlőre köszöni jól van :roker: Süni meggyógyult. :franko: Lalibácsi meggyógyította xD :nyelves:

Mesélj. :D

hálistennek nem hallgattam itt a többiekre és NEM vettem egyből egy újat 17 ezerért. csatlakozó volt oxidálódva , illetve olyan volt mintha gyantás lett volna. letakarított mindkét felét és működik újra. hátha segít másoknak is. lehet hogy csak 2 hétig megy, de lehet hogy egy újabb évig , de egyenlőre nincs 16-17 ezres kiadás :)
Még szerencse, hogy nem hallgattál senkire, mert nem is mondta senki, hogy vegyél újat, csak szimplán megállapítást nyert, hogy mi romolhatott el. :szerintem: De nemsokára kérdéseket sem kell feltenned, legalábbis felesleges lesz...

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

nem is sűrűn fogok :) ez volt az utolsó :) bár azért mert van egy ilyen győkér attól még nem szabad általánosítani ... :facepalm: :)

Az a "gyökér" ha a Lacára gondolsz, már elég sokunknak segített itt! Kicsit visszáb vehetnél orcából,mert ennél komolyabb dolgokat is csináltak már itt meg a tagok otthon, egyedül.

2014.03.25. 22:09

Ne gyökerezzünk má' itt kéremszépen :!: Főleg ne a köménymagot!
Az a politika topic. Ott lehet :!:

2014.03.26. 00:00

Hol vannak a moderátorok? Ilyen hülyeségen leragadni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWMuller az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2014.03.26. 02:36

Sziasztok!
Én még új vagyok.Segítségre lenne szükségem.A manuális klíma vezérlőt ki tudom cserélni digitálisra,ha igen mi kell hozzá?

2014.03.26. 07:42

gábor 525tds írta:Sziasztok!
Én még új vagyok.Segítségre lenne szükségem.A manuális klíma vezérlőt ki tudom cserélni digitálisra,ha igen mi kell hozzá?

Helló, üdv a fórumon! Ki lehet, de a vezérlő a legkevesebb. Összességében rengeteg munka van vele.

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

2014.03.26. 07:55

BMWMuller írta:Hol vannak a moderátorok? Ilyen hülyeségen leragadni.

Még a helyesírási hibákat ellenőrzik, illetve hogy az idézetek jó helyen vannak-e! :facepalm:

2014.03.26. 10:31

Lallleee írta:
Gallaca írta:
Lallleee írta:
Padre540 írta:
Lallleee írta:Süni egyenlőre köszöni jól van :roker: Süni meggyógyult. :franko: Lalibácsi meggyógyította xD :nyelves:

Mesélj. :D

hálistennek nem hallgattam itt a többiekre és NEM vettem egyből egy újat 17 ezerért. csatlakozó volt oxidálódva , illetve olyan volt mintha gyantás lett volna. letakarított mindkét felét és működik újra. hátha segít másoknak is. lehet hogy csak 2 hétig megy, de lehet hogy egy újabb évig , de egyenlőre nincs 16-17 ezres kiadás :)
Még szerencse, hogy nem hallgattál senkire, mert nem is mondta senki, hogy vegyél újat, csak szimplán megállapítást nyert, hogy mi romolhatott el. :szerintem: De nemsokára kérdéseket sem kell feltenned, legalábbis felesleges lesz...

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

nem is sűrűn fogok :) ez volt az utolsó :) bár azért mert van egy ilyen győkér attól még nem szabad általánosítani ... :facepalm: :)

Kisbaratom...akkor jobbra el...erre a stilusra senki nem kivancsi...itt mindenki a szabadidejeben otletel es segit a tobbinek...ha ennyire pro vagy akkor egyaltalan minek kerdeztel...

Az ember segit neked, aztan emberkedsz, h te milyen kiraly vagy es hulyeseget mondtak!

Tedd fel a kerdest magadnak...h onalloan mikor jottel volna ra a hiba okara...az, h hogyan orvoslod egyeni szoc problem...

Az ilyen kardozasert megerdemelnel egy laza kizarast / TP!!!!

2014.03.26. 11:00

Kép

Lallleee már rég megkapta a figyelmeztetését!
Kár a további szájtépésért!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.03.26. 11:04

Jerry írta:Kép

Lallleee már rég megkapta a figyelmeztetését!
Kár a további szájtépésért!

:taps:

2014.03.26. 17:36

Digit klímapanel, digit klímabox, Auc szenzor, kétzónás fűtéscsap, középboxba hátra befújórács. Kábelezés. Idő. Ajánlom a BLOGOM ide vágó részét.

2014.03.26. 19:01

Gallaca írta:

Digit klímapanel, digit klímabox, Auc szenzor, kétzónás fűtéscsap, középboxba hátra befújórács. Kábelezés. Idő. Ajánlom a BLOGOM ide vágó részét.

Laci azt nem irtad hogy van hozzá alkatrészed és van az a pénz amiért meg is csinálod :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

Re:

2014.03.31. 08:28

Diabolica írta:
Apuka írta:Hali!

A szellőző ventillátorom olyan hangot ad mintha valaki bedobott volna 2-3 dobókockát a darálóba. A kérdésem az volna, hogy honnan elérhető a ventillátor?
A E36-osba is valami elképzelhetetlnűl kis résen keresztűl lehetet hozzáférni, kívűlről. Itt még nem kezdtem neki a bontásnak. Ránézésre még keskenyebb helyen lehet hozzáférni az ablaktörlő mechanikájához. Remélem nem emögött kell egerészni
Egyenlőre kikapcsoltam, de szerintem így hamaro
san fázni fogok... :)

"Hozzáférésnek" nevezni egy kicsit túlzás, de csak úgy fogsz tudni belenyúlni, ha fentről elkzded szétbontogatni a légcsatornát. Az e36-e46-ot felejtsd el, mert ott a motortérből van egy kényelmes egy bejárat , a 39-ben nincs.
Itt le kell venned a felső műszerfalpárnát és onna leérsz kényelmesen. Próbálkozni lehet még jobb és bal lábnál oldalről, de ott szerintem egy sünicserén kívül sok mindent elvégezni nem lehet. A süni helyén elvileg be lehet nyúlni a ventilátorlapátok közé, de az egy nagyon kicsi 4*4 centis nyílás. Mondjuk kézzel átforgatni és vizsgálgatni lehet onnan....

Helló az enyém meg pukkant egyett és azóta fütyül! És ha mxra veszem akkor meg daráló hangja van! Mi ez? Mi a megoldás? :S

2014.03.31. 13:28

supreme írta:
Diabolica írta:

A szellőző ventillátorom olyan hangot ad mintha valaki bedobott volna 2-3 dobókockát a darálóba. A kérdésem az volna, hogy honnan elérhető a ventillátor?
A E36-osba is valami elképzelhetetlnűl kis résen keresztűl lehetet hozzáférni, kívűlről. Itt még nem kezdtem neki a bontásnak. Ránézésre még keskenyebb helyen lehet hozzáférni az ablaktörlő mechanikájához. Remélem nem emögött kell egerészni

"Hozzáférésnek" nevezni egy kicsit túlzás, de csak úgy fogsz tudni belenyúlni, ha fentről elkzded szétbontogatni a légcsatornát. Az e36-e46-ot felejtsd el, mert ott a motortérből van egy kényelmes egy bejárat , a 39-ben nincs.
Itt le kell venned a felső műszerfalpárnát és onna leérsz kényelmesen. Próbálkozni lehet még jobb és bal lábnál oldalről, de ott szerintem egy sünicserén kívül sok mindent elvégezni nem lehet. A süni helyén elvileg be lehet nyúlni a ventilátorlapátok közé, de az egy nagyon kicsi 4*4 centis nyílás. Mondjuk kézzel átforgatni és vizsgálgatni lehet onnan....

Helló az enyém meg pukkant egyett és azóta fütyül! És ha mxra veszem akkor meg daráló hangja van! Mi ez? Mi a megoldás? :S

Müszerfal ki és csere :(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2014.03.31. 15:30

admin írta:
supreme írta:
Diabolica írta:

Müszerfal ki és csere :(

Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2014.03.31. 15:51

supreme írta:Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!

Itt az 1. sz. alkatrész (magyarán fűtőventillátor).
KépKép

A csere pofonegyszerű:
Kép

2014.03.31. 16:23

Milyen ismerős az utolsó kép... ;)

TapaTalk4: NexusHD2

2014.03.31. 19:14

PeterE39 írta:
supreme írta:Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!

Itt az 1. sz. alkatrész (magyarán fűtőventillátor).
KépKép

A csere pofonegyszerű:
Kép

Jááá!!!!!!! Ezt nem hiszem el! Mennyi pénz a kütyü? Persze el hihetitek , hogy nem az ára fog földhöz vágni...hanem a cseréje!

2014.03.31. 21:37

supreme írta:
PeterE39 írta:

A csere pofonegyszerű:

Jááá!!!!!!! Ezt nem hiszem el! Mennyi pénz a kütyü? Persze el hihetitek , hogy nem az ára fog földhöz vágni...hanem a cseréje!

Azért ne ijedj meg, ennyire nem kell szétszedni a venticseréhez. A képen fűtésboxcsere volt. :D
Ventihez elég "csak"a felső műszerfalpárnát, a kesztyűtartó részt, és a bal térdnél az alsó részt levenni. Utóbbiakat is csak azért, mert vannak mögötte csavarok. De jó kis munka, főleg annak aki még nem csinálta. :mrgreen:

2014.04.03. 22:15

Sziasztok
A webasto állófűtést tudom vezérelni a gyári megoldások helyett egy ilyennel?
http://aprod.hu/hirdetes/webasto-air-to ... DSCfp.html

2014.04.03. 23:22

gulyasalex írta:Sziasztok
A webasto állófűtést tudom vezérelni a gyári megoldások helyett egy ilyennel?
http://aprod.hu/hirdetes/webasto-air-to ... DSCfp.html

Van állófűtéses topik!

Akkor már inkább egy GSM vezérlő.(kb30eft)
Hozzászólás küldése

VigLink badge