![]() |
2014.03.25. 22:02
Lallleee írta:Gallaca írta:Még szerencse, hogy nem hallgattál senkire, mert nem is mondta senki, hogy vegyél újat, csak szimplán megállapítást nyert, hogy mi romolhatott el.Lallleee írta:Padre540 írta:Lallleee írta:Süni egyenlőre köszöni jól vanSüni meggyógyult.
Lalibácsi meggyógyította xD
Mesélj.
hálistennek nem hallgattam itt a többiekre és NEM vettem egyből egy újat 17 ezerért. csatlakozó volt oxidálódva , illetve olyan volt mintha gyantás lett volna. letakarított mindkét felét és működik újra. hátha segít másoknak is. lehet hogy csak 2 hétig megy, de lehet hogy egy újabb évig , de egyenlőre nincs 16-17 ezres kiadás: De nemsokára kérdéseket sem kell feltenned, legalábbis felesleges lesz...
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
nem is sűrűn fogokez volt az utolsó
bár azért mert van egy ilyen győkér attól még nem szabad általánosítani ...
![]()
2014.03.25. 22:09
2014.03.26. 00:00
2014.03.26. 02:36
2014.03.26. 07:42
gábor 525tds írta:Sziasztok!
Én még új vagyok.Segítségre lenne szükségem.A manuális klíma vezérlőt ki tudom cserélni digitálisra,ha igen mi kell hozzá?
2014.03.26. 07:55
BMWMuller írta:Hol vannak a moderátorok? Ilyen hülyeségen leragadni.
2014.03.26. 10:31
Lallleee írta:Gallaca írta:Még szerencse, hogy nem hallgattál senkire, mert nem is mondta senki, hogy vegyél újat, csak szimplán megállapítást nyert, hogy mi romolhatott el.Lallleee írta:Padre540 írta:Lallleee írta:Süni egyenlőre köszöni jól vanSüni meggyógyult.
Lalibácsi meggyógyította xD
Mesélj.
hálistennek nem hallgattam itt a többiekre és NEM vettem egyből egy újat 17 ezerért. csatlakozó volt oxidálódva , illetve olyan volt mintha gyantás lett volna. letakarított mindkét felét és működik újra. hátha segít másoknak is. lehet hogy csak 2 hétig megy, de lehet hogy egy újabb évig , de egyenlőre nincs 16-17 ezres kiadás: De nemsokára kérdéseket sem kell feltenned, legalábbis felesleges lesz...
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
nem is sűrűn fogokez volt az utolsó
bár azért mert van egy ilyen győkér attól még nem szabad általánosítani ...
![]()
2014.03.26. 11:00
2014.03.26. 11:04
Jerry írta:
Lallleee már rég megkapta a figyelmeztetését!
Kár a további szájtépésért!
2014.03.26. 17:36
gábor 525tds írta:Sziasztok!
Én még új vagyok.Segítségre lenne szükségem.A manuális klíma vezérlőt ki tudom cserélni digitálisra,ha igen mi kell hozzá?
2014.03.26. 19:01
Gallaca írta:gábor 525tds írta:Sziasztok!
Digit klímapanel, digit klímabox, Auc szenzor, kétzónás fűtéscsap, középboxba hátra befújórács. Kábelezés. Idő. Ajánlom a BLOGOM ide vágó részét.
2014.03.31. 08:28
Diabolica írta:Apuka írta:Hali!
A szellőző ventillátorom olyan hangot ad mintha valaki bedobott volna 2-3 dobókockát a darálóba. A kérdésem az volna, hogy honnan elérhető a ventillátor?
A E36-osba is valami elképzelhetetlnűl kis résen keresztűl lehetet hozzáférni, kívűlről. Itt még nem kezdtem neki a bontásnak. Ránézésre még keskenyebb helyen lehet hozzáférni az ablaktörlő mechanikájához. Remélem nem emögött kell egerészni
Egyenlőre kikapcsoltam, de szerintem így hamaro
san fázni fogok...
"Hozzáférésnek" nevezni egy kicsit túlzás, de csak úgy fogsz tudni belenyúlni, ha fentről elkzded szétbontogatni a légcsatornát. Az e36-e46-ot felejtsd el, mert ott a motortérből van egy kényelmes egy bejárat , a 39-ben nincs.
Itt le kell venned a felső műszerfalpárnát és onna leérsz kényelmesen. Próbálkozni lehet még jobb és bal lábnál oldalről, de ott szerintem egy sünicserén kívül sok mindent elvégezni nem lehet. A süni helyén elvileg be lehet nyúlni a ventilátorlapátok közé, de az egy nagyon kicsi 4*4 centis nyílás. Mondjuk kézzel átforgatni és vizsgálgatni lehet onnan....
2014.03.31. 13:28
supreme írta:Diabolica írta:Apuka írta:Hali!
A szellőző ventillátorom olyan hangot ad mintha valaki bedobott volna 2-3 dobókockát a darálóba. A kérdésem az volna, hogy honnan elérhető a ventillátor?
A E36-osba is valami elképzelhetetlnűl kis résen keresztűl lehetet hozzáférni, kívűlről. Itt még nem kezdtem neki a bontásnak. Ránézésre még keskenyebb helyen lehet hozzáférni az ablaktörlő mechanikájához. Remélem nem emögött kell egerészni
san fázni fogok...
"Hozzáférésnek" nevezni egy kicsit túlzás, de csak úgy fogsz tudni belenyúlni, ha fentről elkzded szétbontogatni a légcsatornát. Az e36-e46-ot felejtsd el, mert ott a motortérből van egy kényelmes egy bejárat , a 39-ben nincs.
Itt le kell venned a felső műszerfalpárnát és onna leérsz kényelmesen. Próbálkozni lehet még jobb és bal lábnál oldalről, de ott szerintem egy sünicserén kívül sok mindent elvégezni nem lehet. A süni helyén elvileg be lehet nyúlni a ventilátorlapátok közé, de az egy nagyon kicsi 4*4 centis nyílás. Mondjuk kézzel átforgatni és vizsgálgatni lehet onnan....
Helló az enyém meg pukkant egyett és azóta fütyül! És ha mxra veszem akkor meg daráló hangja van! Mi ez? Mi a megoldás? :S
2014.03.31. 15:30
admin írta:supreme írta:Diabolica írta:Apuka írta:Hali!
san fázni fogok...
Helló az enyém meg pukkant egyett és azóta fütyül! És ha mxra veszem akkor meg daráló hangja van! Mi ez? Mi a megoldás? :S
Müszerfal ki és csere
Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2014.03.31. 15:51
supreme írta:Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!

2014.03.31. 16:23
2014.03.31. 19:14
PeterE39 írta:supreme írta:Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!
Itt az 1. sz. alkatrész (magyarán fűtőventillátor).
A csere pofonegyszerű:
2014.03.31. 21:37
supreme írta:PeterE39 írta:supreme írta:Akkor mi is eennek a neve ami valószínűleg el van romolva???Üdv és köszi!
A csere pofonegyszerű:
Jááá!!!!!!! Ezt nem hiszem el! Mennyi pénz a kütyü? Persze el hihetitek , hogy nem az ára fog földhöz vágni...hanem a cseréje!
2014.04.03. 22:15
2014.04.03. 23:22
gulyasalex írta:Sziasztok
A webasto állófűtést tudom vezérelni a gyári megoldások helyett egy ilyennel?
http://aprod.hu/hirdetes/webasto-air-to ... DSCfp.html