![]() |
2014.05.09. 17:53
petya1 írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudtok ebben segíteni? 28i-nél a nyíllal jelölt alkatrész az csak egy vezetőgőrgő? Ez független a feszítőtől? Hol tudok ilyet leggazdaságosabban venni? Üdv.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Jlaci74 klubtárstól tudsz szerintem. Én is tőle vettem.
2014.05.09. 18:09
odus írta:junior71 írta:Sziasztok !
Még mindig szívok a fűtéscsappal. Szóval le kéne cserélnem de nem találok
sehol.Nincs véletlen valakinek egy bontott feleslegben???
Ha van léci írjatok !
előre is köszi a segítséget.
Van állófűtésed? Nekem van egy fűtéscsapom, amit a kiegészítő
fűtés szivattyú hibája miatt cseréltem ki két éve, sajnos nincs ledugózva, így
nem tudni, működik-e, de ha megtalálom, és kell, a tiéd. Nálam a csapok jól
működtek, csak a szivattyúval volt gond.
Odus
2014.05.10. 00:17
2014.05.10. 18:46
2014.05.11. 10:58
2014.05.11. 13:01
2014.05.11. 13:09
junior71 írta:sziasztok!
Ha tudtok segítsetek
tegnap kiékeltem a fűtéscsapot tehát zárva van ilyenkor elvileg hidegnek kéne lennie???
de ez a nyomorult mégis meleget nyom az anyós oldalra egyfolytában. Ha van ötlet megköszönném!
2014.05.11. 13:15
2014.05.11. 19:28

2014.05.11. 20:50
Otisz írta:Üdv márkatársak!
Mai szakadó esőben össze akadt a két ablaktörlő lapátom. A vezetőoldali kar mozog el a helyéről.
Leszedtem a kart, de az alatta lévő szerkezet az (amire a lezáró anyát teszem) ami elmozdul. Tudja valaki, hogy lehet azt megszorítani? (ha egyáltalán ez a baja).
A képen sárgával jelöltem be, mire is gondolok, és hogy milyen holtjátéka lett.
Nincs garázsom, így kicsit meg vagyok lőve![]()
A képen látható kocsi nem az enyém. Az enyém azért sokkal szebb
2014.05.11. 20:54
greeen54 írta:
Ha nem látsz ricniket azon a kúpon, akkor valószínű, hogy lenyalta...Arra kellene ráhúznod az anyával.
2014.05.11. 20:57
Otisz írta:greeen54 írta:
Ha nem látsz ricniket azon a kúpon, akkor valószínű, hogy lenyalta...Arra kellene ráhúznod az anyával.
A menet rajta van, azzal nincs gond.
De! Pont az a menetes vacak ami elmozdul alaphelyzetben is, amikor rajta van a kar. Tehát: visszateszem a kart, ráhúzom az anyát (ami nekem nem kúpos, tehát valószínűleg már előttem berhelték), megszorítom, és simán elmozgatom a kart. Az mozog el, amire rászorítottam.
2014.05.11. 21:02
greeen54 írta:Otisz írta:greeen54 írta:
De! Pont az a menetes vacak ami elmozdul alaphelyzetben is, amikor rajta van a kar. Tehát: visszateszem a kart, ráhúzom az anyát (ami nekem nem kúpos, tehát valószínűleg már előttem berhelték), megszorítom, és simán elmozgatom a kart. Az mozog el, amire rászorítottam.
Aha, a menet alatt ilyen ,,ricnis" résznek kellene lennie. Ha nincsen akkor ledarálta sajnos.
2014.05.11. 22:04
Otisz írta:greeen54 írta:Otisz írta:greeen54 írta:
Aha, a menet alatt ilyen ,,ricnis" résznek kellene lennie. Ha nincsen akkor ledarálta sajnos.
Akkor kell bontottat szereznem. A kérdés, hogy pontosan mit is keressek?
2014.05.11. 22:12
greeen54 írta:
Lehet, hogy az csak komplett szerkezettel lesz szerintem. :S
2014.05.11. 22:53
Otisz írta:greeen54 írta:
Az a baj, hogy elég nehéz leírni pontosan a hibajelenséget. Csak körbeírni tudom.
Ami a kart fixen tartja, és mozgatja is, na az kotyog. Lehet ott valami kikopott?
2014.05.12. 12:11
Otisz írta:Otisz írta:greeen54 írta:
Az a baj, hogy elég nehéz leírni pontosan a hibajelenséget. Csak körbeírni tudom.
Ami a kart fixen tartja, és mozgatja is, na az kotyog. Lehet ott valami kikopott?
Még egy képet találtam, amin jobban látszódik, hogy minek lett holtjátéka (kotyog jobbra balra).
http://kepfeltoltes.hu/140511/ez_kotyog ... es.hu_.jpg
2014.05.12. 12:45
Bummer írta:bfoto írta:Egyszerűen nincs ötletem, hogy mitől párásodik az egyik első lámpám. Eddig is párásodott az egyik, mindkettőt szétszedtem (fl előtti gyári, sárga indexes), kaptak új magasságállítót stb. Nem látom hol mehet be a víz, a szellőzése is rendben van (a másik továbbra is hibátlan a szétszedés ellenére). Esetleg az első búra engedi be (ahol a plexi kapcsolódik a fekete műanyaghoz)? Nem szeretném lecserélni, mert egyébként minden rendben van vele. Valaki azt javasolta, hogy fúrjak egy kisebb lyukat az aljára. Egyéb ötlet?
Mikor szedszedted tettel bele uj tomitest?
2014.05.12. 15:15
jlaci74 írta:
Felesleges köröket futsz...
Vegyél Schnitzer Szabitól egy bontott mechanikát, tisztítsd meg, majd zsírozd át és happy !
2014.05.12. 15:34
Sziasztok! Röviden tömören: Két napja beszart a generátorom. Nagy szerencsémre a szerelőmnél van egy db, amin minden adat egyezik (BMW, Bosch, 140A, NC--14V 45-140A) Annyi, hogy az '98-as autóról való, az enyém meg '96-os. Illetve a cikkszám utolsó karaktere nem 4 mint az enyémnél, hanem 7. Gyártmánynak mondjuk Anglia van ráírva...lehet, hogy azért tér el a cikkszám? (RealOEM-ben sem szerepel egyébként az a cikkszám) Ettől függetlenül jó az nekem?