Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2012.02.27. 17:58

jlaci74 írta:Egy rövid szösszenet a ma délutánból.
Szól a szomszéd üzlet vezetője, hogy van nála egy ügyfele egy eladó 320d e46-tal. Érdekel, kérdezi.
Megnézem, válaszolom, és már indulok is.
Autó nem lelakott, bőrülések jó állapotban, viszonylag jól felszerelt, ülésfűtés, xenon, PDC, 17" kerék, stb.
Nézem a lényeget: óra szerint 186 ezret futott. Ismerős kereskedőtől vette, ebben ennyi van, mondja.
Ok, így érdemes kipróbálni . Tesztkör.
Egyben van, de néhány zavaró momentum: indításnál-leállításnál "nem szép" a hangja ( talán lendkerék... ), kuplung már nem 100-as... Egyébként a motor hangja szép, nem füstöl, megy ahogy kell.
Mondom a srácnak, hogy leinfózom a szervizmúltat, aztán beszélünk.
Telefon a megfelelő helyre, és jön a válasz.
Utolsó szerviz 2008-ban : 235 900 Km,
utolsó óra állás, amikor a kulcs ( kocsi ) márkaszervizben járt: 315 750 km ! :facepalm:
Két dolog jutott eszembe:
1 - a kereskedő-óratekergetős történet, de erre nem pocsékolom a billentyűt
2 - még ennyi km-rel sem egy elhasznált autó,
... vagyis három betű: BMW ...

Laci bácsi kocsit vesz! :franko:

2012.02.27. 19:56

jlaci74 írta:Egy rövid szösszenet a ma délutánból.
Szól a szomszéd üzlet vezetője, hogy van nála egy ügyfele egy eladó 320d e46-tal. Érdekel, kérdezi.
Megnézem, válaszolom, és már indulok is.
Autó nem lelakott, bőrülések jó állapotban, viszonylag jól felszerelt, ülésfűtés, xenon, PDC, 17" kerék, stb.
Nézem a lényeget: óra szerint 186 ezret futott. Ismerős kereskedőtől vette, ebben ennyi van, mondja.
Ok, így érdemes kipróbálni . Tesztkör.
Egyben van, de néhány zavaró momentum: indításnál-leállításnál "nem szép" a hangja ( talán lendkerék... ), kuplung már nem 100-as... Egyébként a motor hangja szép, nem füstöl, megy ahogy kell.
Mondom a srácnak, hogy leinfózom a szervizmúltat, aztán beszélünk.
Telefon a megfelelő helyre, és jön a válasz.
Utolsó szerviz 2008-ban : 235 900 Km,
utolsó óra állás, amikor a kulcs ( kocsi ) márkaszervizben járt: 315 750 km ! :facepalm:
Két dolog jutott eszembe:
1 - a kereskedő-óratekergetős történet, de erre nem pocsékolom a billentyűt
2 - még ennyi km-rel sem egy elhasznált autó,
... vagyis három betű: BMW ...

No igen, így dőlnek meg a városi legendák :D

Nekem 235 ezerrel még semmi baja a kéttömegű lendkeréknek, 210-nél cseréltem főtengely ékszíjtárcsát, mert picit kottyant... Turbó hibátlan, egyedül az M57 típushibákat kellett eddig orvosolni: ( a kopóalkatrészeket nem számolva) elrepedt a kipufogócsonk, könnyezett a szívósor picit.

2012.02.28. 06:30

Padre540 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/535/bmw_535_535i_kezi_valto-toresmentes____-5548064

Ezt az autót merem ajánlani!Az órában 220-230 között van,a motort most cseréltük,mondhatjuk hogy szinte Schnitzertől vettük,(Ő eladott 2-t egy srácnak,mi megvettük az egyiket),futómű meg sem szólal,kompresszió tényleg annyi,(papír van róla),fékek jók,kardán,difi nem búg,nem kottyan,rozsda sehol,naviban nincs CD.Tényleg anyagi okok miatt eladó.

Szia
A felniket nem adná róla el vajon, és ha igen mennyiért? Van egy gyári azt hiszem styling 82-es 16 colos felnim kb 6000 km-es szinte új gumikkal esetleg cserébe hogy legyen rajta valami addig is míg eladja. Köszi

2012.02.28. 09:44

Merga13 írta:
Padre540 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/535/bmw_535_535i_kezi_valto-toresmentes____-5548064

Ezt az autót merem ajánlani!Az órában 220-230 között van,a motort most cseréltük,mondhatjuk hogy szinte Schnitzertől vettük,(Ő eladott 2-t egy srácnak,mi megvettük az egyiket),futómű meg sem szólal,kompresszió tényleg annyi,(papír van róla),fékek jók,kardán,difi nem búg,nem kottyan,rozsda sehol,naviban nincs CD.Tényleg anyagi okok miatt eladó.

Szia
A felniket nem adná róla el vajon, és ha igen mennyiért? Van egy gyári azt hiszem styling 82-es 16 colos felnim kb 6000 km-es szinte új gumikkal esetleg cserébe hogy legyen rajta valami addig is míg eladja. Köszi

Pont ugyanilyet hirdetnek a felnis topicaban:

viewtopic.php?f=11&t=221&start=377

2012.02.28. 11:05

Öööö,

Esetleg megnézte már valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ta-5283825

Elég régen kint van.. :roll: szerintem egy kis trógerkodás után 1,3-ért úgyis adná.

Szerk.. Utána mehet bele fekete memóriás fűtött bőrbelső, ezüst betétekkel, normális navival. :wink:

2012.02.28. 11:24

PapaBoss írta:Öööö,

Esetleg megnézte már valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ta-5283825

Elég régen kint van.. :roll: szerintem egy kis trógerkodás után 1,3-ért úgyis adná.

Szerk.. Utána mehet bele fekete memóriás fűtött bőrbelső, ezüst betétekkel, normális navival. :wink:

Én ezt a kocsit néztem anno Kecskeméten de akkor le volt pukkanva nagyon nem is indult el látom márt kicsinosították lehet erőt is leheltek bele márt karosszéria rendben volt de a motor az hangos és egyenetlenül járt ha esetleg segít ez a kommentár a döntésbe

2012.02.28. 11:30

robesz83 írta:Én ezt a kocsit néztem anno Kecskeméten de akkor le volt pukkanva nagyon nem is indult el látom márt kicsinosították lehet erőt is leheltek bele márt karosszéria rendben volt de a motor az hangos és egyenetlenül járt ha esetleg segít ez a kommentár a döntésbe

Köszönöm a hasznos infót. Jócskán felül van akkor pozícionálva, nem véletlen ragadt be.

2012.02.28. 11:59

PapaBoss írta:
robesz83 írta:Én ezt a kocsit néztem anno Kecskeméten de akkor le volt pukkanva nagyon nem is indult el látom márt kicsinosították lehet erőt is leheltek bele márt karosszéria rendben volt de a motor az hangos és egyenetlenül járt ha esetleg segít ez a kommentár a döntésbe

Köszönöm a hasznos infót. Jócskán felül van akkor pozícionálva, nem véletlen ragadt be.

ja és akkor kerülni nem tudtunk vele mert nem volt rajta műszaki csak a telephelyen én lekocsikáztam Győrböl akkor gumik keletek rá most nem tudom az e van még rajta kiviről szép a kocsi de a láma be van rajta fakulva az visszataszító motorikasn meg nem biztos hogy hazaértem volna vele ja és a hátujába kopogott valami szerintem szilent (ami nem túl olcsó)

2012.02.28. 13:24

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... 0i-5555432

Srácok ennyi pénzt megér ez a gép szerintem!Igaz nem legszebb és legjobban felszerelt darab de mit kap az ember manapság ennyiért? :franko:

2012.02.28. 13:54

V.Norbi86 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520_520i-5555432

Srácok ennyi pénzt megér ez a gép szerintem!Igaz nem legszebb és legjobban felszerelt darab de mit kap az ember manapság ennyiért? :franko:

Edesistenem...

2012.02.28. 14:47

Marco85 írta:

Edesistenem...

Nem rossz szerintem ennyiért!

2012.02.28. 15:29

V.Norbi86 írta:
Marco85 írta:

Edesistenem...

Nem rossz szerintem ennyiért!

Ennyiert szerintem csak rosszat lehet venni! Ha a tulaj arra nem adott, hogy a belsejet kitakaritsa, vajon mennyire foglalkozhatott a tobbivel..

2012.02.28. 16:38

Ne törődj semmivel!
Itt mindenkinek sérülésmentes 10000km-es autója van 4m forintért. ;)
Ezért kevés támogatod lesz! :lol:

Vedd meg!
Belefér egy motor generál is plusz egy új kárpit Schnitzertől!
Én mindig azt mondtam, hogy az ára alatt vett rossz/abb/ autóból is lehet jó autót csinálni.
Persze észnél kell lenni!

Ez az ár még sok mindent elbír!

Kp.-re még alkudhatsz is!
Ha minden kötél szakad kiárulod alkatrésznek és visszajött ez az összeg!

Szerintem...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: V.Norbi86
Értékelés: 4.76%

2012.02.28. 17:58

Imco írta:

Ne törődj semmivel!

Vedd meg!
Én mindig azt mondtam, hogy az ára alatt vett rossz/abb/ autóból is lehet jó autót csinálni.

Szerintem...

Köszi :franko:

Igazából nem szeretném megvenni csak belinkeltem,hogy mennyire olcsó!ha lenne egy felesleges délutánom lehet még el is mennék megnézni mert nincs annyira messze csak kiváncsiságból!Ennyiért tényleg nem drága!
Ha magamnak válogatnék akoor azért szebb példányok közt csemegéznék!:):)

2012.02.28. 18:55

V.Norbi86 írta:
Imco írta:

Ne törődj semmivel!

Vedd meg!

Szerintem...

Igazából nem szeretném megvenni csak belinkeltem,hogy mennyire olcsó!ha lenne egy felesleges délutánom lehet még el is mennék megnézni mert nincs annyira messze csak kiváncsiságból!Ennyiért tényleg nem drága!

Már le is vették, vagy csak én nem látom a ezt?

2012.02.28. 19:15

spider2 írta:
V.Norbi86 írta:
Imco írta:

Ne törődj semmivel!

Vedd meg!

Szerintem...

Baaaazzzz, eladta :taps: :lol:

2012.02.28. 19:52

Rjani530d írta:
spider2 írta:
V.Norbi86 írta:
Imco írta:

Ne törődj semmivel!

Vedd meg!

Szerintem...

Baaaazzzz, eladta :taps: :lol:

Hát ez hamar elment!Nem semmi!

2012.03.05. 13:53

21 éves autóban láttatok már ilyen üléseket?

850

2012.03.05. 14:52

Meg is kérik az árát, de a képek alapján van is mire.

2012.03.05. 15:05

simi64 írta:21 éves autóban láttatok már ilyen üléseket?

850

Erre egy megfelelő szó létezik : PATIKA
Hozzászólás küldése

VigLink badge