Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2014.04.29. 22:37

Gallaca írta:
pedrov írta:Köszi megnézem. A GM a biztosíték tábla alatti ugye?
Igen.

GM száraz. :shock:
Akkor marad a klíma panel gondolom.

2014.04.29. 23:09

pedrov írta:
Gallaca írta:
Igen.

Nem biztos, simán megpusztulhatott, a klímapaneltől menne az ablak. Sőt, szarakodhat még a gyújtáskapcsoló is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: pedrov
Értékelés: 4.76%

2014.04.30. 00:53

Gallaca írta:
pedrov írta:
Gallaca írta:
Igen.

Nem biztos, simán megpusztulhatott, a klímapaneltől menne az ablak. Sőt, szarakodhat még a gyújtáskapcsoló is.

Holnap, illetve ma kiderül, hogy a klíma panel jó-e. Csere próbából. A GM modult, ha jól tudom csere után, fel is kéne programozni. Az még várat magára. Sok a meló.
Köszi még 1x! :franko:

2014.04.30. 19:10

pedrov írta:A GM modult, ha jól tudom csere után, fel is kéne programozni.

Ahogy a klímapanelt is.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: pedrov

2014.04.30. 19:53

barbrady írta:
pedrov írta:A GM modult, ha jól tudom csere után, fel is kéne programozni.

Ahogy a klímapanelt is.

Tapatalk

Viszont programozás nélkül is működött nálam. Egy tesztre jó lehet.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: pedrov

2014.05.01. 18:17

Sziasztok!
Most vettem egy gyönyörű vasat viszont az a problémám,hogy a bal oldali bajuszkapcsolón a BC gombot nyomogatva semmi nem történik,
a hőmérsékletet gyönyörűen mutatja viszont nem hajlandó tovább lépni átlagfogyasztásra stb.Mi lehet a probléma?
Meg tudom oldani vagy computeres segítség kell hozzá?
Köszi: Ákos

2014.05.01. 20:10

naphal írta:Sziasztok!
Most vettem egy gyönyörű vasat viszont az a problémám,hogy a bal oldali bajuszkapcsolón a BC gombot nyomogatva semmi nem történik,
a hőmérsékletet gyönyörűen mutatja viszont nem hajlandó tovább lépni átlagfogyasztásra stb.Mi lehet a probléma?

Általában a kapcsoló döglik meg,nekem is az volt a ludas.Csere.
Adatlapod:E39-ben nem volt m50 moci. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: naphal

2014.05.01. 20:20

Padre540 írta:
naphal írta:Sziasztok!

Általában a kapcsoló döglik meg,nekem is az volt a ludas.Csere.
Adatlapod:E39-ben nem volt m50 moci. :franko:

Köszi!

Az egész bajuszkapcsolót kell cserélni vagy csak a BC gombot?

2000.évj.520i 150Le-nek mi a kódja?

2014.05.01. 20:28

naphal írta:
Köszi!

Az egész bajuszkapcsolót kell cserélni vagy csak a BC gombot?

2000.évj.520i 150Le-nek mi a kódja?

Nem tudok róla hogy lehetne külön a gombot,Én még E46-on cseréltem komplett bajuszkapcsolót,a kormányt is le kellett venni hozzá.
Ha 150 lovas akkor m52b20.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: naphal

2014.05.03. 14:58

SOS segitseg kellene! Kijrlzon fuel injection system felirat, homero maxon, kocsi nem indul es nem kommunikal a dde az inpaval. Valami otlet?

2014.05.03. 15:15

Csak a ddevel nem kommunikál a diag?

2014.05.03. 16:04

hamoriarpi írta:Csak a ddevel nem kommunikál a diag?

Igen, minden mast lat. Dis ir hibat, a ( ha jol emlekszem) traction control jelzi, hogy nincs adat a dde felol, se dis, se inpa nem latja a dde-t.

2014.05.03. 17:08

Tápellátás, buszok, stb. Szöszölős lesz...

2014.05.03. 17:56

hamoriarpi írta:Tápellátás, buszok, stb. Szöszölős lesz...

Tap van, buszokat hogy lehey ellenorizni?

2014.05.03. 18:50

Történt kedden, hogy az M3-ason jövet kitaláltam, hogy kikormolom a drágaságom, ezért az automata váltót fix 3-asba rakva tiltásig forgattam a vasat. 5-6 perc magas fordulaton történő nyúzás útán a vízhőfok mutatója vígasztalanul elkezdett felkúszni a piros tartományba. 3 év alatt, amióta megvan a masina sosem volt gondom a vízzel (azt az egy esetet leszámítva, amikor letört a hűtőre menő csonk és elfolyt a hűtőfolyadékom).
Szóval piros tartomány, pirosan világító visszajelző lámpa. Na mondom, ennek fele sem tréfa, megálltam a leállósávban. Fél óra szotyizás után, kis tempóval elszivárogtam a benzinkútig. Közben konzultálás Muha mesterrel, Gallacával, Qwertivel valamint bekéredzkedés Xenon Balu műhelyébe egy termosztát ellenőrzésre. Ő volt ugyanis az első számú gyanúsítottam.
Sajnos hiába heréltük ki a termosztátot, a menetszél ezek után sem hűtötte le a vizet. Erős volt a gyanú, hogy meghengerfejesedett az öreg TDS. Bár a tipikus jelek nem mutatkoztak, mégis a terhelésen emelkedő, alapjáraton kicsit visszahűlő hőmérséklet már a legrosszabb forgatókönyvet valószínűsítették.
Muha mester gondolatára azért még meg kellett vizsgálnom a vízpumpát. Emlékezve a vele esett történetre, amikor lerobbant az egy éves vízpumpájának műanyag lapátja, egy tízemeletes ház parkolójában (eddig jutottam Balu műhelyéből a sikertelen termosztát kísérlet után) kiszereltem a Tádéból az említett alkatrészt.
A látvány önmagáért beszél!
Ezek után nem volt kérdés, hogy az újat beszerelve megoldódik a hőmérsékleti problémám!
Hála a magasságos Istennek, hűséges Cervantes (ejtsd: Szervántesz, Don Quijote szolgája) nem esett áldozatul a gyilkos TÁDÉ hegerfej kórnak!
Szerelés a parkolóban:
Kép

A bűnös (elég szarul néz ki szegény) és az utód:
Kép

Szeretném még egyszer megköszönni a kedves klubtársak segítségét! Nélkületek sokkal nehezebb dolgom lenne!
Köszi Qwerti, Muha mester, Gallaca és Xenonbalu!
:taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 3 Bummer, Gallaca, gorcsev
Értékelés: 14.29%

2014.05.03. 20:01

Sziasztok!

A napokban idegesítő kattogó hangot kezdtem hallani a motorból. Olyan szelep csattogáshoz hasonló. Egyértelműen a bal oldalról hallom ha szemben állok a kocsival.
Ha már belenéztem a motorba, megnéztem az olajszintet is és a nívó nem ér bele az olajba. Töltöttem bele egy egész litert de még mindig semmi.
Létezik, hogy megevett annyi olajat, hogy egy literrel sem éri el még a minimum szintet sem? Indításkor simán kialszik az olajnyomás lámpa, semmi egyéb nem utal rá, hogy kevés lenne az olaj.
Lehet hogy a nívópálcám nem belevaló?

Gorcsev :?

2014.05.03. 20:46

gorcsev írta:Sziasztok!

A napokban idegesítő kattogó hangot kezdtem hallani a motorból. Olyan szelep csattogáshoz hasonló. Egyértelműen a bal oldalról hallom ha szemben állok a kocsival.
Ha már belenéztem a motorba, megnéztem az olajszintet is és a nívó nem ér bele az olajba. Töltöttem bele egy egész litert de még mindig semmi.
Létezik, hogy megevett annyi olajat, hogy egy literrel sem éri el még a minimum szintet sem? Indításkor simán kialszik az olajnyomás lámpa, semmi egyéb nem utal rá, hogy kevés lenne az olaj.

Minden kérdésre "lehet" a válasz. A kevés olajtól a hidrótőke kopog.

2014.05.03. 21:51

morv írta:

KOM-BId vagy IKE-d van?

2014.05.03. 22:51

gorcsev írta:Sziasztok!

Gondolom "mostanában" nem nézted az olajszintet.Ha még mindig nem éri el a nívó alját,akkor kell még bele 2-3 liter.Tedd össze a két kezed és örülj ha ennyivel megúszod! :franko:

2014.05.03. 23:41

hamoriarpi írta:
morv írta:

KOM-BId vagy IKE-d van?

IKE. Van valami otleted? Gondolvan a legrosszabbra, ha esetleg ECU-t kell cserelni, mi annak a menete? Lehetseges hasznaltat raokitani a kocsira? Valakinek ez iranyu tapasztalata?
Hozzászólás küldése

VigLink badge