![]() |
2015.04.10. 19:49
spider2 írta:N8-al nekem annak idején hibátlanul működött!
2015.04.10. 19:51
2015.04.10. 20:05
spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
2015.04.10. 20:09
bendegúz írta:spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
Nem, de az N8 nem ment utána próbáltunk még 2 telefont az meg ment mindkettő.
És törölni,hogy lehet?
2015.04.11. 10:48
bendegúz írta:spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
És törölni,hogy lehet?
2015.04.11. 16:32
vaszarig írta:bendegúz írta:spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
És törölni,hogy lehet?
Kell mennie N8-al is, mivel nekem annó simán ment, csak az sms-eket nem látta! Mondjuk az én ULF-om 2004-es volt!
2015.04.12. 10:49
bendegúz írta:vaszarig írta:bendegúz írta:spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
És törölni,hogy lehet?
Kell mennie N8-al is, mivel nekem annó simán ment, csak az sms-eket nem látta! Mondjuk az én ULF-om 2004-es volt!
Nemtommivanakkor![]()
![]()
2015.04.12. 16:56
vaszarig írta:bendegúz írta:vaszarig írta:bendegúz írta:spider2 írta:Az ulf-t törölted? Lehet megtelt az agya az előző telefonokkal. Ha törölted utána próbáld párosítani. Mennie kell.
És törölni,hogy lehet?
Nemtommivanakkor![]()
![]()
Sok sms van a telódban? Csak mert mintha az rémlene, hogy az elején nekem is volt olyan, hogy összepárosítottam, aztán mikor felvettem volna a kocsival a telót, szétkapcsolt. Viszont nekem ezt megoldotta az, hogy töröltem jó pár smst.
2015.04.13. 14:39
bendegúz írta:Mikor próbáltam, egy sem volt.
2015.04.13. 20:11
vaszarig írta:bendegúz írta:Mikor próbáltam, egy sem volt.
Akkor passz, nincs több ötletem. Esetleg tényleg azt próbáld meg, hogy törlöd az ULF-ból a többi párosított eszközt. Ha ez sem, akkor ideje újabb telót venni!
2015.04.13. 20:21
spider2 írta:vaszarig írta:bendegúz írta:Mikor próbáltam, egy sem volt.
Akkor passz, nincs több ötletem. Esetleg tényleg azt próbáld meg, hogy törlöd az ULF-ból a többi párosított eszközt. Ha ez sem, akkor ideje újabb telót venni!
Az se jó megoldás, mert nekem újabb van és azzal sem megy...
Inkább régebbi telókkal megy, ott még az sms is működött. Sajnos az ULF elavult, és nem lehet frissíteni csak ha cseréled. Lehet a legújabb 13. generációssal nem lenne baj, de horror áron van.
2015.04.13. 20:49
bendegúz írta:spider2 írta:vaszarig írta:bendegúz írta:Mikor próbáltam, egy sem volt.
Inkább régebbi telókkal megy, ott még az sms is működött. Sajnos az ULF elavult, és nem lehet frissíteni csak ha cseréled. Lehet a legújabb 13. generációssal nem lenne baj, de horror áron van.
Nem azon múlik,mert az N8-nál sokkal újbbal meg műkszik. Mindegy,hogy Sony vagy Nokia. Úgy tudom az sms-t meg pont az újak nem támogatják,talán a balesetveszély miatt.
2015.04.14. 10:17
SvidronyA írta:bendegúz írta:spider2 írta:vaszarig írta:bendegúz írta:Mikor próbáltam, egy sem volt.
Nem azon múlik,mert az N8-nál sokkal újbbal meg műkszik. Mindegy,hogy Sony vagy Nokia. Úgy tudom az sms-t meg pont az újak nem támogatják,talán a balesetveszély miatt.
Mit gondoltok T. Klubtársak, vajon a legújabb ULF modul támogatja a nem túl régi készülékeket, mint pl. SONY Xperia Z2? Netán van konkrét tapasztalat?
2015.05.06. 20:45
2015.05.06. 20:46
kopasze-28 írta:sziasztok,nekem még a régi telefon van benne,h tudom szóra birni,a menübe se reagál a tel.fon funkcióra
2015.05.06. 20:50
kzolee írta:kopasze-28 írta:sziasztok,nekem még a régi telefon van benne,h tudom szóra birni,a menübe se reagál a tel.fon funkcióra
SIM kártyát raktál bele?
2015.05.06. 20:56
2015.05.06. 20:57
kzolee írta:Olvasd át ezt a témát, és minden kérdésedre választ kapsz.![]()
Addig meg tudsz telefonálni a mostani mobiloddal is.
Sajnos. Legközelebb az autótelefonról hívjál, a mobilszámodat addig nem veszem fel.
2015.05.07. 20:12
2015.05.09. 20:01