![]() |
2009.04.26. 14:39
zsolte39 írta:simi64 írta:Úgy tudom, a légzsákvisszajelző az ülésfoglaltságjelző meghibásodása miatt szokott kigyulladni a műszerfalon (esetleg biztonsági öv).
Semmi köze a biztosítékokhoz!
Egyébként, ha lenyitod a kesztyűtartót és felnézel a tetejébe (alulról) meg fogod látni azt a két fehér műanyagot, amelyek elfordításával lenyitható az első biztitábla.
Hátsó az akksi fölött van, jobb hátul
Igen, valószínűleg nem biztosíték gond. Ülésfoglaltság-jelző, övfeszítő vagy az ülés alatti csatlakozó lehet a ludas. Dugjátok gépre, az megmondja, hol a bibi.
2009.04.26. 15:46
atizba írta:zsolte39 írta:simi64 írta:Úgy tudom, a légzsákvisszajelző az ülésfoglaltságjelző meghibásodása miatt szokott kigyulladni a műszerfalon (esetleg biztonsági öv).
Semmi köze a biztosítékokhoz!
Egyébként, ha lenyitod a kesztyűtartót és felnézel a tetejébe (alulról) meg fogod látni azt a két fehér műanyagot, amelyek elfordításával lenyitható az első biztitábla.
Hátsó az akksi fölött van, jobb hátul
Igen, valószínűleg nem biztosíték gond. Ülésfoglaltság-jelző, övfeszítő vagy az ülés alatti csatlakozó lehet a ludas. Dugjátok gépre, az megmondja, hol a bibi.
ilyet megmond a gep? en meg azt hittem, hogy most kezdodik minden oregautos remalma: egyik elektronikai hiba a masik utan.
2009.04.27. 00:14
2009.04.27. 00:59
atizba írta:mibe faj egy ilyen ulesfoglaltsagjelzo, volt mar valaki, akinek cserelni kellett?
koszi.
ati
zba
2009.04.27. 07:17
admin írta:atizba írta:mibe faj egy ilyen ulesfoglaltsagjelzo, volt mar valaki, akinek cserelni kellett?
koszi.
ati
zba
Kb 20000Ft és szét kell bontani az ülést hozzá.
2009.04.27. 08:02
muhaati írta:admin írta:atizba írta:mibe faj egy ilyen ulesfoglaltsagjelzo, volt mar valaki, akinek cserelni kellett?
koszi.
ati
zba
Voltszerencsém szétbontani a bőrgarnitúrám jobb 1-ét. Az autó megvétele előtt még jó volt, egy hét múlva,mikor átvettem a gépet már égett a lámpa. Előző tulaj jót akart, elvitte csilli-villi puccra. mosós beletérdelt rendesen, mikor szétbontottam az ülést, középen meggyűrődött az érzékelő. Megszakadt, tehát csere volt. Most már sz.tem 25- körül lehet az érzékelő.
2009.04.27. 15:20
jackson írta:muhaati írta:admin írta:atizba írta:mibe faj egy ilyen ulesfoglaltsagjelzo, volt mar valaki, akinek cserelni kellett?
koszi.
ati
zba
Voltszerencsém szétbontani a bőrgarnitúrám jobb 1-ét. Az autó megvétele előtt még jó volt, egy hét múlva,mikor átvettem a gépet már égett a lámpa. Előző tulaj jót akart, elvitte csilli-villi puccra. mosós beletérdelt rendesen, mikor szétbontottam az ülést, középen meggyűrődött az érzékelő. Megszakadt, tehát csere volt. Most már sz.tem 25- körül lehet az érzékelő.
Tehát ha kocsiban szexelsz szólj rá a csajra, hogy ne térdeljen bele![]()
![]()
Jackson, aki csak nem ülésfűtésesben próbálta
2009.04.27. 18:15
simi64 írta:Mit próbáltál Dzsekó? Szétszerelni?
2009.04.27. 20:19
jackson írta:simi64 írta:Mit próbáltál Dzsekó? Szétszerelni?
Szerintem van amit nem szabad kihagyni az életben.
Jackson, aki csak mosolyog
2009.04.28. 15:01
2009.04.28. 15:45
zsolte39 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy az első ködlámpák melyik biztosítékra vannak kötve? A kocsiban lévő tábla leírásban nincs benne, és WDS sincs kéznél.
Előre is köszönöm.
2009.04.28. 16:19
jackson írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy az első ködlámpák melyik biztosítékra vannak kötve? A kocsiban lévő tábla leírásban nincs benne, és WDS sincs kéznél.
Előre is köszönöm.
Fogalmam sincs. Ráadásul jó kérdés mert a listámon sincs rajta.
Én megnézem neked WDS-ben, de hogyan találom meg anélkül, hogy végig nyitogatom az összes Fuse-t? Mert a lámpát meg a kapcsolót nem találtam, de csak annyit ir a LCM-ben 15 és 30-asra csatlakozik amit és a KL15 (kulcs 1-es állás avagy aux) és KL30 (avagy gyújtásra) tudok értelmezni. Az LCM-nek meg több tápja is van: F16, F41 például
Amúgy Mmennyi a motorod?
Jackson, aki segit de több adat kéne
2009.04.28. 16:21
jackson írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Én megnézem neked WDS-ben, de hogyan találom meg anélkül, hogy végig nyitogatom az összes Fuse-t? Mert a lámpát meg a kapcsolót nem találtam, de csak annyit ir a LCM-ben 15 és 30-asra csatlakozik amit és a KL15 (kulcs 1-es állás avagy aux) és KL30 (avagy gyújtásra) tudok értelmezni. Az LCM-nek meg több tápja is van: F16, F41 például
Amúgy Mmennyi a motorod?
2009.04.28. 16:25
MChris írta:jackson írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Amúgy Mmennyi a motorod?
WDS-ben van egy ilyen Lightning
2009.04.28. 16:34
jackson írta:MChris írta:jackson írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Amúgy Mmennyi a motorod?
WDS-ben van egy ilyen Lightning
Na ja az alatt megtalálom a Fog switch és Fog Light cimszót de az LCM kilépő pontokból nem leszek okosabb. Akkor az a két 5Amp bizti viszi az összes külső világitást?
Jackson, aki már járt arra a WDS-ben
2009.04.28. 16:40
2009.04.28. 16:45
MChris írta:
pontosabban WDS szerint:
F112 80A
F113 80A
F41 5A
F16 5A
Body electrical system->lightning->LCM->Supply
2009.04.28. 16:52
zsolte39 írta:Köszönöm a segítséget!
Igazából azért érdekelne, mert az "új" ködlámpám nem egy nagy kaland (H3), gondoltam beteszek egy Xenon szettet. A szettre már raktam biztosítékot, csak azért érdekelt volna a gyári kialakítás, mert begyújtáskor megkajál 20A-t a xenon. Nem szeretnék LCM-et cserélni miatta.
2009.04.28. 16:58
jackson írta:zsolte39 írta:Köszönöm a segítséget!
Igazából azért érdekelne, mert az "új" ködlámpám nem egy nagy kaland (H3), gondoltam beteszek egy Xenon szettet. A szettre már raktam biztosítékot, csak azért érdekelt volna a gyári kialakítás, mert begyújtáskor megkajál 20A-t a xenon. Nem szeretnék LCM-et cserélni miatta.
Na tessék ki keresem a hibaelháritás menetét erre kiderül felvágásdiból xenon ködlámpát akarsz![]()
Na ja aki olyat akar az izguljon, hogy leég-e a kábeleA ködlámpa 1.0-ás dróton megy az én xenon-om meg 2,5-esen. Szóval nem ugyan az a nagyságrend. Amúgy begyujtás után már kevesebbet fogyaszt csak az inditásig kell a vastagabb drót.
Jackson, aki sima ködlámpás
2009.04.28. 17:01
zsolte39 írta:
Igen, csak begyújtáshoz kell a nagy áram. Utána már elketyeg 2.5 amperrel. Bocsi, ha raboltam az időtöket.
Majd behúzok egy 3-as kábelt meg rakok be egy relét.